Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hasonlít!
Bombatölcsérbe se esik bomba
Sikerült szert tennem egy sisakra is!
Ez nagyon szimpin néz ki
Én meg kaptam egy Sidit aztán nem fér bele a nadrágszára
Nem kell valakinek akinek normális a lába? 43-as(41-42-es lábra kényelmes)
Valaki-aki rendelt már louis-tól restposten cuccot-meg tudja nekem mondani h a szállítási költségre még rájön-e ez:
"2) Ggf. zzgl. Nachnahmegebühr in Höhe von € 4,20 und € 2,00 Zahlkartengebühr der Post"
Öcsisajt.......

Csupán emlékeztettlek hogy hol sérültél meg és hogy hol szakadt szarrá a csizmád.............
Ha megnézed ez is ott fog, mivel semmi....de semmi védelem nincs azon a részen........
Mi van vazze? Te sícipőben akarsz motorozni?
Muszáj lesz tudnom!
Persze, tiszta protektor!
Ez elég nagynak tűnik tudsz benne válltani.
Valami protektór a csizmáben.
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Sajnos semmilyen motoros csizma nem megy fel a lábomra, kénytelen voltam venni egy bokában állítható motoros cipőt!
Megkaptam ugyanis az életbiztosítómtól a 35.000,- magyar kreditet, ami már égette a zsebem!

http://www.kelomotor.hu/csizma...
SHOX JANUÁRI NAPI AKCIÓ 2008.01.19.
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Kicst megvédeném a shox-ot!
Amit tegnap néztetek, azt csütörtökön tették fel, és pénteken mindenki abból a készletből vásárolt:
Szombatra nincs akció!
Nem soha! De ezután még ilyen csodálatos dolgokat sem fogsz kapni

Na haggyáá, megyek tanulni

CicCcCcC! Szorítok!
Mér? Eddig kaptam valaha is valamit?
Apuuuuuúúú! Nemisigaz, nem vagyok gonosz! csak gondoltam megosztom veled ezt a csodálatos hírt. Ha nem örültél neki, akkor soha töbet nem kapsz semmit... Benne van még a fejedben? én már idegbajt kapok tőle, nem tom elfelejteni, pedig ordíttatom a normális zenémet!
Köszi sikerűlt beszélní vele.
Ja csak akkor odamegyek nyitás előtt és majd segitek levenni a lakatót az ajtóról.
De ha akorse lesz már neki, akkor megnézheti magát. .
A zárás után írják ki a következő nap akcióját nem?
Az akció napja(a következő nap) ugy kezdődik hogy egyből elfogy
Ezt most nem értem.

Az nap megyek amikor akciós.

Te most mit akarsz mondani.
Hát ha elfeledkeztél, a képeket léci ted fel. Köszi.
Ha előző napon még nem érvényes az akció, akkor minek akarsz odamenni.
Képzeld odamész közlik ja ez ma 14 eFt-örülni fogsz?
Én az összel a Louisban vettem egy klassz protektorosat 19.90-ért igaz csak kis méret volt ,de már kinyult . Elöször zsibbadt a kezem a sportmotoron benne, de aztán jó lett.
Szoval lehet mindig valami jót találni, csak ki kell várni.