Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a szörfözéshez is van neopren kesztyü, de engem kifejezetten zavar (de ott azért extrém finoman és mégis erősen kell fogni). De azért 15 fokban a sok mozgástól egyáltalaán nem fázik az ember, a keze se.
Hali!

Az a kesztyű jut eszembe, amit kajakozáshoz használtunk tavasszal, meg ősszel.
Nem mintha akkora sebességgel száguldottunk volna, de ott ugye még vizes is lesz az ember keze, ami 15 fok körül már kellemetlen. Persze azt a kajaklapátra kellett applikálni.
addig is lehet a met.hu-t bűvölni:

http://met.hu/omsz.php?almenu_...
esSO!

Köszönöm!
Én is őszintén remélem, hogy fogunk Baján találkozni.

És mégegyszer kérek mindenkit, hogy legyen szíves jelezze felém, ha valamelyik pólóval gond volt, mert azt pótoljuk.

Üdvözlettel: Pólómester
Nincs motoréhség! Ááááááá.....!

Hát, olyan 1.5 hónapot szánj rá. A Vámhivatal tart legtovább (legalább is a pest megyeiben. betelepültek magánvámhivatali ügyintézők, akik helyetted sorban állnak 8000 ft-ért. Nonszensz, de ez van)

Nekem 1 nap szabit kellet kiveni hozzá (eredet vizsgát + műszakit egy napra sikerült tenni, ez utánfutó szerzés miatt érdekes).

Át kell gondolni, hogy megéri-e nekiugrani. Cirka 130 ezer forintba került az enyémre, (1999-es 499 ccm) És főleg ősz végén kell elkezdeni, akkor nem tép szét az ideg, hogy mehetnél már, de nincs rendszám :D

https://www.magyarorszag.hu/se...
Lenne hozzád egy kérdés: Hogyan működik ez a külföldről behozott mocik forgalomba helyezése? Hova és milyen sorrendben kell menni? Sokat sz@rakodnak? Egyik haverom akar kintről behozott mocit venni és érdekelne hogy hogyan is megy ez. Kösz
csak azt sajnálom, amikor csupa retek lesz a motor :| Azért ez a fagyott hómennyiség nem tűnik el pár nap alatt!
Pólómester!
Azt hiszem, kezdem sejteni, Blue miért "rajong" érted. Ebben a mai, minden szempontból nehéz világban sikerült úriembernek maradnod! Azt gondolom, sok mai vállalkozó példát vehetne Rólad!
Annak "örülök", hogy ezen ritka minőségi probléma a családban volt már Nektek, mivel í­gy képben vagy. Megmondom őszintén, én először azt hittem, hogy a lányomék csináltak valamit a pólóval. De ezek szerint ők ártatlanok. A méretezéssel nekünk nem volt gondunk, mindkettőnké passzol ránk. Sőt, a póló minőségével is meg vagyok elégedve.
Remélem, tavasszal sikerül találkoznunk Baján, mert ilyen korrekt, tisztességes emberekkel nagyon szívesen ismerkedem. És remélem, a renométok nem csökken ezen "malőr" miatt!

Őszinte tisztelettel: esSO
jövő hétre már jobb időt jósolnak...pénteken vizsga a suliban, ha jó lesz az idő akkor kimegyek gurulni egyet. már alig várom.
jah, gáz volt :( pedig már azt hittem hogy megismétlődik a tavalyi január... A fene egye meg :(
Ja Oldpiet! Az 500-asból már az akksit is kivettem, hogy eszembe se jusson kimenni vele :(( Elég lesz a sinyóról levakarni a sót, nemhiányzik a motorra.

Amúgy azt gondoltam volna, hogy szárazak az utak a napsütés miatt. Ezzel szemben minden tiszta latyak volt, mert az út menti hó ráolvadt Pff
Figyu itt egy nap alatt több sót kap a járgányod mint ott 10 év alatt.
kellemes 13 fok,jah 11től 1ig,kaja után mondom megyek 1 nagyot,aztán egyre szarabb lett a helyzet,4 fokban fejeztem be .kár érte h csak 1ig tartott a napsütés!
hát igen... :(
egy megoldást látok: ki kell költözni a tengerpart mellé! :D
Ott stabil 10-15 fok van

csak sűrűn kell a bringát mosni a retek só miatt!
Nem csak izületeid mehetnek tönkre, kaphatsz olyan gyulladást ami nem múlik el nyomtalanul: nyirok, mandula,arcüreg,vese, prosztata stb
Talán nem is a pillanatnyi lefagyás a gáz, hanem az ízületek kivégzés! :| Aminek hatása állítólag 30-40 évvel az okos motorozás után jön. Ma nálunk verőfényes napsütés volt! Mire kitoltam a Simsont, és megforrasztottam a kuplunk bowdent, már megint ocsmány szar idő lett... :( Azért gurultam egyet.

Jah, és fényszóróval közlekedek simsonnal is persze, ennek ellenére egy autós szemből másik autót előzve épphogy nem jött nekem (lakott területen kívül, jó látási viszonyok között, ~55km/h-val haladtam). Mi lesz itt tavasszal? Szereljünk disco-s villanócsöves stroboszkópot a refi alá? Az talán segít!
Ja ja a 10 fok az tényleg határ. Az alatt max a környéken ,ha valamit gyorsan el kell intézni, de azt is leginkább a robesszal.
És persze nem azért mert didergek, hanem tudom hogy sulyos következményekkel járhat.Hasonlóan vagyok az esővel is Na de nem mondok ilyent az Esőembernek
esSO!

Köszönöm gyors válaszodat!
Nagyon fontos nekünk, hogy tudomást szerezzünk ilyen jelenségekről, mert még ha nem is a mi hibánk, akkor is rontja a jó hírnevünket, ha ilyen kerül ki a kezünkből.
Elsősorban olyan márkájú pólókat használunk fel alapanyagként, amiket már hosszú évek óta tesztelünk és megfelelnek a mi magasra szabott minőségi és tartóssági elvárásainknak.
Az Adler új márka a hazai piacon, ezért nincsenek még róla hosszútávú tartóssági tapasztalataink.
Az én lányom ugyanilyen pólója ugyanígy járt, de azt hittük teljesen egyedi esetről van szó, mert eddig semmiféle ilyen jellegű visszajelzést nem kaptunk.
A következő gyártásnál természetesen pótolni fogjuk a pólót, az ADLER-t pedig innen kezdve kivontuk a felhasználásból. Voltak méretezéssel kapcsolatos gondjaink ezzel a márkával, mert kb két számmal kisebbek az európai szabványnál.
Ha bárkinek, bármelyik pólóval bármilyen gondja lenne, kérem azonnal jelezze!

Köszönettel és üdvözlettel: Pólómester
Piet!

nekem van egy térdvédőm......és alá még felcsattintok egy amolyan neoprénes "térdvédőt" is....igy a térdem felső részétől majdnem a sípcsont aljáig fedve van..........
Nekem épp ezért a combom fázik:-))))))

De ugye épp ezért mondtam le Én is a mazohizmusról, hiszen megörgedtem:-))))) Valahogy már nem adja vissza a feelinget az a motorzás, mikor mozdulni is alig tudok............vagyis 10 fok alatt Én nem indulok sehova (ha ma Győrben laktam volna akkor garantáltan gurultam volna egyet a kellemes 13 fokban:-))))
No mentem. Jó volt ittenség társalogni. Üdv.
Pólómester!
Csak a viszonyok tisztázása végett: én a Dorina apja vagyok. Most nincs itt egyikük sem, de Blue honlapjáról visszakeresve kiderítettem. Női raglán V-200 rövidujjú.
Elmondása szerint az első mosás után az a terület "lyukacsos" lett, mint valami szita. A 2. mosásnál pedig így szétesett. Automatában, normálisan lett kimosva, a többi cuccnak nem lett baja amivel együtt volt mosva, sem a trikó más részének. Igazából nem halálos a probléma, inkább eszmei értéke volt a trikónak, a hozzátartozó élmények és társaság miatt. Arról nem is beszélve, hogy nem a Te hibád, hisz nem a festéssel van gond.
Október közepe-vége felé tettem a magamévá. A hétvégén lépi át az ötezret. A várost eddig csak Kistarcsáig hagytam el vele. Gáz, mi? Még jó, hogy van túramotorom. Node ami késik...
Mennyi van már a gépedben? Te is most vetted novemberben ugye?
Ja most épp a kettő együtt szükségeltetik. Ha jobb lesz az idő, a téli kesztyű helyett felveszem az ujjatlan nyárit. (Így nem kell minden címen vergődnöm a fel-le vétellel) És így tovább. Lehet variálni.
Oldpiet!
Erre nekem azt mondták: IDÉZEM! Úgy nézel ki, mint egy teleszart búvárruha.