Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello evribodri!
Egy kérdés:Nem tud valaki egy jo turatervet(útvonalat) a Bakonyba?
Ezt nekem ajánlod?
Persze köszi, de én ilyen helyen lakom!
Ajánlom figyelmedbe teddy által felvett mecseki tekergést: kanyarok, és "dombok" javábúl!

http://www.sportmotor.hu/motor...

Bár amikor Kassa felé motoroztam, nagyon szemeztem a balra elterülő hegyekkel... remélem hamarosan újra járok arra!
Mindig is sejtettem, hogy nincs igazság a földön, de most már biztos vagyok benne! Itt nálunk, a messzi északon, még most is csak 3 fok van, és havas minden! Viszont kompenzációként kapunk gyönyörű tájakat, nem olyan lapos vackot, ahol a vakondtúrást hegynek nevezik!
Ja, meg kanyargós utakat, nem 15 km-es egyeneseket.
Nem mindenki szeret a cidriben gurulni. Legalábbis én nem akarok semmiféle megfázásos-gyulladásos történetet összeszedni, csak mert hajt a motorozás utáni vágy.

meg kell várnom az igazi tavaszt... csaj vagyok, nyávogok.
De jó Neked!én 1 ilyen időpontot se találtam
T. NYUSZIKUSZ
Nekem tegnap is motorozos idöm volt.Beugrottam Erik 64-hez ittam egykávét oszt csavartam egy laza 90 km es karikát.

T. PAPIRKUTYÁK
Nem értem a sirást én dec.01-töl számolva 4 motorozásra alkalmas idöpontot találtam ,ezeket kihasználva gurigáztam 550km .Nincsenek elvonási tüneteim

T.DORCSI
Nem is akarom érteni a célozgatásokat (Még jó hogy nem nekem szol )
Csak hogy saját példádon értsed azért írtam.
KÖZVETLENÜL mindenkit érint, csak már sokszor nehéz átlátni hogyan. És sajna ez a baj hogy a kereskedők, szolgáltatók nem látják át- nem látja a pénzt ahogy irtad.

Azért tudnék mondani példát amikor a vevők szivatják a kereskedőket, gyártókat
Láttom kemény témát érintettem nálad:-))))

De igazad van!
ebben a témában az éttermek a legnagyobb vesztesek, mert ott azért már a gyomrod bánja a "bunkózás"....

Én az elmút időkben mindig a Szalma csárdába hordtam a bandát, mert kedvesek volt, és jó áron nyújtották ezt.
Tavaly elszálltak az árak.....majd mikor nyáron visszatértem egyedül csak egy laza ebédre - hááááátttt...a rántott karaj tele csontszilánkokkal, a látvány tényleg olyan volt, mintha tegnap csinálták volna...... szóval Én oda többé nem megyek..................
És ebből ugye lehet tudni mi lesz................csupán annyi hogy 2-3 éve majdnem mindig tele volt a parkoló......most meg jó ha hétvégenként van 5-6 kocsi
Nagyon érdekel!
Nem tudom elképzelni!
Jöhet a kép!
Már mondtam, hogy gyere hozzánk! itt nincs semmi hav, elolvadt mind! csak őrjöngő-vad-kutyák és ilyen kaliberű nyuszek!

Főőpattanunk a gépre oszt usgyi!

Grat a vizsgádhoz! Éjt nappallá téve DRUKKOLOK!
Piet!

természetes a fizetésért - de ugye KÖZVETLENÜL Én nem is a kereskedelmi ágazatban tevékenykedem. Vagyis KONKRÉT ráhatásom nincs abban, hogy Te most az Én cumómat veszed meg vagy másét......

Ugyan ezért nem hoztam fel pl. a Samsung gyár dolgózóit, a Honda dolgozóit, vagy épp a Suzukiét (bár a Suzukisoknak is tudnám meleg szavakkal elmondani a véleményem........főleg a fényező munkatársaknak:-)

De a kereskedő az CSAK a vevőből látt pénzt - ergo ha meg akar élni a választott eladási piacon, akkor nyalja ki a hátsóm is, hogy legközelbb is nála vásároljak.

Miért?
Te bemész X helyre vásárolni......bunkók, lenézők veled.....vissza mész oda?
És innen már megy a folyamat magától......
Elmegyek valahova........nem tetszik........eről Te tudoméást szerzel.........nem fogsz Te se oda menni........
A csóka meg lehúzhatja a rólót.....

Régen lehettél bunkó a vevővel , mikor még CÉH-es korszak volt......hiszen a városba nem volt csak 1 cipős, 1 pék......de ma már?
tetszik-tetszik!

fúúú, szerintem is király, és nem értek egyet azzal, aki szerint semmire sem jó! nem is tom ki lehet az... És mihez szoktad főővenni?

vettem egy barátnőmnek és a nővéremnek is! ennyié a kutyának is megéri, nemhogy a nyúlnak!
Az Úr fiának 2004ik születésnapját ünnepelte vele
a stopmotoros óta nem mentem. szóval már illene 15 foknak, napsütésnek lennie őrjítően csivitelő madarak hadával!

Köszi a cuccot! majd küldjük az ellenszolgáltatást poros-dohos könyvek formájában!

pasik....
ÓÓÓ és ahogy hallotam "cigánykodásra" hajlamos:-)))))) Már ha jól asszimiláltam a csikos hátat és a szúrást:-)
Eddig ugy vettem ki hogy közgazdasági valamire jársz.Ott meg a nyelv "idegen" szokott lenni!
Akkor valami bölcsész leszel?
Angolt. De ez hogy jön most ide? A nyelvtudományról Az magyar
Mit tanulsz Deutsch or english?
Akkor az egy muff!
nem összetéveszteni a csöveket összekötő karmantyuval
Helyes-helyes, minyima görbüljön !
Szia!
A vizsgák A közgáz 4 lett, kiválóan tudtam, mi a Világbank, csak a Malacka tantóbá belekérdezett másba is, ami nem volt egyértelmű. De megvan, ez a lényeg! A nyelvtudomány csak szmbat este derül ki, mert nem volt ideje kijavítani a Banyának. Remélem görbül, nagyon durva volt... De éreztem a drukk-áramlatokat!
Amúgy szijjasztok mindenki !
Dorcsi, vizsgákkal mi újság ?
Ezen kívül a következőkkel mélységesen egyet kell értsek:
1. Tavaszt akarok
2. Motorozni akarok
3. Mennyünkmámennyünkmá!

Hümm?