Egyelőre ne nagyon készülj hozzám. Még hó alatt van a nyársaló - ha el nem felejtem, nyomok róla képet holnap. Meg az ne legyen meglepi sem, mert komoly munkád lesz számítógépileg, azt pedig le kell előtte dumázni! Csak úgy, ingyé nem jár kaja! Meg kell dolgoznod érte!
Ez a baj.... Mert igazán tekintettel lehetnél ránk is, akik olyan jóóóóól szórakoztunk akkor éjjel!
Különben pedig a hangyákat tavasszal edzeni fogom, hogy ne ártson nekik az írtó, és írtóra megtámadnak majd, kizárólag téged, puszta nosztalgiából és szeretetből!
Akko még jó hogy van videóm:-))) Ott ugyanis HATÁROZOTTAN állítja hogy NÉLKÜLEM:-)))))
JÉG?
picsuba:-) Épp ma akartalak meglepni.....csak eszembe jutott hogy a műútról megy egy 30m-es cross terep feléd - ami szerintem az olvadás után egy tepedt SÁRtenger...........
Szóval vedd meg a fóliás húsi alapanyagot - mert az idegeimben már beépülőben van egy Gyarmati guriga:-)
Nekünk tegnap volt ez a szitu, de mivel éjjel már nem volt fagy, a mai kis napocska és az elhúzó 3db autó az utcába szétszagatta a jeget.......jelenleg már csak víz van rajta meg 1-2 hópamacs
GSX650F.....egy burkolt Bandita....azt nyenya........plusz 100.000ft-ért (idomok)
Nézegetem a videoinkat... remélem idén is forgatunk ilyen jókat.
Megvettem a MindenMotor legújabb számát. Van benne teszt a GSX650F-ről és a DL-650 vs. Varadero teszt is benne van. Holnap megolvasom...
Egyelőre ne nagyon készülj hozzám. Még hó alatt van a nyársaló - ha el nem felejtem, nyomok róla képet holnap. Meg az ne legyen meglepi sem, mert komoly munkád lesz számítógépileg, azt pedig le kell előtte dumázni! Csak úgy, ingyé nem jár kaja! Meg kell dolgoznod érte!
Ha te lennél a helyemben nem röhögnél
http://www.motorrevu.hu/cikk/0...
ünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikor
megyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?M
ikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyü
nk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikorm
együnk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mi
kormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyün
k?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikorme
gyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mik
ormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk
?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormeg
yünk?vMikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mik
ormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?Mikormegyünk?
Különben pedig a hangyákat tavasszal edzeni fogom, hogy ne ártson nekik az írtó, és írtóra megtámadnak majd, kizárólag téged, puszta nosztalgiából és szeretetből!
A "határozott nélküled" nem = az anyázással! És ez olyan, mint a sereg. Sok szívás, de évek múlva csak a szépre emlékezel.
AMÚGY SZERESSEM!
Diétásé
trendkedvelőknek.
Kérdés:MOTOROLA V550 Néha elgezd vibrálni a képernyő, mitől lehet ez?
Azóta HANGYAÍRTÓVAL megyek sátorozni:-))))))
JÉG?
picsuba:-) Épp ma akartalak meglepni.....csak eszembe jutott hogy a műútról megy egy 30m-es cross terep feléd - ami szerintem az olvadás után egy tepedt SÁRtenger...........
Szóval vedd meg a fóliás húsi alapanyagot - mert az idegeimben már beépülőben van egy Gyarmati guriga:-)
Nekünk tegnap volt ez a szitu, de mivel éjjel már nem volt fagy, a mai kis napocska és az elhúzó 3db autó az utcába szétszagatta a jeget.......jelenleg már csak víz van rajta meg 1-2 hópamacs