Haligali!
Ha van valakinek eladó kormánya(görbületmentes,nem visszahajlított),az írja meg, hogy mennyiért válik meg tőle!
Még jó az öreg endúró irányító, de lehet hogy majd lecserélném!
Köszi!
Áhhhh, dehogy "érdekes". Én például ugyan így tudom vinni... csak a pocakomon támasztom meg.
Hiszen a kocka has a kocka sörtől alakul ki... nem véletlen az összefüggés.
Bár, hozzá teszem, hogy a képen jelzett formáció esztétikailag kellemesebb látvány! Sokkal kellemesebb...
Amugy nem megyek Én sehova......nyomom az ágyat........holnap megyek vissza fogdokihoz, meg a háziorvoshoz is........
Reggel még elfogadható volt a közérzet, de ez egyre rosszabb.....már lázam is van......
Blúú!
Jössz velünk motorozni? Ha megjöttem, felrakom neked újra a laptopomat, kiváncsi vagyok a véleménydre. Igaz, tegnap egyszer már belinkeltem, de sebaj!
kisebb, nagyobb van..........de collos csőhöz nincs semmi............nekem meg ugye abból kő 10db.
Mindegy. Írtam a cégnek.....majd kiderül hogy hajlandók e leállni egy ilyen kis rendeléssel foglalkozni.
Na szijjja mindenki!
Sütik a naaaap, vééégre!
Jajj, ez a sörös téma de megfogott benneteket . Mivel utálom a sört, viccötem a sörtartóval is .
Pasitól mindenesetre ez érdekes mutatvány lenne ...
Mi volt annak az oldalnak a címe amit jópár jete belinkeltl?
Nagyon nincs kedvem visszakeresni, mert fogalmam sincs mikor volt és azóta lett pár száz oldal
Haladunk:-))))))
Ennyi már kész van a projectből:-))))
Most viszont legyógyszerezem magam.........
Szóval megy a menet, lassan.....de annál biztosabban!
JA!
Aki tudna nekem/nekünk szerezni 1 colos csőhöz kengyelt (amit Erik is ajánlott........U alakú gömbanyag....8-10-es méret....és a szárain menet a rikkantson, mert kellene 10db!
Itt a környéken NINCS SEHOL, csak negyedes csőhöz......
Vettem menetszálat, de ugye azt nem lehet meghajlitani, mert a hajlitásnál megnyúlik az anyag, ráadásul a 8-as cuccból marad 6-6,5mm, hiszen ott a menete......
Nekem Probiker Traveller csizim van. itt a Kelomotornál most akciós is. Nagyon nagyon kényelmes túracsizma. Esőben még nem bizonyított, mivel van egy kaucsuk (louisos) esőcsizmám, és mindig azt húzom fel necces időben.
Én ezt csak ajánlani tudom, mert iszonyatosan kényelmes.
Szépjóregelt mindenkinek! Tényleg veszettül vigyázni kell. Annyit még hozzáfűznék a dologhoz, hogy nem csak motorozás közben, hanem akkor is, ha otthagyod a vasat "1-2 percre".Lehet hogy akkor láttad utoljára. Sajnos a motorosokkal együtt előkerülnek a motorokra ráált tolvajok is. Tavaly engem is megszabadítottak a hőn szeretett TW-m től. (3 percre hagytam magára a motort és nem volt messzebb 100 m-nél.) A rendőrség meg ugye nem ért rá ilyen "bagatel ügyre"... Sajna télleg muszáj paranoiásnak lenni.
Kellemes napot mindenkinek!
Mentem "dolgozni".
Hát igen, az elszomorító jelzővel egyetértek. Talán egyetlen megoldás, ha megpróbálunk szemkontaktusba kerülni velük, és az ő fejükkel gondolkodni.
Én lassan 30 éve hivatásszerűen az utakat járom, és szerénytelenség nélkül állítom, hogy sokszor előbb tudom, mit fog csinálni a másik, mint ő. De ehhez jó pár év kell.
Nem akarsz az ápolónénim lenni? Biztos hamar gyógyulnék ha kis köpenykében, harisnyatartóban, csipkés cumókákban hoznád a gyógyszerem:-))))