Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Namégismimást ? Hastáncolunk . Épp az előrenyolcast tanítom. Vagy a hátranyolcast ...
Ja, ez? Azt hittem, itt mást csináltok!
Fúúúúúúúúúúúúj, motorozni? Hogy lehetett olyat? nem is értem...
Motoroztam ma
50km-ert kb. de nagyon király volt! Csak ne lett volna ennyire hideg.
teddy, vélemény a tákolmányrol amit emailen küldtem?
A nagy elődök nem véletlen ismétlik unos untalan a folyamatosság elvét a motorozásban.

Ha az a huszonéves srác, aki a mecseki fronális motorbalesetet okozta tartotta volna, talán elkerülhette volna, vagy bele sem megy abba az előzésbe. 1 hónapos jogosítvánnyal idáig jutott egy ideges motoron.

Ugyanakkor minden motornak más a fizikája: amit én röhögve megcsinálok egy 130 kg-os vékonykerekű moccon, az biza megisszatja a "nagy" kategóriát. Mert súlyok és erőkarok ellen kell kűzdeni, és nembaj hamár gerincvelőből megy, akár az őzikét kerülő manőver is. Ha valaki "szenved" a motorján, akkor a baj vele van: rosszul választott.

Szóval van értelme a kisebb motoron eltöltött éveknek, olyan tapasztalatot ad, amit nagymotoron talán nem szerezhetsz meg, és ez beleépül a tudatalattiba.
Eldöntheted, mi a fontosabb számodra, a kanyar, vagy egyenes...
Szerintem a GS kitűnő választás, de nem mindenkinek... Magyarországon hiánycikk az olcsó 250-es könnyű motor. A kawa most már hozza ide is a 2008as kawasaki ninja 250r, de sajnos az is divat áldozat lett. Ybr250 és honda párja a 250es cbf is harmatgyenge gépek.

Az is tény, hogy minden motor, így a 600as vásárlásakor is vissza kell szerényedni, mint a nyúl (:)) és felnőlni a motorhoz; sajnos volt szerencsém a tudok menni 600assal balesethez...

mindenkinek jó csemegézést a választáshoz.
Öööö, nemtom, de Maci megörökítette .
http://bluekepek1.extra.hu/200...
Szerintem nem az a baj, hogy sokan nagyobb mocit akarnak, azzal még nincs baj, én is akarok nagyobbat . Probléma is csak akkor van, hogyha a kisebb motort sem használják ki teljesen és netántán nincsenek igazából felkészülve a nagyobb gép teljesítménytöbbletéből stb. fakadó dolgokkal... Asszem Macc is erre kívánt utalni .
És azt mi miért nem láttuk?
Eriket okítottam némileg, addig nyüstölt, amíg muszáj volt . Egyébként meg azért nem, mert akkor még nem volt kész az egész koreográfia ...
De hát az miért baj ha sokan pár ezer km megtétele után nagyobb mocit akarnak?mondjuk én a nagy motrok hive vagyok,szeretem ha van benne erő.Vagy félreértettem volna a dolgokat?álmos vagyok,lehet hogy egyszer már nem elég elolvasnom a dolgokat hogy megértsem?

És szilveszterkor miért nem mutattad be a kötelező programod?
Öööö . Hast . Csoportban .
Szia!és mit táncikálsz?
Szijjasztok!
Dorcsinak persze menni fog a drukk ... Nekem most szombaton este lehet majd, ez lesz az első táncikálós fellépésem .
A reggeli Maci-beszéd biza sok okosságot rejt szerintem is. A megszokás vagyis az, amikor már tudod normálisan kezelni, érzed a motort, sokaknál azt váltja ki, hogy, jóvan, jöhet a nagyobb . Éééén is így éreztem 8-10 000 km után, de persze ettől még nem tudok motorozni, még messze nem használtam ki Pöfi összes adottságát, szóval nagyobb paci majd csak később jöhet mellé...
Jó ötlet
ezt is most találtam. Kár h május, bár még gondolkodom.
Esetleg másnak hasonló célponttal kicsit később?
Én a webmesterrel beszélgetnék inkább. K*rva jó megoldások vannak az oldalon.
Üdv!
Jártatok már itt? Használhatónak tűnnek az ábrák.
ok!
Sziasztok!
Tegnap valamiért ki voltam innen tiltva!

Nyuszkány! Tibinek üzenem, hogy én benne vagyok. Mindenféle moccra szivesen felülök, külön jó, ha még egy kört is kapok! Jajjj, a cicc tényleg édes és okosan néz, de nálam senki nem tud okosabban bambulni a fejéből kifele!

Drága drukk-gyárosaim!! Holnap reggel 9-10 között és kicsit azért utána is, tessék a Dorcsinak erősen derukkolni, ugyanis vizsgázom, nyelvtudományból... Ugye, még a neve is szörnyű! Szóval szeretnék egy hasonló drukk-áradatot, mint tavaly májusban, az nagyon is sikeres volt!

Apci! A tételeket megtanáltam, a törit még keresem, valahol itt kell lennie a szobámban, de ezek szerint nem vagyok zseni, mert nem látok át a káoszon! Majd megtalálom talán. Ha mész melózni, majd gyere be értük, és hozd be lécci a dvdket, amiket néztünk, mert vissza kell vinnem este papának!
Nem kell komplikáli jól nézne kiaz egyenes cső is
Milyen okosan néz a macskád! ugye Dooorcsi?
Fenébe! Pont itthon van a doboz. Lefotóztam, felteszem, de kajálás közben ne nézze meg senki!(Főleg, ha pizzát eszik. ) Nem szép látvány. Másik dobozzal voltam sikálni.