Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs ... És csak azért nem teszem vissza, mert mire kiérnék a főútra, addig néhány jégbuckával telített és csupa szmötyi úton kellene átmennem. És nagyon nincs kedvem csúszkálni . Meg a másik, azt mondják, hogy szerdán már szakadni fog az eső .
Hi Bali!

Én SV kedvelő vagyok, DE le a kalappal, ha a cimbid megmondja érzésre azt a pár Nm nyomatékkülönbséget, ami az SV és a Bandit között van. Sőt, a Bandit még erősebb is (Le-ben), mint az SV. Más fordulatokon járnak, az tény... de váltogatni öröm!
Szóval, az SV hangosabb, jobban rezeg... és ebből jöhet a "húúúúúdemegyek"-feeling. Jah, és kényelmetlenebb is... abból pedig a "de gyorsan megyjöttem"-érzés származhat. Még egy "unalmas" Bandittal kimész a világból, és csak tankolni álssz meg.

Szóval, a Bandit emberbarátibb moci. (Én azért még mindig az SV felé kacsintgatok... )
Köszi!
Úriste de gyönyörű a lovad!
Eszembe jutott még 1 elmés kérdés. (Szójjatok, ha fárasztó vok!) A "rendes" dobozom tetejére lehet -e valami rácsos platniszerűséget eszkábálni plusz csomagtartóként? Ha van ilyen, azt hogyishívják?
Eme lenne a fárasztandó doboz:
Be kell röffenteni a GS-t . Aksi benn van?
Szijjasztok !
Emberek, itt tavasz van, én meg lábbusszal járok, valami nem stimmel..
EMMEGMIEZAMITJELENT?
Ha nem fáj többe 10-nél (tom, megérné többé" is, csak csöves vok most) Kérném szépen, ha lehet. Viszont nincs számlám egy bankbácsinál sem. Nem szeretem őket. Szóval, ha úgy jó, akkor valakinek személyesen adnám át a zsét. Kérdés: Mikor, hol, mennyit? Előre is köszönöm szépen!
Hi Tibi!

Akkor kéred a bukócsövet?
Sziasztok! Nálam most lett reggel. Nem semmi, ez a társalgás. Valahol minkét felet meg tudom érteni. De mivel én még friss tulaj vok, OldPiet hozzászólását jobban át tudom érezni. Bennem még élénken él az élmény, amikor tavaly Kedvesemet és 1 heti cuccunkat felerőszkoltam a kis TW125-re És gyí Tokaj. Felcuccolva lejtőn: 100 km/h emelkedőn:30-40... Mire odaértünk, kicsit kész voltunk, de megvolt a fíííling. Csináltunk még pár ilyen kanyart és nem bántam meg. Nekem a Gs nyáron, ha lesz lehetőségünk elmenni világgá, MOST maga lesz a megtestesült csodagép. Nomeg amien gusztustalan módon trafiznak, TALÁN nem is fog több kelleni. Én pl azért lettem Gs tulaj, mert amikor a fent említett kis vasamat ellopták, 0 ft-om volt és ha már veszek motort hitelre akkó hagyszóljon. Én spec ( Kövezzetek meg nyugodtan! ) Egy Africa Twinről álmodoztam, amíg meg nem próbáltam megtartani azt a 240 kilót anélkül, hogy leérne a lábam . + nem lett volna semmi azzal pizzázni. tulajdonképpen, nem is tudom mé" írkálok zöld fülű létemre most, csak valahogy muszály volt. Hali!
Most én az írásodból azt olvastam ki hogy egyetértesz velem a GS-t illetően
Minden motor jó, plána ha az illetőnek az van ,azt hiszi a legjobb válsztás- legyen igaza mindenkinek! (aki meg nem az lecseréli)
Én nagyon késön kezdtem motorozniu- 4 éve és cca 5-10 évem van hátra, mig ti mondjuk 10 éve mociztok és még mocizhattok 30 évet.
Szoval én felgyorsitottam a folyamatot és másfél év GS500-as után 1000es spotmotort vettem 146 Le.
Mert ezt is ki kell probálnom és kiélvezni-amennyire csekély tudással és rutinnal lehetséges.
Mostmár tudom hogy egy 1000-es sportmotor és egy 650-es ég és föld, tudásban is élményben is Le-ben is, mindenben. Suzuki napon felültem a 650-es Banditra és SV-re is: huztam a gázt mint állat de mintha lakókocsit kellet volna vontatnom: se nyomaték, se gyorsulás, se sebesség. Azt kell hogy mondjam kisebb egy 650-es és a Gs között a külömbség mint a 650-es és az 1000-es között. Nem kell megsértödni majdha néhény 1000 km-t mentetek 1000-es géppel meglátjátok.Az élmény magáért beszél.És ahogy Blue írta lassan is lehet vele menni
Mindetzek ellenére nem szégyelem hogyí visszaülök GS-re, mert amire nekem kell városba, kis turákra nagyon megfelel. Még 1-2 évet lépegetek a naggyal is és kész.
D"accordo.
Én 650 Banditát szeretnék a gs után. A haverom erre mindig basztat, hogy mi a francnak veszek szar sor4-et, nincs semmi nyomatáka (neki SV650 várja a garázsban a tavaszt).

Na itt szoktam körberöhögni. Hiszen a kis GS a tényleg nagy teljesítményű sportautókon kívül még nem hagyott cserben ha gyorsulásról van szó (0-ról). A forgalomban résztvevő autók 90% százaléka csak a seggemet tudja látja a piroslámpánál. A maradék 10%-al meg nem szoktam gyakran találkozni. És ez még csak 48 paci. Tehát úgy gondolom én is hogy egy pár napig betudom majd osztani azt a 86 lóvacskát. Azt meg leszarom, hogy ő kerek fél másodpercel hamarabb éri el a 100-at.

Ui.: A kollégámnak van egy Honda CIVIC-je 160 paci azt mondja halál büszkén hogy 7,8 sec a 0-100-ra. A pici GS500: gyári adatok szerint 5,4 sec

Tehát mindenkivel egyetértek aki azt mondja, hogy a kis öszvérünk(GS500) az országhatárokon belül egy tökéletes túramotor és tanuló motor. Viszont úgy gondolom, hogy kisebb átalakításokkal (lásd Blue exmocija) ülés, konzolok, túrakormány stb. megállja a helyét a határsértéses túrákon is. Feltéve hogy nem autópályán 200-as tempóval akartok túrázni.

Szerint a 650-es Banditát nem olyan könnyű kinőni, ha túrázásra használod. Ha viszont pályázni szeretsz, a hungaroringen, akkor kinövi a páciens. De ki az, aki ringezni banditot vesz.

Ez az én magányvélemény.
És ez íííííííígy van!
Végre egy kis vita:-))))))

Piet! Te már megint lámaságokat beszélsz:-))))))

1., Mint írottam a Gs ugyebár NAGY fordulaton adja csak le a pacikat, ergo olyan 30at ha használsz belőle mindennapi használat alatt.....vagyis 4-6000-res fordulaton
No nekem itt már ugye ha csak egyenes arányokban nézük akkor megvan az 50 LE...hiszen a 8000nél már a 86-ot adja le........
140-nél egy mm-er mozdulat és KILŐ MINT AZ ATOM! A vigyorod meg megkerüli a fejedet:-))))))
Egy GS azért itt már nem produkál semmit.

2., 2 személyel már igencsak lassul a szekér..........és biza kigyorsulás már nincs (és ugye bármikor kellhet) - nekem egyedül ez volt a gondom hiszen 2 személy plusz csomagok és már túl volt terhelve......jó persze fogyokúrázhatnék, de nem azért költöttem ennyit a pocakra hogy kidobjam:-))))
(Nano után szabadon:-))))

3., Ha nem kinőhető akkor miért adják el a tulajok egy X idő múlva? Mindenhol úgy találkozol vele: A LEGJOBB TANULÓMOTOR! ÉS ez TÉNY! A LEGJOBB!

Hogy az évekről beszéljünk......
Na jó nem egy év...hanem kicsit több:-)
De aki konkrétan használja az kinővi.... és a fenti okok miatt.....mert 2 személlyel már nem az igazi.

Nekem a Bandita már haŐ is akarja akkor örök darab.......
Nem kell több....minek? 2 személyel , csomagokkal még mindig nem értem el a MAX terhelhetőséget....
Gyorsul mint az ATOM
szóval tényleg nem kell több - főleg idehaza egy 600-650-esnél.........

Aki hanyagolja a motorozást, mert nincs pénze gumira - az NE MOTOROZON, vagy vegyen occóbb kategóriát.....
Én mindenhol ezt mondom!
Ne sírjon a kis csókák szája hogy nincs pénze gumira benzinre - ha a motorzás melett TRENDI akar maradni, és a ruházata egy fél havi fizum.....
Pluszba mozizni, plázázni jár......a legújabb mobil van a zsebében, amit általában már le se tesz mert mennek a hülye SMS-ek, meg állandóan telefonálgat.......
A discoról már nem is beszéljek..........

Én is és még sokan úgy oldjuk meg hogy EZ an, ezt SZERETJÜK vagyis minden másról lemondunk.....

Kaptam már megjegyzést hogy nekem nincs normális nadrágom? Mert indig katonaiban látnak.....
ÉS?
Van egy fehér farmerom, egy kék, meg van 4 fajta katonai.....
A gond, hogy mig egy farmer (nem is drága)...12000ft abból megvettem a 4 katonait!
Póló? Öcsém pár napja akart rám sózni valami NEVES pólót, mert neki nagy lett.....odaadta volna FÉLÁRON! 6000.ért.....az agyam eldobtam:-)))))
Nekem AKMT, meg GS pólóim vannak 1200-ért.........nem hiába szoktam 2-3-4db-okat rendelni.........a régi kuka, az új meg frankó:-)
Dizsibe nem voltam már vagy 9 éve..........inni nem iszok..........szóval ebből futja benzinre:-) meg gumira ha kell (bár ott mindig szorongatják a heréim:-)))))

Szóval visszatérve..... Én tavaly se azért nem mentem annyit mert nem volt lé - hiszen imádom a hitelkártyáimat:-))) hanem mert nem volt időm........
2006 = 26.000km
2007 = 12.000km
És mint látszik a beos naptár idén se lesz több időm.....hiszen a sárkány melózik, Én melózok....a gyerköcök meg itthon....vagyis felváltva tudjuk megoldani.........

Többletfogyasztás az VAN..... hiszen a Gs elment 3,7-el.....a Banditnál jelenleg ez 5,7 de majd leesik 2-3000km környékén 5-re......vagyis többet eszik 1,3L-er (390ft/100km) De ugye azért más is:-)))))

És a végszó TE ÍRTAD:A GS minimálmotor ideális a városba rövid turákra
No ugye Én nem igazán RÖVID túrákban gondolkodom.......

Épp ezért mondtom hogy aki ténylegesen motorozik már....nem épp simsonról ül rá egy nagyvasra, az már hagyja ki ezt a lépcsőt.
Én is 400-ast akartam veni és mindenki lebeszélt, hogy az semmi.................
És ismét mondom! ÉN azért lettem GS tulaj, mert azt ismertem Bex lévén, és ott volt kedvező és GYORS hitelezés!
Ha tudom hogy van olyan hogy ER5 akkor azt veszem meg, hiszen 2004-ben olcsóbb volt majd 150.000ft-al!
Vazze

mi van nálad? TÉL?
Nálunk már egy korai tavasz az időjárás......már a robogó is bedől a kanyarba:-)))))
Na, nézd csak, főni, én meg mit találtam Neked! Így néz ki a sülthúsod helye! Plusz egy kis korcsolyapálya!
AKMT -s?! DEHOGYNEM!

Már gondoltam rá én is. Megpróbáltam megtalálni a netbankban az átutalást, de fél óra keresgélést követően feladtam. Aztán meg megint feledésbe merült! Legalább lesz váltópólóm az évadnyitótavaszköszöntőnyárvárómotorosösszejövetelünkön!
Csak hogy vitatkozzak veled: én nem értek veled egyet- mert én vagyok az Old Piet
Ha egy év alatt kinövöd a GS500-ast (lehet hogy igy van-egyetértek) akkor a 650-est mennyi idő alatt növöd ki? félév alatt? 1 év alatt és ugye minden motorcsere általában nagy érvágás
Ha mégse "növöd" ki a 650-est az azért van, mert már hanyagolod a motorozást egyébb okok miatt: pl túl sokba kerül a gumi, a többletfogyasztás stb.
A GS minimálmotor ideális a városba rövid turákra, és költségeiben is minimális és tudja amit kb szabályos közlejedéshez kell: van olyan gyorsulása mint egy átlagautósnak és a max 130-at is túl tudja lépni.
Ami e felett van az egy kis luxus amit szeretne megengedni az ember- és ez már nem a raciónalitás kategoriája. Szeretem az Thundercet
Tegnap dübörgött a gép!
És a sebesség ördöge is belémszállt majdnem ,
de csak simsonosnak álcáztam magam!
reggelt...
Bali!

Mit találtam tegnap?

egy HBALIS pólót:-)))))) Nem hiányzik?
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!