Jó van na! Csak az már olyan régen volt , hogy elfelejtettük. Nagy ráérős időmben ilyeneken agyalok Majd jól megnézem a töltőfeszkót, aztán még az is lehet, hogy szerencsém lesz.
Szerinted mi a rákért cipeltem magammal azt a 25m-es narancsot? És miért Rambóztunk a többiekkel a doboldalon a vezetékkel?
Szóval 220v-ról lehet tölteni....................
Én ezt kiiktattam az előző kameránál.......
Ott volt egy hálózati töltő - ami az aksi helyére ment be........
No Én elvágtam a madzagot és rákötöttem egy bótba kapható szivargyújtó dugót amit 1,5-12V közt lehetett állítani.
A kamera 6,8V-os volt....a cimót fel kellett tekerni 9V-ra...........
Nem volt semmi gond vele...............(bár azért a 60.000-res DV kamerámra már nem kötném)......
A megoldás?
PÓT AKKU!
Nekem a gyári akkum 40-50 percet bír.............
Egy győri boltba (talán az akkushop?) ott vettem egy duplást.....igy 90 percig NO PARA.........de ugye 90 perc egy kazi is.............
Este meg lehet tölteni.................
Nem vagyok idegbeteg (talán! ), de azért persze, hogy DL!
Azt hiszed, nem néztem még ezt? Vmi angol honlap idei évre ezt a két színt adja: mattfekete, meg ez a sárga. És nekem is nagyon tetszik! Mindig is tetszett a sárga, autóban is. Nagyon jól mutat a feketével. Olyan jó kontrasztos! Szürkével már nem annyira!
Ha már idegbeteg vagy és DL DL DL DL DL DL DL
Egy esetben tudnálak megérteni.............
HA ezt a GYÖNGYSZEMET VENNÉD MEG............. NEKEM EZ A NUMERO ONE
A bejáratástól meg ne félj:-) (bár nem is féltelek:-)))))
a pörgethetőség 6000...........ez meg 114km/ó
Egy ideig ugyse megyünk ennyivel, hiszen a szezonnyitás még nem egyenlő a tökéletes tapadással.........
A mocit te kérted Feb.9.-re?
És akár holnap is átvehetnéd.