Még egy dolog. Sajna nem vok túlzottan eleresztve zséügyileg. Biztos vannak tutibb megoldások. De én ezekről vagy nem tudok, vagy nem volt rájuk eddig keret...
Ja van nekem is olyan neoprém térd (könyök)melegitőm. De szoktam amolyan aerobic lábnyüt (olyan mint egy kötött zokni szára) használni.
Ja csak egy idő után a Michelin baba hozzánk képest nádszálkisasszony
Nem fűthető. Még csak az kéne! Ha van rajtad kesztyű mint általában gondolom, motorozás közben, az már nagyon kellemes lesz. A perecelő srácról meg... Én is szoktam köszönni. Fene tudja. Talán épp azelőtt vette nem sokkal.
Én semmiféleképpen nem akarok villanyosat
Egyébként meg van Thermooverálam az nagyon tutti, normál felöltözve is prima, tényleg csak a kezem, lábam tud fázni 5 fok körül.ja és 2 perc levenni vagy felvenni , ha fütött helyre kell bemenni (hosszabb időre)
Van több féle is. Nekem ez volt a legszimpatikusabb. A cím: Futár motoros bolt /Molnár Péter/
1066 Budapest Zichy Jenő u. 34.
Tel.: 3121526
Nyitva tartás: 8.30 - 18.00-ig
A lábam... Sajna nincs komoly csizmám. Van egy magasszárú nyári uccai motorscsukám. Alá kötött+ kommersz zokni. Ha meg sokminusz van, akkor ráhúzom a cipőre az esőcsukát. Ezt is itt vettem. 6 ropi. Így a test által termelt hő nem vészik el. Amikor már nagyon fázik a lábam, felkapom és fél órán belül fullos fíling. Térd: Részemől csak a ruha alá. Százas bótokban dívik most egy mindenféle (térd könyök, csukló) tesrészre húzható valami. Párszá forint. Cpipellőt lásd itt:
(Nem pont ilyen, de láccik a lényeg.
Üdv
Köszi Tibi! A Kelomotornál láttam már ilyet! Ez fűthető cucc?
Hol vetted?
Jah, szerintem is balesetveszélyesebb az elfagyott kéz mint a korlátozott mozgás :)
(bár itt a sportmotoron írta valaki egyszer, hogy egy futár jött vele szembe ilyennel, és köszönni akart (elfeljetette a kézvédőt) és csúnyán nagyot perecelt... Megszokás, és odafigyelés kell hozzá az biztos!)
Kykee... ha megoldható akkor a tavasszal levinném inkább mocival... úgyis kilóméterhiányom van
Bár még jövő héten bemegyek Nokiáékhoz értetlenkedni hátha megvágnak egy új telóval
A lábaddal mit csinálsz? mert nekem az a második ami el kezd fázni, A következő pedig a térdem
Tul képpen a városban azért jobb cikázni mit az országuton, mert nem megy az ember folyamatosan annyira gyorsan. Gondolom azért több mint 100km-t mész egy nap: Szoktam tekeregni, kiszállitani én is saját árut 50-60 km simán összejön sacc 2-3 óra alatt (persze közben trécselés, tárgyalás)
De szimpi nagyon az a kéztyü. Hol vetted? Van különféle ezekből?
1 plusz mozdulat kő a használathoz, ami hamar beidegződik. Node nem erőltetni akartam a dolgot, csak 1 plusz alternatívát mutatni. Annyit még hozzátennék, hogy többnyire azoknak a motorján lehet eme kütyüt látni, akiknek statisztikailag a legnagyobb az esélye a perecre... Futárként a napi sacc 100 km-t nem országúton szoktam letolni szép időben, hanem a pösti belvárosban néha hóban-jégen. (Kérem, ezt senki ne vegye magára! ) Jó sok autóst felbőszítve azzal, hogy nem állok velük a dugóban. És bizony vannak olyan egyedek akik rámrántják a kormányt, elvárják, hogy megadjam a balkezet stb... Eccónak is száz a vége- Nem érzem veszélyesebbnek a motorozást eme kormánytyűben mint nélküle. Nem vagyunk egyformák. Mindenki válasszon a saját belátása szerint!
Kellemes hétvégét mindekinek!
T.
No, itt vala még egy rusnya pizzafutár. Ez lene az a motyó, ami miatt tegnap már le kellett vennem a kesztyűt, mert nagyon melegem volt benne... Van aki azt mondja, hogy nem biztonságos, mert korlátozza a kezet, de sztem, gyorsan hozzá lehet szokni... 5 pénzé vettem,és a felszereléséhez sem kell villanyásznak lenni.
Ténylegesen viszont kell a létszám ha ilyenben gondolkozunk.......
Vagyis ha márciusban már jó az idő (+10fok felett van, esőmentesen) akkor kit érdekel 2 napos évadnyitó?
Akit érdekel az íratkozon fel az AKMT-s listán......
Nyilvános a saját fórumban - Illetve itt is szerepel pár beírással lejebb
március 16 (vagy 15-16)
vagy Április 13
mind a 2 nap vasárnap..........
Márciusban lehetséges akár 2 napos is, mert épp akkor van a hosszú pihenőm (más hétvégém a 2 dátumnál nem szabad - úgy, hogy az vasárnapot érintsen)
DE! a márciusi hónapban szükséges Teddy maci részvétele is az esetéleges ágy projectnél...
Vagyis...
Kedves, mélyen tisztelt MAckó testvér....
Milyen lehetőségeket ismersz Baja cityben?
A kempinges faházak májusban nyitnak tudtommal.........a szálloda szerintem drága.........
Van még lehetőség?
Tipushibáról max a 3.-4. telónál lehetne beszélni......
Ha az első elszáll.....hát igy jártál.......honnan tudod hogy a 2.-nak is ugyan ez lesz a baja?
Megveszed.........azt ha az is elszáll - UGYAN ÍGY - akkor már nem veszel 3-as számút.....
OK, Tibi! Én is találtam pár cuccot. Csak nem aukciós, hanem azzonali áras, új. Viszont a csomagtartó 60 ezer helyett 20 ezer a bukócső meg 12 ezer. Szóval baba! :) Igaz utángyártott cuccok, de ki nem tojja le!:)
Engem az érdekelne, hogy németeken kívül szoktál(szoktatok)-e vadászni más EU-s ebayban? (.it, .uk, .fr, stb) sikerrel?
Ja csak egy idő után a Michelin baba hozzánk képest nádszálkisasszony
Egyébként meg van Thermooverálam az nagyon tutti, normál felöltözve is prima, tényleg csak a kezem, lábam tud fázni 5 fok körül.ja és 2 perc levenni vagy felvenni , ha fütött helyre kell bemenni (hosszabb időre)
1066 Budapest Zichy Jenő u. 34.
Tel.: 3121526
Nyitva tartás: 8.30 - 18.00-ig
A lábam... Sajna nincs komoly csizmám. Van egy magasszárú nyári uccai motorscsukám. Alá kötött+ kommersz zokni. Ha meg sokminusz van, akkor ráhúzom a cipőre az esőcsukát. Ezt is itt vettem. 6 ropi. Így a test által termelt hő nem vészik el. Amikor már nagyon fázik a lábam, felkapom és fél órán belül fullos fíling. Térd: Részemől csak a ruha alá. Százas bótokban dívik most egy mindenféle (térd könyök, csukló) tesrészre húzható valami. Párszá forint. Cpipellőt lásd itt:
(Nem pont ilyen, de láccik a lényeg.
Üdv
Hol vetted?
Jah, szerintem is balesetveszélyesebb az elfagyott kéz mint a korlátozott mozgás :)
(bár itt a sportmotoron írta valaki egyszer, hogy egy futár jött vele szembe ilyennel, és köszönni akart (elfeljetette a kézvédőt) és csúnyán nagyot perecelt... Megszokás, és odafigyelés kell hozzá az biztos!)
Bár még jövő héten bemegyek Nokiáékhoz értetlenkedni hátha megvágnak egy új telóval
Tul képpen a városban azért jobb cikázni mit az országuton, mert nem megy az ember folyamatosan annyira gyorsan. Gondolom azért több mint 100km-t mész egy nap: Szoktam tekeregni, kiszállitani én is saját árut 50-60 km simán összejön sacc 2-3 óra alatt (persze közben trécselés, tárgyalás)
De szimpi nagyon az a kéztyü. Hol vetted? Van különféle ezekből?
Kellemes hétvégét mindekinek!
T.
Az tuti hogy nem papirkutya
Akkor még undorító pizzafutár volt! :D
http://www.youtube.com/watch?v...
MEGA BRUTÁL:-))))))
http://www.iranymagyarorszag.h...
http://www.ira
nymagyarorszag.h...
Ez lenne a legjobb, hiszen akkor lehet kint bográcsozni.......
Ténylegesen viszont kell a létszám ha ilyenben gondolkozunk.......
Vagyis ha márciusban már jó az idő (+10fok felett van, esőmentesen) akkor kit érdekel 2 napos évadnyitó?
Akit érdekel az íratkozon fel az AKMT-s listán......
március 16 (vagy 15-16)
vagy Április 13
mind a 2 nap vasárnap..........
Márciusban lehetséges akár 2 napos is, mert épp akkor van a hosszú pihenőm (más hétvégém a 2 dátumnál nem szabad - úgy, hogy az vasárnapot érintsen)
DE! a márciusi hónapban szükséges Teddy maci részvétele is az esetéleges ágy projectnél...
Vagyis...
Kedves, mélyen tisztelt MAckó testvér....
Milyen lehetőségeket ismersz Baja cityben?
A kempinges faházak májusban nyitnak tudtommal.........a szálloda szerintem drága.........
Van még lehetőség?
mikor tervezel nyitogurit?
Tipushibáról max a 3.-4. telónál lehetne beszélni......
Ha az első elszáll.....hát igy jártál.......honnan tudod hogy a 2.-nak is ugyan ez lesz a baja?
Megveszed.........azt ha az is elszáll - UGYAN ÍGY - akkor már nem veszel 3-as számút.....
Engem az érdekelne, hogy németeken kívül szoktál(szoktatok)-e vadászni más EU-s ebayban? (.it, .uk, .fr, stb) sikerrel?
Üdv,
Zoli