Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja nagyon egyet értek veled
Nekem csak 1 db 1000-em van, de akkor is kell a GS!
Én is alig várom hogy mehessek vele a Kakucsringre, Mátrába, Bakonyba és egyet a Hringen valami tesztnapon. Az egyeneseken kivül szerintem ugyan olyan jó mint a nagy! De versenyezni én se akarok, senkivel, de ezeket át akarom élni.
Blue azért is cserélte le, mert elfogyott az ereje- mármint a motornak
Bizonyított is!
36 db fél literes dobozos sör!
Énis beszálnék a vitába. .

Nemértek egyet, hogy kicsi. Mégis mire.Ha ugy adodik rámegyek vele a ringre, bersze csak a kanyarok véget, mert mi is vagyunk mi it talán vesenyzők.
Amikor vétel előt voltam ittis kérdezgedtem mi legyen.
It aztmondtátok GS.
Mostmeg aztmongyátok 1 év MAX és csere.
Blue te Kb:70000Km-t raktáll bele.
Én ugy számólóm 14 év alat rakok bele enyit az eddigi átlagomat nézve.
Tehát nem adom már el SOHA.
Volt már 2 1000ccm-is motorom is.
Igaz nem sokat mentem még a GS-el de én ugy látom, hogy NEKEM JÓ LESZ.
Mi asszem motorozni vesszűk a pacit nem versenyezni.

VOLT szerencsém már jópár motort kiprobállni //((Tesztnapoknak hálla//)). . .és azt kel mondanom, hogy elég.
Annó irtan euró ringen 500-as hondával szorongattam a nagyokat, csak egyenesben volt lehetőségük. //Szintén teszt nap//.

És mint már valaki emlitette nem állandóan FÚL gázon hsználúnk egy motort.

Elismerem Blue-é a gyengéb váltózat vóltt,és ő bizony szeret bakolniis. Tehát terhelési gondok, de aki mindenkire gondol,hogy ne hiányozzon semmi PL:hosszabitó, a teló tőltésére.

Deazért nincs harag mert kicsit szókimondó vagyok ügyi. . .
. . . .
Jóestétmindenkinek.
Sziasztok 500asok!

Kaldorok figyelmébe:
http://www.dirttrackproduction...

trailer:
h
ttp://www.youtube.com/watch?v...

Sajnos idehaza nem jelent meg. Egy indiai film, motorozás a világ legmagasabb pontjára. Döbbenetes lehet. Véletlenül akadtam rá. Angolul és Hindi :) nyelven jelent meg. Ha valakit érdekel, lehet, hogy megrendelem majd, eléggé agyament ahhoz, hogy érdekeljen :)

Zoli
Kaptam egy amerikait a Nyúl párjától!

Mellesleg régen mikor még gyüjtöttem akkor volt 15 db! Főként Német/magyar/ CCCP De eladtam és motor lett belőle! Most kitüntetéseket hajkurászok, szóval aki esetleg közületek harcolt doberdóban 1914-18 között az szóljon!
Vettél rohamsisakot?
Én a Jászai Mari tér mögött (kifelé) az első kis utcában vettem egy antikboltban 2,5 -ért magyar ujat. cca 3 éve.
szépjóestétmindenkinekénmentemhaza!
Sziasztok! Szia Blue!

Köszi a sisakos témát! :) De már kitüntetésekben utazom! Ha van valakinek a fórumon nagyapótól kidobandó hagyaték szívesen elgurulok érte!
3 személyes. De valami méregdrága verzió. Nem a nyálam verem, ajándék volt. Biztos vasbú van.
hali
Azért az az 5 kg nem olyan vészes, ha a sátor 6 személyes!
Dawntezé a tuti. A régi, 3 személyes komcsi, 30 kg.
Szííyasztok 500 as ok
Az én pillekönnyű sátram 5 KG! ! !

Én csesztem el valamit, vagy nálatok ez a pille kategória?!
Hah, a könnyű kis sátor odarakható, annyit ki kell bírnia súlyban. Nekem is ott volt tavaly a Szlovén túrán, gond nélkül megjártuk. Igaz, nekem saját gyártású van, atomerős!
Erre tökéletesen alkalmas a plusz csomagtartó!
Nekem azért kéne eme motyó, mert az amúgy pillekönnyű sátram nem fér bele egyik gyönyörű dobozomba sem. Oldalvást meg síma nyeregtatyók vannak, szintén nem sok hellyel. (Moto detail ) Egyébként ha egyedül utazok, van hely cuccnak a hátsó ülésen. Utassal pedig csak csínján közlekedek(Lévén ezt a szerepet Pici párom tölti be). Sz"al nyugis tempóban. ----Bár eddig nem is tehettem mást 12 paripával a seggem alatt.
Nem. Ez a Metro gazdaságos dobozkollekció egyik klasszikus modellje. 5 pénz lett volna, ha nem kapom ajiba. Viszont hőszigetelt. (Télen pizzát hordok vele, nyáron meg jéghideg sört sátorhoz. )
Kappa. De szvsz, hogy jobban terhelhető, mint amennyi rá van írva. De majd teszteljük idén. Te majd max 5kg-t teszel bele, én meg majd még a sminkkészletemet is, meg a plüssállatokat, meg a szerencsehozó talizmánjaim, meg 15 váltás ruhát..... megnézzük lesz-e baja...
Akkor már csak egyetlen magyrázatom lehet, hogy baromi márkás szettetek volt!
azért írtam, hogy Erdély, mert olyanokat koppant a teló.....
Valamit, valamiért. Ha kézben vihető dobozt akar az ember gyereke, akkor illik betartani a korlátozásokat nagyjából. Ha olyan, mint Eriké, hogy oda van fixre csavarozva a bőrönd, akkor már lehet pakolni az égbe!
Lehet rá szerelni, azzal nincs gond, csak akkor tényleg 1-2 kilo, és vége. Jah, és természetesen módjával a tempóval. Hiszen nem a szél fogja letépni a cuccot, hanem a zötyi.
Gondolja ezt maciesze. Hiszen nekem is "tesztelve" volt a doboz. Volt benne 4,5 kg motyó (3 palack ásványvíz), és bírta huzamosan a 140-et. De nem volt túl hideg, így a pöcök nem tudott eltörni. Azért, amikor lehet, akkor betartom a terhelhetőséget majd.
Na és akkor még csomagtartót szerelnek a doboz tetejére: és arra még egy pakkot ?
Én azért óvatos leszek... mert a pöcök, az pöcök. És a műanyag világban semmit sem tudni előre. Biztos, ami biztos...

Ez a folyón átkelés gyök 2-vel azért más, mint egy úthiba 120-nál. A lényeg, hogy óvatosan a dobozzal, hiszen lehet benne kamera, fényképezőgép, telefon... pikk-pakk elszáll 100-150 ezer birodalmi kredit, ha repül a doboz.