Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike!
akkor én már kiestem....én áprilisban leszek 28
Nagyon penge a havas-motoros képed!
Ha már ekkora rutint szereztél a 6-on, felmehetsz az M0-ra . .
16-27-28ig. IGY. . .
Mentem....
Most ...... 2008-ban nagyon meg kell gondolni hogy mire használjam a vasat.,..
És sajnos a 2 együtt nem megy (melójárat is, meg hobbi is...) hiszen az hogy melóba járok az 1 hónapban 1100km....és biza közel 18.000ft....miközben a busz ingyenes (mivel a fizumból vonják ha kell ha nem....

Az tény hogy nagyobb a rutin, hiszen a 6-oson minden barom megfordul...és már majdnem minden helyzetben megfordultam.

BALI!
Plusz Darázs emlékeztettet, hogy még nála van a régi órám is.... az is eladó:-)
Na ne ijesztgesd már az itteni jóérzésű lányokat!

Ha jól számolok, akkor csak Dooorcsi esik bele ebbe az évjárat-intervallumba! (bocs Dooorcsi-bébi )

Rendben holnap ebéd időben felhívlak... ez lesz a szám:20/800-9535
Hát, elhozhatnád őt egy-két gurulásra!
Előreis köszi. Jó munkát.
Haki.Annyit tudok,hogy az embléma nekem 2221ft-volt a deknit 4500+afa-ért vette itt valaki a többihez nemtudok hozzászolni.
Igen Törökbálinton volt a történet .
Volt nálluk is szerintük 0 km-es-nek mondott gép.Ja és az áraik is egetverőek kicsit nagyon túlzásba viszik.
Most jöttem motorlerakásból. Képet majd dobok, de most 3 napig meló lesz... Majd valahogy...
Egyébként a Givi dobozhoz való gyári tartó van rajt. Nem vok rittyes. Véletlenül belecsúszott a hitelbe...
Amugy ha érdekel, 16-26-éves pipiknél szeretem magam benyalakodi.

Várom a jelenkezőket. . .
pestiek?győrben mindenestre ilyenek...már leirtam több mindent,talán amit kiemelnék most,az a 2007-es rs 0km-rel vadi uj állapotban.elvileg.viszont volt szerencsém a sráccal beszélni,mondta h most cserélték vissza a pályaidomot utcaira,meg ilyen átalakítások voltak.szoval ennyit a 0km-ről!
Nem szokásom. -----( )

Csak Ő emlitette még korábban, hogy menyire keveset tud mocizni. Ésén erre reagálltam.
Nah, Te már kellőképp benyalakodtad magad Bluenál!
Blue.

Ez lemaradt.
Méghogy kevest motorozol, ha tudsz akor mocival mész melózni is, hisz neked ez kőzlekedésí ezkőz is. Vagy tévedek tán. Tehát az átlagnáll tőbbet mész. Nagyobb rutin. . .
Szép jó estét minenkinek !

Tegnap jártam a Red Baronba egyéb okok miatt és az ott látottakat gondoltam megosztom veletek csak a tanulság miatt is .
A következő volt a történet- Odamegyek a szervizes részleghez bontott kormány után érdeklődtem és amig a csávó keresett addig bámészkodtam jó magyar szokáshoz híven és a következőket láttam.Az egyik szerelő gyerek éppen egy vasat rendezgetett (servizelt) és mit látok ? előveszi a flexet és elkezdi csiszolni vele a hátsó lánckereket gomdolom,hogy a felverődött részeket akarta eltüntetni ezzel a nekiállással átfordítva a történteket lánckereket cserélt flexel.Ha ilyen dolgokat így cserélnek akkor felteszem a kérdést,hogy más javításokat akkor hogyan végeznek el? És amikor a "parszat" megveszi a motort azt fogják majd mondani,hogy teljesen le van szervizelve olajcsere lácszett csere stb.ugye mai nem látszik az nem fáj.Egy mondatban a lényeg Jól átbasznak és kész .
Gondoltam megosztom veletek hátha van aki odajár és meg kell nézni a munkát amit esetleg csináltak mert a gánykommandó dolgozott.
És ki ez a "jólfésült" ratyi? Az Alföldi Robika barátnője?
Értem, csak nem volt világos amihez hozzáfűzted. Persze, h szólunk.
Hogy adom?
Made IN gyári....LOUIS..... (9,95 euró)
Nézd meg az árát........és vegyé le blőle 500ft baráti árat:-))

Ha jól tudom marad talán 2000 ft?
Blue!

Hogyé adod a kuplungbowdent?
Bali!
sajna már nincs....
Ami még eladó sorban van:
- 1 pár első fékVAS....vagyis ferodoroztatni kell.....
- 1 db gyári kuplungboden
- 3db elsőtelő szimmering