Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé, volt tükör?

Mé nem tükör előtt csináltátok? Úgy "érdekesebb"!
Kb.6-7-het beszéltetek vezetés technikai oktatásrol.Vagy keverlek valakivel akkor bocs,
De az biztos, hogy it a GS500-fórumón beszéltétek.
Én sem láttam ...
Nah, akkor így jártam!
Bemutatta, csak nem láttad!
Miről beszélsz?
Hmm, ezt a képet nem szeresse a rendszer, mindegy. Google megmutatja, ha rákesresel
És még ő is...
Hehe, hát ő:

Már volt téma korábban, Rutin oktatás, mint az adatlapodon is van kép rola.
Ha hallsz valamit, vagy bárkik azok szóljanak.
Az ki? mutiiii! (nehogymá csak motorokról legyen szó... )
T. PAGYAG
Ha tényleg érdekel a doboz a biztonság kedvéért jobban jársz ha a mobilon keresel az mindig üzemel ill relativ ritkán vagyok net közelében
( ha nem akkor sincs harag) üdv
Én is egy fél órával ezelött még a motorom képeit nézegettem . Aztán váltottam Christian Bale-re ...
Én semnemértem. nemhiányzik picit sem, főleg, hogy túrázós vidiket, és fotókat nézegttem ma.
T. Dorina
Nekem ne üzenges a NYUSZANCS "közvetitésével" ,csörges + és egyeztetünk
ha tudom a számod szolhatok mikor megyek tekeregni a városba ill környékén.
A paripém bejáratos = semi száguldozás
- edig mindig egyedül gurultam, tök uncsi
- mobilom száma: NYUSZITÓL megkapod
Kőszi.
Demég a tartorúdrol is tennél fel képet, ahogy a vázhoz van rőgzitve a mocin.
. . . .

Elismerem Blue-é a gyengéb váltózat vóltt,és ő bizony szeret bakolniis. Tehát terhelési gondok, de aki mindenkire gondol,hogy ne hiányozzon semmi PL:hosszabitó, a teló tőltésére. . .
Hali mindenkinek.

Azé szerintem egész jókat alkotott két vitorlafelhúzás közben...
Jó, nem szóló - hamár szőrtöt hasogatunk! De semmiesetre sem ilyen összekapaszkodós társastánc!
Ezekszerint Szandokánnak van még mit tanulnia!
Sziasztok!

Megjelent az idei Louis újság, közel 1000 oldalas. Vannak benne nyalámságok! Lapozzátok bőszen... Louis Katalog 2008

Nyuszi: ma fogok tudni e-mailt írni,sajna melóhelyen nagyon el vagyok kapatva és még nem volt időm felvenni a kapcsolatot,de természetesen továbbra is komolyan érdekel a cucc,...
Nem szóló, lehet az többen is . Egyébként ez csak azé láccik így, mert Macc rossz kameraállást választott Erik meg túlságosan is figyelt .
Nem vót semmiféle dörgölés .
Hát én azt látom, hogy a farodat dörgölöd Erik...hmmm...nadrágjának az elejéhez!/hú, de finom megfogalmazás / Én azt hittem, a hastánc az szóló!