Én nem veszem ezt a kérdést olyan csatának, ami elől meghátrálni, vagy szembe menni lehet, inkább végiggondolom. Balfa*kodik a cég, egyszer ezt ír, másszor amazt. (ez elgondolkodtam én is, vegyünk le egy nullát: 1980 Ft áfával valahogy nem lehet 2835+áfa... de nem vagyok közgazdász, lehet ez spec termék) Netes vásárlás ellenőrizhetetlen, nincs aláírás, ergo kötelettségvállalás mindkét oldalról megkérdőjelezhető, bár polgári törvénykönyv áldása alatt áll.
Az ügy furcsasága megkongatta ama bizonyos vészharangot: itt átbaszhatnak, védd a hátsód!
A pancsert bevállalom, merhogy ilyen egyszerű ügyön ennyi idő elcseszni...
Másik nyomda megcsinálja nekem amit kell, és amit nem: amikor pesten járok, felkeresem őket és helyben megrendelem amit kell.
Akkor minden nagyszerű!Jöhet a tavasz .itt zajlik az élet,15.-én ünnepeltük a fiam 5.szülinapját ,letakaritottam a motoromat,összekaptam az urammal,összevesztem a főnökömmel,elaltattam jópár kutyát.....
A lábam is rohamosan javul, ma a doki azt mondta, hogy majd egy hónap múlva találkozunk!
5 napja már dolgozgatok, napi 4-5 órát. Csinálgatom a lányomék lakását, hogy külön tudjanak költözni.
Úgyhogy lesz km-em, mert hetente 3X megy a Bandita unokalátogatni, "nehogymá elfelejccsen" !
A felírat "EL DIABLO" nekem is 1400ft volt+1000ft posta.............
Ezért is mondtam hogy ha felírat, minta...stb kell, akkor azt érdemesebb rendelni külön, hiszen a vágási munka TÖKÉLETES, és szép - bár húzós..........
Már bocs, ha bunkónak hangzik, de pancser vagy?
Ahogy láttom a dolgok menetét Te ilyen könyen meghátrálsz, feladod, elhárítod....stb?
"üdv mennyibe kerül X-x-x-méretű matrica....."
"2000ft-ba"
"rendeben, akkor szeretnék rendelni. Utánvételel lehetséges?"
"természetesen"
"rendben akkor szeretném megrendelni az alábi címre"
"Rendelését vettük 28000ft lesz"
" Már megbocsáson, de mi? Mellékelem a levelét (Hiszen ezért nem dobok ki egy levelet se amig nem ment le a biznic - a levél:"2000ft-ba""
a.,
és innen a lehetséges válasz: Jaj ne haragudjon, pluszba ment egy 0.....szóval csak 2800ft lesz (ez már áfával
b.,
Nem szól vissza - elküldi.....Te meg nem veszed át, és jelzed nekik a levelet.........illetve, hogy a haverod 50cmx120cm-ert vett novemberben 6000ft-ért
Szóval ne hagyd már magad!
Ha Én is ilyen könnyen feladtam volna a dolgokat akkor most kb anyámnál laknék, macskám lenne és babettával járnék:-)
Nah, jó estéket ismét ! Nagyon nem műx nekem az oldal mostanság...ez így nem járja ...
Amúgy ott a foliavagas.hun fényvisszaverősek a matricák, illetve van olyan is? Legutóbb, amikor néztem, mintha nem az lett volna...
az én bukomra nyomtattam 2 db yamahás feliratot kb 3cm*15-20 cm... irtam foliavásnak hogy ők mennyiért csinálnák meg asszem a 2 db kb egy 5 ös lett volna a postaköltséggel.. na jo mondom akkor inkább kinyomtatom még párszor a4 es matrica papirra:S azt kéx:D hát én nekem az pont ár felett van olyan 5-6 kilóért szeretnék moccot venni aki tud valamit irjon
Én nem veszem ezt a kérdést olyan csatának, ami elől meghátrálni, vagy szembe menni lehet, inkább végiggondolom. Balfa*kodik a cég, egyszer ezt ír, másszor amazt. (ez elgondolkodtam én is, vegyünk le egy nullát: 1980 Ft áfával valahogy nem lehet 2835+áfa... de nem vagyok közgazdász, lehet ez spec termék) Netes vásárlás ellenőrizhetetlen, nincs aláírás, ergo kötelettségvállalás mindkét oldalról megkérdőjelezhető, bár polgári törvénykönyv áldása alatt áll.
Az ügy furcsasága megkongatta ama bizonyos vészharangot: itt átbaszhatnak, védd a hátsód!
A pancsert bevállalom, merhogy ilyen egyszerű ügyön ennyi idő elcseszni...
Másik nyomda megcsinálja nekem amit kell, és amit nem: amikor pesten járok, felkeresem őket és helyben megrendelem amit kell.
ennyi!
Majd ha rózsaszín pom.pomokat varrok a motoros ruhámra!
Ez egy férfias bordó!
Intézkedtem:-))))
Majd meglátjuk nekem mit írnak vissza
A Cica nem neked ment, hanem Cicának, csak rosszhelyre kattintottam!
5 napja már dolgozgatok, napi 4-5 órát. Csinálgatom a lányomék lakását, hogy külön tudjanak költözni.
Úgyhogy lesz km-em, mert hetente 3X megy a Bandita unokalátogatni, "nehogymá elfelejccsen" !
Ezért is mondtam hogy ha felírat, minta...stb kell, akkor azt érdemesebb rendelni külön, hiszen a vágási munka TÖKÉLETES, és szép - bár húzós..........
Már bocs, ha bunkónak hangzik, de pancser vagy?
Ahogy láttom a dolgok menetét Te ilyen könyen meghátrálsz, feladod, elhárítod....stb?
"üdv mennyibe kerül X-x-x-méretű matrica....."
"2000ft-ba"
"rendeben, akkor szeretnék rendelni. Utánvételel lehetséges?"
"természetesen"
"rendben akkor szeretném megrendelni az alábi címre"
"Rendelését vettük 28000ft lesz"
" Már megbocsáson, de mi? Mellékelem a levelét (Hiszen ezért nem dobok ki egy levelet se amig nem ment le a biznic - a levél:"2000ft-ba""
a.,
és innen a lehetséges válasz: Jaj ne haragudjon, pluszba ment egy 0.....szóval csak 2800ft lesz (ez már áfával
b.,
Nem szól vissza - elküldi.....Te meg nem veszed át, és jelzed nekik a levelet.........illetve, hogy a haverod 50cmx120cm-ert vett novemberben 6000ft-ért
Szóval ne hagyd már magad!
Ha Én is ilyen könnyen feladtam volna a dolgokat akkor most kb anyámnál laknék, macskám lenne és babettával járnék:-)
Amúgy ott a foliavagas.hun fényvisszaverősek a matricák, illetve van olyan is? Legutóbb, amikor néztem, mintha nem az lett volna...