Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem azért nem anyira gáz. Bár nem vagyok a márka hive.
Napsütötte jónapot.
olyan nehéz elhinni, hogy elszegényedés van, amikor csak azt látni, hogy mindenkinek új autója van, és mindenhol új építésű kecók vannak.

egyébként csak érdekességképpen írtam, h fura, hogy 2 év alatt elméleileg nem nagyon esett az ára.
Tulajdonképpen mindegy, hogy mekkorát esett az ára ha nem veszik meg.

Van egy mondás erre. : "Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte."

Ha mindenféle képpen el akarod adni, akkor tök mindegy, hogy más mennyire tartja a sajátját, neked akkor is le kéne vinni az árát ahoz, hogy megvegyék tőled.

A kis GS-ek tényleg érnek ennyit, még többet is. De sajnos az emberek elszegényedtek. És ha nincs fizetőképes kereslet akkor eladni sem tudsz.

Tehát, minden annyit ér amennyit fizetnek érte. Ez nagyban függ az emberek életszínvonalától. Vagyis a GS-ek értéke attól függ meddig sz*patnak még minket a kormány emberei...

aham. Végülis egy a lényeg, hogy nem esett nagyot az ára.

Nem értem miért nem viszik a tied! Az a Dooorcsis kép..... Csodálkozom, h nem ugrik a férfinép!
hát ott legalább van "gyári" dunlop semmirenemjó gumma , amcsik is szenvednek a 16 coll miatt.
Azt én is néztem hogy a gs masszívan tartja az árát, bár D@n se nagyon tudta eladni, mert a piac nagyon full mostanság. Mindig vannak el(kezdők) akik eljutnak ehhez a tipushoz, az újrakezdők már 600asokat vesznek ahogy én látom.
A 700-as ár az, amit kérnek érte! Az enyém k4-es, és 750-ért meg sem kérdezik, mennyi a vége. De hirdetést én is láttam már 8 fölött is. K4-re értve.
Az u a fojtott verzió.
Hi. Ha jól emlékszem 190kg-s a gs. Legenda... wehehe...

Most nézegettem az eladó 2001-es pacik 680-700ért vannak. Ez jó ár, mivel én 2006-ban 720-ért vettem.

Egyébként mit jelent az u-jelzés a gs-eknél?

Azért mérikában könnyebb gumát kapnod a kawádra, nem?
Lehet hogy neked jobban feküdne, de a sárga zümmi már legende. amúgy hány kiló a gs? mert ez a kiméra 150 föle került, az eredeti és igazi (retró :)) az 137 kg szárazon. mindenestre a 17 collos felniket irigylem róla... mennyivel egyszerűbb lenne gummát találni...

szép napot mindenkinek!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Blue!
Oké, igényt tartok rá!
Szerintem meg: "khawaszakit ne vegyél"- Ricsi után szabadon
szerintem nem néz ki rosszul.
Én fogom venni. (Ma el is mentem megrendelni, csak 6 helyett 5-ig voltak nyitva. ) Suzuki Benkő Kistarcsa Küggyek linket? Bár valahol már befirkantottam ide. Szójj és küddöm.
Egy szívességre szeretne megkérni, de nem akarok kontakt lenni. Megadtam neki a számod, és a mélcímed. Remélem nem gond.
Hát a pénzek nem dézsmálták a karácsonyfát....
Személy szerint nem gyere be, mert kevesebb lóerő mint elődje (36), totál zx6os kinézett párosítás nevetséges... én nem venném meg...
Na, a nyúl már jobban van. Biztos gyógyír volt az édesnek, hogy megdézsmálhatta a karácsonyfánkat!
Nem! Miért mit tettem?
Naggggyon helyes!

Zs megkeresett már?
Na jó éjszakát.
" A kawa most már hozza ide is a 2008as kawasaki ninja 250r"

Esetleg valami kép.
Szólunk ne aggódjatok! De addig is www.stopmotoros.hu -n lesznek az infok. Ott minden naprakész és pontos lesz amint lesz vmi történés. Ott van fönt elérhetőség is ha van vmi extra/egyéb/magán jellegű kérés-kérdés. De Nyuszit is mindig update-jük a dolgokról
Nincs harag.