Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piet!

már megint itt a mumusod mármint ÉN:-)))

EMBER gondolkodj már! (imádlak baszogatni mikor hülyeségeket írsz:-)))))
Adott egy rendszered ami be van lőve X dologhoz, mivel ugye a kipuff is egy folytás - ezért nevezzük keresztmetszethez.....
Na most felteszel egy nagyobb átmérőt....mi fog történi? Mindenből kevesebb van belőve - mint ami kellene.....

Innentől alap eset egy karbiszinkron hiszen a nyitott rendszerhez több levegő és több benzin is kell........
Ez a több cucc mehet már végig.
Szelepállítás viszont nem kell, hiszen az egy X és egy Y érték közt mehet...utána CSERE....ezt nem lehet állítani....
Nekem 40.000-nél cseréltek 2 lapkát.....60.000-nél 3-at.....Tehát 30-tól érdemes tényleg nézetni....és utána egy 15-20.000-renként....

Gyújtáshoz pedig tényleg ninvcs köze, hiszen a GS-nél van egy gyújtás.....ha ez nem tetszik akkor - ha van rá esélyed, akkor vehetsz egy másikat.....vagy megcsinálhatod magadnak.....
http://www.akmtmedia.extra.hu/...

http://ww
w.akmtmedia.extra.hu/...

Én amondó vagyok, hogy a GS-nél a sportdobnak MAX hangélménye van........ami nekem már nem érne meg 50-60.000ft-ot...........
Az is lehet hogy az a dob csak akusztikai tuning (sőt olyat is olvastam hogy előfordul ,hogy csökken a teljesitmény a gyárihoz képest)
A karbiszinkron csak arra való hogy a kopásból adódóan a hengerek közötti teljesitménykülömbséget kiegyenlitsék. A gyujtásállitást is furcsálom.
Inkább a szelepeknek lehet hozzá köze
Na mostmár tényleg jöhetne egy szakember felvilágositani minket
Halihó!Merre vagytok?
Rendszert én még nem láttam Gs-hez csak dobot összekötő csővel. Én egyszer kérdeztem, 2LE pluszt mondtak, a 80decibel helyett meg valami 100körülit. Ha jól emlékszem Raptoréktól kérdeztem.
Köszönöm, de használd csak fel. (jó az sisakra is :)

sajnos nekem több kell, a törés "eltakarás" miatt. ez a terv!
Hi Dani!
Blue megválaszolta helyettem is a kérdést... ha marad az én csíkomból, akkor juttatok belőle Neked is.
Az nem semmi! egyébként pár kis csíkot szimetrikusan felrakva, 20 km/h felett már felnicsíknak hat

Dobtam a cégnek egy üzenetet, meglássuk mennyire rugalmasak.

Felirat mellett, kellenek a csíkok is, kicsit kreatívkodom, és a törött, belül műanyaghegesztett kívül randa rászekre kerül majd egy aggresszív cápa forma...

Kössz az infot!

Ja pécsett tegnap 10 fok volt, asszem ma indul a vas!

Üdv mindenkinek !
Jó reggelt!

Rendszer, vagy csak dob? Szerintem teljesítményt nem kell tőle várnod, ha csak dob. Ha rendszer, akkor lehet, hogy megajándékozod magat plusz 1 lóerővel. Viszont érdemes mindkettőnél hozzáhangolni a mocit. Karburátor szinkron, esetleg gyújtásállítás...
Én nem vagyok ennek a kérdésnek barátja. Majd jönnek tapasztaltak...
Hajnalt mindenkinek!
gs500f-hez valami kipufogó rendszert keresek és ezzel kapcsolatban kéne egy kis infó. Mennyit nyom ez az öszvéreken és hol csinálnak ilyet. Válaszokat előre is köszi
Nem volt sok......
a vágás az max 20 perc, hiszen rajzolt egy táblázatot.....azt levágod csíkokra, és utána már csak darabolod.....

A felragasztás?
No az meg ugye LEFEKSZEL A SZERETŐD ALÁ....... bekapcs MAGNÓ és szépen ragasztgat.....
Összesen valami 3 óra volt a 4 oldal......(2x2)
A gond? Hogy unalmamban ezt -3 fokban csináltam odakint:-))))
azért írtam hogy felnicsik(?) mert fura volt 300db ot meg kivágni...hú bazzeg de ráérsz (bocs csak viccelek )hát nem semmi meló lehetett de marha egyedi és sztem fasza
Az nem felnicsik, hanem ez a fényvisszaverős matrica....

Pihent agyammal kivágtam egy csomó kis 9x9mm-es kockát és azt ragasztgattam fel:-) EGYESÉVEL:-)))))
Összesen valami ~ 300db-ot
az a felnicsík (?) nagyon odab@sz
Szeva!

Én rendeltem a www.foliavagas.hu oldalról...

A gond, hogy ezt 50cm-es darabban kell rendelned (120cm széles) és ha jól emlékszem 5800ft ez a "darabka"......

Mi 5-en álltunk össze és igy mindenki kapott egy 10x120cm-es részt..........ami mint az Én mocimon látszik DUNSZTIG elég.....

Ha csak 1-2 dolgot szertnél akkor Én azt javaslom, hogy felírat formájába tedd....drágább, de nagyon jól néz ki a kész szöveg....
Ha nem szöveg kell akkor rendelj Tetoválási matricát......
http://www.foliavagas.hu/tatto...
Hali.

kykee!
Telefon ügyben nekem is lenne egy kérdésem.Most kaptam egy motorola W490-es telefont,de sajnos nem adnak hozzá programot,így nem tudok sem rátölteni, sem letölteni semmit: tehát, lehet ilyen programot szerezni? (persze nem bolti áron akarok hozzájutni)
hali!

Teddy,
reflektív fekete matricát honnan szereztetek be? kellene vagy 10x30 cm. Készülök a nyárra: olaszország... egyik hely Bari ahova mehetek, na az 1400 km... úgyhogy fájó szívvel északra igyekszem majd...
nade ott is had láccógyak ha elkap a sötét :D

üdv
volt egy erdősáv(ut mellett ) ahol szerintem jégpáncél volt.de legalábbis nagyon csuszott,és nagyon fénylett.csak nem akartam megállni,hátha nem sikerül a művelet
Hali.Igen nem volt tökéletes, néztem a világos meg a sötét részeket rendesen bár vészesnek sem mondanám,autó kevés volt amelyik kijött elém azis elnézést kér. Összességében jóóóó volt.
Jó estét Népek!
Teddyék ma disznót vágtak. Jól elfáradtam az "ölésben".
Blue! Utánanézek a tavaszi faházas "előszezonnak". Remélem, hogy a hírek igazak, miszerint csak "hivatalosan" van májusban a camping nyitás.
Ha nem csak meztelen csajokat nézed a Duna partján, akkor bizony vizes leszel evezéstől is.
én is gurultam cirka 20 km-t és volt, hogy én is kicsit kiléptem jó volt, de hát azé tényleg messze nem ideálisak a körülmények
Hali.Nekem ma szerencsem volt.Sikerült majd 40 km-ert gurulni, a föutakon nem volt viz Hungária, Róbert K, Szentendrei , békásig mentem meg vissza az M3-as bevezetön kicsit meghúztam de akkor már kezdett hideg lenni.A végén Csatit sajnálltam .
Minek pancsikolsz? EVEZZÉÉÉ....!
majdem elestem ma biciklivel kereszteződés közepe még havas/jeges volt
hát igen,hiába volt ma 1-2orán kersztül 13 fok,meg sok orán keresztül 5-7,de rengeteg tocsa stb még csak most kezdett kiengedni...ráadásul az ut is nagyon rossz volt,mindenhol sárfelhordás.utálom az ilyet.főleg h az első gumim amugy is csereérett.néha másfele akarta venni az irányt mint én de megusztam,és így utolag azért jo volt már menni egyet!