3és fél hónapos! Hetente 3X van gyógytornász! De mivel az egész bokám leszakadt, ezért egy csomó kis hajszálérnek még újkra kell nőnie a tökéletes vérkeringéshez! Egyébként ha egész nap talpon vagyok, akkor gumifásli van rátekerve, hogy ne tudjon úgy bedagadni!
A csizma meg muszáj volt, mert semmi más nem megy a lábamra! Eddig még semmilyen cipőt nem tudtam venni, még edzőcipőt sem! A régi rongyosat hordom fűző nélkül!
Úgyhogy aLkulmia kell még ennek a lábnak, de motorozni meg muszály!
Én is gurolok holnap pesten ezerrel. Csak sajna kötöttpályán. Mióta megvan a Vas, még eddig nem is voltam csak úgy motorozni egyet... Azé" lehet, h eccer csak gyüvök szembe oszt intek naked... Jó gurulást! Vigyázzatok magatokra!
Üdv
Ennyire azért nem élénk! Próbáltam azért a mocihoz valami hasonlót!
Legfeljebb olyan leszek mint a papagáj! A csizmámban egy kis sárga van, a ruhám pedig fekete, kék díszítéssel. Azt azért egy darabig még nemigen cserélem le!
Ha valamelyik színből még hiányod van, azt majd megoldom a kesztyűvel, meg a sállal!
Nem feledkeztem el, csak ez a három napom ölég huzzós vót. sebaj, ma pihi. Azé nyígok, mer sztem nemmontammég, de a motorom sajna 2 buszmegállónyira aluszik tőlem. Fotógép meg itthon.
De még mielőtt rámpirítottál vóna, átmentem ma és lencsevégre kaptam. Úgyis volt reklamáció, h milyen tiszta futárgéphez képest... Most rajt van az összes tegnapi mocsok.
Minnyá megérkezek és tolom fel őket.
Megérdeklődtem (Shoxnál) hogy a Givi konzolhoz(GS-re) van-e oldaldoboztartó konzolrész? Ezt mondták, hogy ahhoz nincs, nem is gyártanak.(tehát csak a topcasehez való van) vicces nem?
Üdv!
Eső elállt. Első kerék, akksi a helyén. Olajfuratokban a lé megjáratva, első fék felpumpálva! Jöhet a holnapra ígért 10fok, és a napsütés. Csak legalább egy kicsit felszáradna az út!
Pesten, vagy egy kicsikét a környékén holnap, vki?
Csak eü. szempontból érdeklődöm: hány héttel vagy a műtét után? Gyógytornászod van? boka mindkét oldala dagad, vagy kifejezetten egyik oldalon?
A lábdagadásnak 4-6 hónapon belül illik visszahúzódnia, érdemes fáslizni, és így javítani a vér visszaáramlást... Aztán kezdődik a tornával a szalagerősítés.
Szóval sajnos velejárója ezek a változások, és szerintem az a bokánál állítható cipő sem fogja üdvösséget hozni. egyenlőre én olcsóbbat, egyszerűbbet vennék ami kényelmes, és fél év múlva ruháznék be egy atomtámadást is kibíróval...
De semmi más nem jön fel a lábamra! Edzőcipőben mégse motorozhatok!
Előbb utóbb csak visszakarcsúsodik a bokám, de a doki szerint ez egy év is lehet! Most akkor addig ne üljek motorra?
hali, nekem ez a csizma van csak pepitában... mármint Kocmann gyártmány (redbike a tipus) és hát megnéztük haverjaim ilyen sidijével egyetemben és ugyanaz... enyém 33k volt. redbike csimma :)
én biztos, hogy gurulok holnap, ha nem esik az eső... Ma is kint voltam 2 km-t, és csupa dzsuva is lett a motor, úgyhogy most már nem érdekel.
A meterológusokról meg annyit, hogy tehetnek egy szivességet. Nagy kamugyáros banda...
A csizma meg muszáj volt, mert semmi más nem megy a lábamra! Eddig még semmilyen cipőt nem tudtam venni, még edzőcipőt sem! A régi rongyosat hordom fűző nélkül!
Úgyhogy aLkulmia kell még ennek a lábnak, de motorozni meg muszály!
Üdv
Legfeljebb olyan leszek mint a papagáj! A csizmámban egy kis sárga van, a ruhám pedig fekete, kék díszítéssel. Azt azért egy darabig még nemigen cserélem le!
Ha valamelyik színből még hiányod van, azt majd megoldom a kesztyűvel, meg a sállal!
De még mielőtt rámpirítottál vóna, átmentem ma és lencsevégre kaptam. Úgyis volt reklamáció, h milyen tiszta futárgéphez képest... Most rajt van az összes tegnapi mocsok.
Minnyá megérkezek és tolom fel őket.
Eső elállt. Első kerék, akksi a helyén. Olajfuratokban a lé megjáratva, első fék felpumpálva! Jöhet a holnapra ígért 10fok, és a napsütés. Csak legalább egy kicsit felszáradna az út!
Pesten, vagy egy kicsikét a környékén holnap, vki?
A lábdagadásnak 4-6 hónapon belül illik visszahúzódnia, érdemes fáslizni, és így javítani a vér visszaáramlást... Aztán kezdődik a tornával a szalagerősítés.
Szóval sajnos velejárója ezek a változások, és szerintem az a bokánál állítható cipő sem fogja üdvösséget hozni. egyenlőre én olcsóbbat, egyszerűbbet vennék ami kényelmes, és fél év múlva ruháznék be egy atomtámadást is kibíróval...
üdv.
Nem kell érte menned Bécsbe
Előbb utóbb csak visszakarcsúsodik a bokám, de a doki szerint ez egy év is lehet! Most akkor addig ne üljek motorra?
redbike csimma :)