Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tankbőr?
Ez hülyeség:-)))))

Nekem is kint áll az új (na jó 1436km-es) mocó mégse ülök rá...........bár ha lenne egy feset, meleg garázsom, akkor már lent lene a pincébe a TV, PC, hangrendszer:-)))))
Ez anyaghiba.........vagy cigiztél az ágyba:-)
Nem hiszem:-)

Nekem specc nem kellene a prémes.......
Sajna nem vagyok egy higgadt fazon...és nem sokszor, de biza előbújik az a rusnya zöld szörny
Tökéletes ember NINCS.....belőlem is hiányzik pár hiba.......
Dehogynem ülhetek rá, lemegyek oszt ráűlök, simogatom,puszilgatom, tervezek rá oldaltartó konzolt, esetleg meg is csinálom.
Arra gondoltam, hogy ne is febr. 9-re kérd a mocit, hanem csak márc. 9-re. Marha szar lenne, hogy ott az új gép a garázsban, Te meg nem ülhetsz rá.
Ja. Először én is ilyesmire gondoltam, de semmi olyan helyen nem volt. Mikor levette, berakta a szennyestartóba, az anyja meg kimosta. Ennyi. Más ruha nem lett ilyen.
Érdekes, olyan mintha savmarta lenne!
Biztos Apád keze van a dologban. nem tetszett neki a felhozatal....
Na, majd megyek asztalt verni, hogy hova lett Sepörd, meg a minigoldenreti!
dE SZÉÉÉÉP!
Itt valami árulás történt tegnap... Ugyanis rossz tortát kaptam, nem ugrándozott ki belőle senki és semmi. A tetején ült egy koszos kutya, ami elvileg dalmata, szerintem csak koszos volt. de hol a pasi és a kutyus és a Kutyuli?
Sandokan és Zs!

Köszönöm szépen jóóókívánságaitokat! És persze mindenki másnak!
Blúúú!
Itt a kép a rongyról!
Nyuszkány! Nézd csak, mim van!
olvastam! ez szerintem relatív. Tök fiatalos vagy. Viszont az egyik volt osztálytársam már 20 évesen is 40-nek (rossz értelemben) nézett ki.
El sem hinnéd.
Nyusz!
Má hogy én hozzád öreg!
Óvassá figyelmesebben!
Úgy értem, nézz meg engem: hogyha létezik az ellenpélda, akkor létezik az alapeset is.
ez egy szmájli!
Okosság? hol? merre keressem?
Ez mi ez a fej?
Kikapós? egyre jobb. Öreg.... Nem vagy semmi!

Nem kapom fel a vizet, csak nem értek egyet esSO-val, és ezt el is mondom neki. Nehogymá, csak ő írjon a fórumra, meg övé legyen az utolsó szó...
Bocsi, Erik, de nem Zs-t kóstolgatjuk - legalábbis én nem - csak oltári nagy okosságok jönnek belőlünk!