Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah és lesz Magyarországon: http://www.kawasaki.hu/250r

Ime egy kis ízelítő az oldalonról: horror vagy komikum?

A sportos, alacsony profilú gumik során könnyen kezelhető a motor alacsony sebességnél is.
Az agresszív, dupla fényszóró kiemeli a Ninja 250R izmos megjelenését.
A Ninja ZX-6R-hez hasonlóan a Ninja 250R kettős fojtószelepekkel rendelkezik a bődületes erőhöz (30 ló, 21 nm 11000 fordulaton!)
A motor és a pilóta közötti kapcsolat részleteire odafigyelve a motort úgy alakítottuk ki, hogy még a kezelőgombok érintése is kellemes legyen.

és mindezt a gs500as áráért!
Hát amerikában 3500 Dollar, az én "régi" típusom 3000 dollar volt. Feltehetően felkúszik az egymilla fölé, és hogy mennyire? az már pofa kérdése.

A régi ninja olcsósága abban volt, hogy japánban gyártott motorblokkon kívül minden mást Kína, Thaiföld stb. gyárai tettek hozzá, de még ők is szerelték össze (első csavar, ami nálam lazult és majdnem kiesett, az az alsó motorblokk rögzítő volt :) )

Nemtudok mellette érvelni , -6 ló + 20 kg az így is lomha jószágnak nem tesz szerintem jót!
Jó reggelt Népek!

El vagyok zárva az internettől a fránya meló miatt. És most még olvasni sem tudlak benneteket... azt hiszem meglesz a hétvégi programom... visszaolvasás, uhhh várom már!

No, és egy bölcselet (mert már régen volt ilyen) :

"Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb..."

és még egy:

"Mindenik bírja a fájdalmat , kivéve azt aki érzi."

Maci megy dógozba. Szasztok Népek!
Egy délután nem figyelek, és 5 oldal?
Valaki tudja a 250-es nidzsa árát?
Feltéve, ha árulják határainkon belül.
Címet én sem írtam ki, csak ucca-város, találjanak meg, ha annyira akarnak! Akinek meg kell, az úgyis tudja! De a számot is sztem akárhonnan, akárkitől, akárki meg tudja szerezni... Vagy ez csak nekem sikerül mindig
Hivj:-)))))
ezen én is filóztam, hogy kiírjam-e a címem, mivel simán lehet ismerősöm ismerőse aki idejön, vag hivogat, és elkérhette úgy hogy ismi nézze meg. kínos
Szijja!
Láttam nálatok, pont most akartam hozzá gratulálni! Akkor most örömködés van, gondolom! Gurulj vele egy hatalmasat, ha szép idő lesz felétek...
Sziasztok féllityisek
Dorina,örömmel jelentem be Neked,hogy a kutyuli elkészült
Felhívjalak?

A wiwen csak az ismerősöknek van kint a számom, a "zaklató" pedig nem az!

Annyira köszi, Darázs, hogy gondoltál rám!
ja.. valahogy engem sem hivogattak sosem.. ennyire csúúnya volnék?
esSO!

A kérdés ott merül fel ahol ki van írva a lányok telszáma.....
PL IWIW..... szóval ne is csodálkozanak a lányok, ha zaklatják őket..........

A sajnálatos?
Az Én számom is kint van sok helyen, de egy nő se akar zaklatni:-((((((((pedig Én még élvezném is:-)
Mint látható, a lányoknak írtam.
Ha meg lenne neve, nem lenne telefonbetyárkodó huligán!
Amúgy egy kis csíkoshátú, szúrós rovarféleség.
Amugy ezt mondtam...... nem szabad meghökkeni.....
a másik fel pedig hogy amig nem ment le egy project (akár egy ilyen kis rendelés is) MINDEN levelet meg kell tartani! Így bármikor csak be kell másolni "bizonyítékként"
Most erre mit mondjak?
Nekem még este 10-kor is biznicelnek?

Nem hiába:-) A legtöbb ember nálam fog kikötni és szerintem probálják megszerezni a jobb helyeket a pokolba:-))))))) (Pedig ha tudnák:-)))))

Ezt nevezem ügyintézésnek! thx 1000x! Azért ez a reakcióidőt, ilyen későn kiváltani... ördögi!

hát ezen most jót röhögtem!
és ezt kinek írtad? vagyis kitől féljünk?
Igaz nem vagyok lány, de már a mai este után lehet hogy egy meleg férfitestnek is tudnék örülni:-)))))

UGYE TEDDY:-))))
"Túl a barátságon" - minden oly acsodás:-)))))
Csak nekem b...kódik az oldal?

Blue! Eccer nekem is morogtak a Postán, miért nincs összesítve? Erre visszakértem mind, és kettesével adogattam be az ablakon.

Lányok!
Vigyázzatok, mert valami huligán megszerzi a telószámokat, és hívogat, hogy hol vagy, gyere, elviszlek motorozni!
Kedves Zoltán

Először is köszönjük beküldött fotót, nagyon jó lett J

Természetesen történt egy kis félreértés, a héten nagyon sokan kértek árajánlatot fényvisszaverő fóliára és összekeveredtek az adatok.

Már írtam Szarka Dánielnek is !

Még egyszer köszönöm , hogy jelezte !

Üdvözlettel:

Holló Éva
A matricák világa - on-line rendelés !
mobil. 06 70-342-54-59

fax. 257 28 49
matrica@foliavagas.hu
www.foliavagas.hu
Kedves Szarka Dániel,

Elnézést kérek, tévedés történt, a héten nagyon sok
árajánlatkérés érkezett fényvissazverő amtricára és összekeveredtek az
adatok.

Terméseztesen az ár biztosan nem a 28ezres... , ezt holnap azonnal
megnézem és vissazjelzek Önnek, addig is ahogy kérte , a
megrendelést felfügesztettük.

Még egyszer elnzést kérünk a kellemetlenségért,

Üdvözlettel:

Holló Éva
Joccakát, meló óver, megyek haza !
kocka sör marha nagy
Nagy igazság, egyetértek, a csekkes sztori ismerős!
Felveszem a kesztyűt, csak hát kinek ordítsam le a fejit, a monitornak? Leteszem a kesztyűt és megoldom másként, ez a csakazért is.

Kiváncsi leszek mit írnak Neked... azt bizniszelünk!

És majdan egy kellemes este röhögünk a balfa*okon egy kocka sör és világító moccok mellett

Jah, egyébként nagy ütlet a csomagtartó rendszer, bravó!
Tényleg e tökölj vele....

add meg nekem a címed, neved (mailben) és elintézem neked a biznicet.....ha sikerül akkor megy.......ha nem akkor meg Én is elküldöm öket a francba (bár nekem eddig seoha nem volt bajom......)

szolgáltatókkal eddig ilyen szinten csak a Műbőrőssel volt bajom (Becker Hungária)......
majdnem 3 hétig tartott mig levágtak 1m műbőrt és postázták.....
Ez azért GÁÁÁÁZ! hiszen az egész művelet kb 30 perc (és ebben benne van a vágás, és a posta is)
Írtam is nekik egy szép levelet, melyben leírtam hogy még jó hogy csak ennyit kértem, mert szerintem a következő rendelésem egy műbőrrel bevontkoporsó lenne - ami TALÁN! el is készülne a tervezett 50 év múlva lévő temetésemre, hiszen addig még fát is kell neveleni - vágni, szöget is kell bányászni, kovácsolni...stb:-)
Csak ezt sokan elfeljtik mikor már megy a bolt........abban a sok hülye nem gondol bele, hogy 1 ember is tönkre tudja tenni őket, hiszen a rossz hír jobban terjed, mint a jó!

Nem vagyok egy szívbajos faszi.......és vallom azt hogy NEM ÉN VAGYOK A KÖCSÖG vállalkozóért - hanem Ő van a vevőért! elküldök Én bárkit a picsába....
Pár éve a polgármester huga volt az áldozatt........
Nagyképűen kiirja hogy mikor menjek befizetni a gyerek kajáját......
Én ott vagyok időben Ő nincs......48 percet késet....Én meg leüvöltöttem a fejét....Mire Ő visszadumált hogy "NEKI NEM JÁR EBÉDIDŐ?"
Na ennél se kellett több.......12:00-tól 13:00-ig.......de a k...k....any....t....v...f...ri....most már 13:50-van!
Aki ismer itt? mindjárt mondta: TE HÜLYE HÁT AZ A NŐ A POLGÁRMESTER HUGA....
Én erre: És ki a faszt érdekel? Ő is ey ugyanolyan kis kretén mint ÉN?
de ugye ennyit tesz az hogy ha kis helyen élsz..... félsz a "nagy" emberektől.....NO ÉN ide költöztem....VÁROSBÓL.....nem kakilom össze magam egy "nagy" embertől - főleg nem egy politikustól.....
Ráadásul ugye nem a "nagy" emberrel volt bajom - hanem a hugával.

A következő hónapban találkozott a sárkánnyal és már csak félve kérdezte: UGYE NEM A FÉRJE JÖN befizetni ebbe a hónapba a pénzt............

De erre tudok jobbat is.-))))
A sárkány megy a postára 4db csekkel...... bszólnak neki hogy miért nem összegezte, számolt össze, papirra írva....stb........
Felszívtam magam........a következőre Én mentem pasz....16db csekkel.....sokkal.........
Beálltam az ablakba mint egy NAGY FELHŐ..... a nő rámnézet azt gyorsan elkezdte összeadni számológéppel.................
Követlező eset.....összeadtam, papirra irtam....stb.... elmentem, beadtam..... az első mozdulata szerintettek mi volt? Naná hogy a számolós papirt félredobta.........ÖSSZEADTA A CSEKKET......2x!...... majd mosolygosan közölte hogy jól számoltam......Hát menjen a jó-....b......k.........é.......d....f....j.....a az ilyen.....
Na azóta SOHA nem számolom össze a csekkeket....és ha 40db-ot visszek, akkor 40dbot add össze.....

A gond?
Velünk emberekkel van........és ezzel a BIRKA mentalitással...........
Mert sajnos az emberek 99%-a BIRKA...........bóogat, meg béé béé béé get..........
Elő kell tudni adni magatokat, határozott fellépés - és onnan már mindjárt PARTNERKÉNT kezelnek......