Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!

Ha majd csergicélek, gyühetel értem, és délután komoly moccozás veszi kezdetét, hacsak le nem kap róla a szél! Annyira jóóó ez a hurrikán!

Jah, pakolok mocis rucit, szal nem verhetsz át, muszáj menni egyet valahova!
ja, viszont azzal nem engedik át műszakin a motort
jaja! mondjuk pár évig, amíg minden autóban nem lesz ilyen, és hozzászokik mindenki, talán hatásos. 15-20 ezret megér!

Én próbálkoztam xenon töltetű H4-es izzóval is, lószar. Észre sem lehet venni a különbséget, pénzkidobás!

A valódi xenon ér valamit talán.
"hát ez nem piskóta(méretre)"
nem hülyeség az a xenon...jövök vissza vasárnap Esztergom felől a 10esen és az 1esre csatlakozás előtt jön szembe egy motor.azanyja,gondoltam,hát ez piskóta(méretre)és már nagyon messziről lehetett látni(nem emléxem h volt e szürkület,szerintem még nem).aztán gyanús volt h milyen lassan találkozunk.mint kiderült egy 50es robogó!
konkluzio:kisebb testű motoroknál nagyon hasznos,tekintélyparancsolo hatása van,és nem utolso sorban jol is látszik!
Jó, kérdem én, ez esetben mit tud csinálni az ember? Ezt ugyan hogy véded ki? Egyetlen esélynek a xenon fényszórót látom...

...illetve azt, hogy akinek nem kéne autót vezetnie, az ne vezessen! Egyre többen vezetnek, és egyre több a pancser, a nagy számok törvénye szerint is. elszomorító
Netán valami problémája van, fiatalember?

A helyedben én már csináltam volna egy felolvasó progit. Fülhallgató be, és kész.
Az autós balra nagyívben fordult, a motoros szemből közlekedett egyenesen. Szerinted...?
Nagyon óvatosan kell motorozni mostanság, az autósok elszoktak a motoroktól!
Kapbeeeeeeeee a kormányvéged...
Úhhhh de durva! :((
És ki volt a hibás a tegnapi esetnél?
Sajna!
Ez már tegnap volt itt, ott történt majdnem méterre, ahol Eriket is elnyomták. Ráadásul a módszer is ua.
Hali!

Igen, kimaradtál egy csomó érdekes dologból. De mivel hosszú lenne elmesélni, inkább Te olvass vissza!
Teddy!

OK......

Nekem az Őrség project ugyanekkor lesz (május 24-25)- de mivel HÉF-es indítás - így Én külön oldom meg.
De lehet hogy valahol majd intünk egymásnak.

De az itinert Én is várom, mert lehet hogy találok olyan leírást amit Én nem találtam eddig meg.
Köszönöm Mr. Blue! :)

Akkor majd résen leszek, és szólok időben.

Zoli
Mr. Zoli99

A túráimon való részvételt ABBAN AZ ESETBEN KELL ELŐRE JELEZNI ha azt kifejezetten kérem.
Az oka:

Helyfoglalás

Ha sátras a buli GARANTÁLTAN akkor nem kell előre jelezni - max illik, hiszen nincs 2 ugyan olyan óra.....és ugye ha tudom hogy jössz, akkor addig nem indulunk el amig nem érsz a START-ra (természetesen nem várunk senkire órákat)

Jelen pillanatban amire jelentkezni KELL:
Február 9 - Duma/Kaja party - hiszen ennyi helyet kell foglalnom, amennyien jelentkeznek..... (pl nem vihetek 40 embert egy pizzériába, ahol van 2 asztal, meg 4 szék

Évadnyitó MÁRCIUS 15-16 - Itt meg ugye Teddy segedelmével kell szállást találni annyi embernek amennyi jelentkezik. Ha csak 16-ra jön össze a jóidő akkor meg azért kell jelentkezni, hogy tudjuk mennyi kaja is kellene....... (Bár tavaly is maradt egy kevés:-))))

A nyári túra....
Még nem tudom hogy sátorozás, vagy faház.........

Szóval a jelentkezés sok esetben Jó dolog, sok esetben kötelező és ráadásul a jelentkezésnél már infóval is szolgálhatsz (pl hogy Te hol csatlakozol)
Mr. Blue!

Túráidon való részvételi szándékot kell előre jelezni, vagy csak odagurul az ember és meg a csordával :P

Zoli

ui.: inkább nem olvasom tovább a tervezett túrákat, mert megfájdul a szívem!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Lakásproject:

Lakásfelújjítás: 98%
Takarítás: 70%
Bútorszállítás: 75%
Jómagam: Teljesen OFF...

Erre még Ti is termeltek nekem 27 oldalt, amit természetesen nincs időm végigolvasni, mert két nap szabi után egy valag melóm van. Így inkább Ti mondjátok meg nekem. Kimaradtam valami nagyon fontosból?!
Jó reggelt a Motoros Népeknek!

Hmmmmm... sörök. Hmmmmm. Dupla haszon... ha hideg sörök, akkor "bimbósodik" a tartó!

Őrség ügyben: Nyuszi felírta a dátumot. Az "itniner" jönni fog nemsokára. Sajnos szombattól jövő hét vasárnapig nem nagyon leszek gép előtt. Továbbképeznek. Megpróbálom addig összerakni a tervet.
Egy bizti! Péntek reggeli indulásunk lesz, hiszen van bőven látnivaló, és kilométer is, amit fogyasztani lehet.

Örülnék, ha szép nagy csapattal mennénk.

Blue! Azt hiszem nevezni tudok a Grossglocknerre. Ha minden igaz összejövök pénzügyileg hozzá.

No, mentem a gályát hajtani... délután jövök! Aki tud, ma még tekerjen egyet... napsütés, szél, és 7 fok várható... de a sisak alatt a frizura mindig tart!

No, szifon válltáska!
ööö pasi hogy "fogná" így a söröd? inkább ne is mondjad
Van neki különbejáratú, most vett neki csimmát!
Miért nem kértél egyet a banditára tartozéknak ?
Azért még nekem hozhatsz!
OKsi! Köszi!
Bizony, mindenképpen prósza! Az én cipőm is 44-es, pedig minden 43-as. De olyan keskeny szabás, hogy naon szorítt. Most meg belerúgok mindenbe a hossza miatt!