Valaki-aki rendelt már louis-tól restposten cuccot-meg tudja nekem mondani h a szállítási költségre még rájön-e ez:
"2) Ggf. zzgl. Nachnahmegebühr in Höhe von € 4,20 und € 2,00 Zahlkartengebühr der Post"
Csupán emlékeztettlek hogy hol sérültél meg és hogy hol szakadt szarrá a csizmád.............
Ha megnézed ez is ott fog, mivel semmi....de semmi védelem nincs azon a részen........
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Sajnos semmilyen motoros csizma nem megy fel a lábomra, kénytelen voltam venni egy bokában állítható motoros cipőt!
Megkaptam ugyanis az életbiztosítómtól a 35.000,- magyar kreditet, ami már égette a zsebem!
Csak a dátumot változtatták meg, ha maradna valami az előző készletből!
Én mindennap szoktam nézni, és el is mentem, úgyhogy biztos ez volt fent csüt. 18.00-tól is.
Mondjuk, azért a dátumot tényleg kár volt megváltoztatni, mert ezzel az erővel korrigálhatták volna a darabszámot is!
Apuuuuuúúú! Nemisigaz, nem vagyok gonosz! csak gondoltam megosztom veled ezt a csodálatos hírt. Ha nem örültél neki, akkor soha töbet nem kapsz semmit... Benne van még a fejedben? én már idegbajt kapok tőle, nem tom elfelejteni, pedig ordíttatom a normális zenémet!
Én az összel a Louisban vettem egy klassz protektorosat 19.90-ért igaz csak kis méret volt ,de már kinyult . Elöször zsibbadt a kezem a sportmotoron benne, de aztán jó lett.
Szoval lehet mindig valami jót találni, csak ki kell várni.
Nem kell valakinek akinek normális a lába? 43-as(41-42-es lábra kényelmes)
"2) Ggf. zzgl. Nachnahmegebühr in Höhe von € 4,20 und € 2,00 Zahlkartengebühr der Post"
Csupán emlékeztettlek hogy hol sérültél meg és hogy hol szakadt szarrá a csizmád.............
Ha megnézed ez is ott fog, mivel semmi....de semmi védelem nincs azon a részen........
Persze, tiszta protektor!
Valami protektór a csizmáben.
Megkaptam ugyanis az életbiztosítómtól a 35.000,- magyar kreditet, ami már égette a zsebem!
http://www.kelomotor.hu/csizma...
Amit tegnap néztetek, azt csütörtökön tették fel, és pénteken mindenki abból a készletből vásárolt:
Szombatra nincs akció!
Na haggyáá, megyek tanulni
CicCcCcC! Szorítok!
De ha akorse lesz már neki, akkor megnézheti magát. .
Az akció napja(a következő nap) ugy kezdődik hogy egyből elfogy
Az nap megyek amikor akciós.
Te most mit akarsz mondani.
Képzeld odamész közlik ja ez ma 14 eFt-örülni fogsz?
Szoval lehet mindig valami jót találni, csak ki kell várni.