Apropó! Több igazság is van a hozzászólásodban. Szerintem is jobban összekovácsolja a csapatot. És a mikormegyünk is igaz! Az anyázás viszont nem.
A mikormegyünk pl annyira igaz, hogy ma engem is teljesen bepörgetett, hogy menjünk motorozni. Csak sajna az utcában tükörjég van, amit nem akartam bevállalni, mert féltem a moccot. Pedig a műút már száraz.
Lehet, hogy tényleg csak nyugtatod magad?!
Ő inkább a hangyavadászatra emlékezik szívesen! Ül nyugodtan, csendben, egyszercsak felröhög! Kérdem, mi az? -Eszembe jutott a Blue-féle csiszatolás, söprés, és költözködés!
A webest azért nem szeretgetem, mert az nincs nálam................
A kezdetekben Én is úgy mentem túrázni, hogy volt nálam 30db A4-es kinyomtatott térkép, ami persze az első megázásnál szétment:-)))))
Most már GPS hívő vagyok - és amióta megvan nekem csak + tapasztalatok vannak vele:-)
Simán bevisz mindenhova - Még ha KEMÉNY OFF_ROAD terepen vezet át akkor is:-)))))) mert őszerinte az egy utca:-)
Ok, de ugye nekem a GG az elsődleges.....ha pedig így nézzük akkor már nem biznic, hiszen 6*24 = 144 euró......
A sátor meg 6*8 = 48 euró....
+17 a GG belépő...az még mindig csak 65 euró...MÉG A FELE SE....
Én pedig az occóságomról vagyok híres.....mert sajna nem futja többre (vagyis futja, de abból már más terveim vannak...........)
Amugy aki nem probálta azt PROBÁLJA KI!
A sátoros szaráázásnak is vannak előnyei!
Én azt mondom, hogy sokkal jobban összerakja a népet - hiszen a közös szívás is egy pozitiv emlék marad.
Tessék....
Dorcsi engem a porig anyázott magában...........most meg? Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegy
ünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikor
megyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?M
ikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?
Benne is maradhatot valami plusz nem?
Vagy csak ezzel nyugtatom magam?
Nem is értem hogy a sok kis köcsög miért nem tanul meg MAGYARUL - hiszen ÉN VAGYOK A TURISTA nem Ő....
Ha ide jön akkor nem kell magyarul tudni, mert Ő a vendég (a fizető vendég)
Ez éjszakánként. 3x drágább, mint a sátor, de ingyen belépő jár hozzá. Spec motorosként a látványutak érdekesek, de máshova is érvényes (pl. 50% kedvezmények...). Így jobban jön ki mindennel együtt (van benne egy ausztiai típusú reggeli is... ).
Hubertus vendégház
Elviselhető az ára, 4 éjszakától még kedvezmény is van. Drágább, mint a sátor, de a hely igazi előnye, hogy kapsz egy Karintiakártyát, a környéken lévő fizetős látványutakra (Villach Alpenstrasse, Nordkapp, Maltatal tetején a víztározohoz vezető út) ill. környékre (Glochner...) külön papírral -ezt kérni kell- nem kell fizetni 1 €-t sem. Szóval ha több napra mentek asszonnyal, akkor kevesebb csomaggal meg lehet úszni éjszaka van száraz szállás, ha ne adj isten esne (vagy fenn a hegyen, vagy lenn a völgyben, de esik... nekünk egyszer sikerült felhőben is motorozni... ).
Én a Glocknerre megyek.....és a 6-7 napos túrában van 2 szabadnap is.....ezért vadászok ilyen helyekre, mert nekem az a megláttásom, hogy ha áll az ember többet költ, mintha tankolna:-) Szóval nekem a "szabadnap" ugyan úgy motoros lesz..........
Mindjárt rá is keresek hogy ez mennyire van kint a tervtől
Nekem fojtott volt...és mikor csináltam a A-s jogist októberben ugye nyitottal kellett menni........SEMMI változást nem éreztem...............vagyis tényleges hogy az a plusz 9KW az 7-8-9000től kezd el megvalósulni
Nyáron megint megyünk oda. Igaz most csak beugrunk, mert megyünk tovább a Garda-tóhoz... Maltatal a völgy, a falu Malta (a karintiai Gmündtől egy 20 kmre - van vagy öt Gmünd A-ban... ), a vízeseés meg egy 5 km-re van Maltatól.
azért pár lóerőt nem csak a max leadási fordulaton érzed meg,hanem a teljes fordulatszám tartományban.
minden motoron lehet/kell szelepet állítani. van amin lapkás (ez a gyakoribb),van amin menetes-kontraanyás,és van hidrós (inkább az autóknál)
nem tudom GS-en mekkorát dob 1 dob , de a TL-en,vagy a hasonló gépeken számít. Érezhető a különbség. Vizsgára a gyári dobbal mentem....hááááát,nem ugyanaz mint Remus bácsi műve.
A mikormegyünk pl annyira igaz, hogy ma engem is teljesen bepörgetett, hogy menjünk motorozni. Csak sajna az utcában tükörjég van, amit nem akartam bevállalni, mert féltem a moccot. Pedig a műút már száraz.