hallod... én világ életemben szívtam a helyesírással... ilyen remek módszerei voltak a tanáraimnak, hogy ha valamit rosszul írtam akkor le kellett írni mondjuk százszor helyesen
na... írj úgy ahogy jólesik aztán kész... tényleg ez legyen az ember legnagyobb hibája
hát vazze... spec. nem erre az egy dologra gondoltam, de semmi gond tényleg nem a helyesírásról szól a fórumozás és én sem vagyok egy díszpinty helyesírás fronton
Hát keveset tudok róla, nagyon spec gép: pl 110es oktánszámű benyával megy (adalékkal érik el).
de elnyúhetettlen, én egy 12(!) éves gasgas-szal mentem... mondjuk pont alattam szált el a generator.
iszonyat nyomaték, könnyed kecske.... whááá! de kell hozzá bicó és egyensúlyérzék, nameg soksok edzés.
A váltókar akadályozná a manővereket, testsúlyáthelyezést stb. ezért a triálban előre megválasztott sebességben hajtják végre a feladatokat. magyarán ki kell lépni, előre ahhoz hogy elérd a váltókart.
ízelítőként (bár talán itt pont nem látszik az a mozdulat :
Szerintem ezeket a csizmákat nem arra talállták ki, hogy ha nekünk jőn az autó vagy a motor nekicsapodik a lábunknak, hanam ha bele rugunk valamibe, illetve eséskor fetrengés kőzben valaminek neki csapódik.
Na legyen elég.
na... írj úgy ahogy jólesik aztán kész... tényleg ez legyen az ember legnagyobb hibája
Már mi is mondtuk neki! Konrétan a hajam az égnek áll a hoszú magánhangzóitól!
De én sem piszkálódni akarok! Van toleranciám!
nem azért mert én vágom, de eztete írták oda a youtube-on...
Kösz, hogy szóltáll. Majd oda figyelek.
de elnyúhetettlen, én egy 12(!) éves gasgas-szal mentem... mondjuk pont alattam szált el a generator.
iszonyat nyomaték, könnyed kecske.... whááá! de kell hozzá bicó és egyensúlyérzék, nameg soksok edzés.
Ennek a mocinak a szervizeléséről tudsz valamit.
ízelítőként (bár talán itt pont nem látszik az a mozdulat :
http://www.youtube.com/watch?v...
Pécsen most indul egy ilyen sportegyesület, kacérkodom a gondolattal.
Szerintem ezeket a csizmákat nem arra talállták ki, hogy ha nekünk jőn az autó vagy a motor nekicsapodik a lábunknak, hanam ha bele rugunk valamibe, illetve eséskor fetrengés kőzben valaminek neki csapódik.