Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézzétek meg jóbarik topicban, és este vegyetek fel ilyet is!
Aham, lehet... Szerintem odatelefonálok előtte, hogy van-e egyáltalán 37-es, mert sok helyen nincs is 40-es méret alatt... Azt a boltot mindenképp megnézem amit ajánlottál!
Ááááá, Zimacs, sztem ezt sasold meg minél hamarabb :
http://kelomotor.hu/csizma_kez...
Hááát, azoknál szerintem sem mész sokra ... Én legalábbis nem nagyon láttam eddig náluk túl nagy árukészletet helyben... 1-2 surranó biztos van. Mondjuk mintha abban többet láttam volna, ami már kifele van a Szentendrein, Csillaghegyen. A másik sztem kisebb, ami a Flórián térhez van közel...
Lehet... Csak tudod a csizmi olyan dolog, amit fel kell próbálni...

Naaa...
Pápá!
A Szent......in van vagy 3. Persze, próbáld meg. Csak konkrétan Louis-os termékből nem sokat tartanak.
Az oltás a szövődmények ellen (úgymint: Tüdő Gyula, Szívizom Gyula, stb) van, nem a torokfájás ellen!
A Szentendrei úton van képviselet, oda gondoltam.
Hogy van az, hogy beoltattál és a torkom mégis nagyon fáj?
Blúúú!
http://shop.twokoko.hu/index.p...

Dorcsi megpróbál linkelni. ha nem sikerül, keress rá! Fujitsi-siemens amilo Li1705 M520 ---ezt vásároltam, lehet fikázni Jah, 99.990 píz volt
Az elgondolás tökéletes! - csak Blue észjárása nem(mindig)
Mociscica!
Légyszi egyezz meg Blue-val, hogy mielőtt elküldi a hivatalos leveleit, előtte "korrektorizálod" őket.
Hali.

A kábelköteg úgy is ott megy az ülés alatt ha ebben kikeresei a két oldali indexet csak ide rá kell kötni és kész azt nem tudom,hogy ez a művelet a garit mennyire befojásolja, de csak egy ötlet volt ,aztán majd a góré eldönti,hogy neki melyik lesz a legmegfelelőbb megoldás.
Kösziköszi Igyekeztem ám Egy kompjúterzseni vagyok
Tudom, hogy nem a legjobb gyogyi a szél, de már annyira szükségesnek érzem a moccozást, hogy vállalom a felelősséget

Apám! Akkor elkötöm a gépet, de én megyek
Jajj, lemaradtam: grat .
Ha most vennék, én is ilyet választanék .
Melyikben? A bécsiben? Mert az itthoniak jobbára csak rendelésre dolgoznak.
Üdvözlégy a klubban Pajti!
Sok örömöd teljean a paciban... jó sok balesetmentes kilométerrel! Gratulálok hozzá.

Ügyes Dorcsiiii! Grat!
A motorozás nem a legjobb gyógyír a térdnek ebben az időben, hallod-e...?
Na, az elsemolvastam miatt nem fogsz!
Én már különben is unom - 2 napja rajta ülök. Jöhetne már egy kis hó, hogy pihizhesek a mocival kicsit!
Köszi a tippet! Még arra gondoltam, hogy a Louis boltban is megnézem.
Ez jó megoldás lenne, a gyári helyére. Ha a tarcsit akarja használni, széthúzza, és bedugja azt. Csak az a bibi, hogy a gyárit a gari miatt nem akarja szétölni. Egyébként meg jól okoskodik a főni, mert a gyári lenne a legkézenfekvőbb. Sőt, annak is csak az elmenő fele kellene.
Szejetembanda!

Köszi a drukkot, sikerült egy 3ast összeszednem, pedig el sem olvastam azt az infó tételt. De aki tud, az tud...

Úgyhogy ezért holnap akarok motorozni. A lában ugyan még fáj, mint a zállat , de akkor is muszáj moccra ülnöm, mert meghalok