Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Live for speed bajnokságban van egy R1bandi (téli elfoglalcsága motorosnak=autószimultátor), azza kevertelek meg, sry érte... de az R1 az megvót!
Jó csak kel 1 társ a nyelvleckéhez.
Én, már mér.
Ez nem jó egyenlet.////R1bandi=Roland R1////
Mi TL, illetve SV-sek néha beszivárgunk mivel alattunk is legalább 2 GS van fejenként!
Hállás köszönet.
írd rá: DO NOT OPEN
MOST NYITSD KI

nem ám,azt írja, tanulj meg angolul,jól jöhet
és ha meghaltam ,akkor hogy mondjam meg nekik?
Te ez GS500 fórum,neked meg TL 1000-d van.
legfontosabb: a bőrruhát sose engedjétek a mentősöknek levágni! Mert drága!
Hi okoska-drD!

Mi az, hogy karcolós? nyuff...

Elsősegély: gyere velünk többet gurulni, és nem lesz szükségünk elsősegély-oktatásra. egyébként engem is érdekelne, ha érdekel a véleményem.

pusz
Nem szabad kinyitni !
R1bandi=Roland R1 - megzakkantam egy pillre
Ne nyisd ki.
neszenektek, semmi reakció, semmi pfúj 250esek, nagymocc az igazi meg a kóla stb...
így írok legközelebb okosságokat

R1bandi és mások: az általad nevezett "rutin" lesz tavasszal, idejét igyekszünk ügyesen belőni idejét, de várhatóan áprilisra melegszik fel a reptérbeton lábtartó karcolós minőségére. Éshogy mennyire rutin? az a
pályán derül ki, de lesznek a csapatból már visszatérő barátok is, akiktől tanulhattok egysmást.ű

Mindamellett szeretném magasabb szintre emelni a motoros elsősegély témát, merhát igény az vóóna rá.

ave
DO NOT OPEN

Esetleg valaki leforditaná.
Gyakrabban kéne munkába járnod, ugy jobban megérné .
Na Barátom! én meg pont ezért mondtam
Havi 3000.....szóval nem nagy ügy......(Bár ez relatív, hiszen az egy fél tank benzin:-)
Na barátom!
Az az egyetlen olyan útszakasz ahol nem azért megyek gyorsan mert Én vagyok a JANI, hanem mert szeretnék minél hamarabb átjutni rajta úgy hogy még élek..........
Mig a 6-oson van évente.....(Általam ismert)..... 5 baleset, addig az M0-áson majdnem hetente van ennyi.....

És a szomorú? Az általam ismert M0-ás balesetek 85%-a KAMIONOSOK által okozott....
Nem tanulnak belőle....
Rugalmas vagyok 1-2-év ide-vagy oda nem gond. .

Fő a boldogság.
"miközben a busz ingyenes (mivel a fizumból vonják ha kell ha nem...."

Ez jó nagy érvágás.

Nem, hogy odadnák a lét.
Hát ez meggondolatlanság volt, és elfogadhatatlan a helyesbítés!