Ez ahogy halottam 3650-es betegség............mert ha Én 2x szart is vettem (az egyik Panonos, a másik kártyafüggetlen, akkor a szomszéd Vodása miért szart be? UGYAN ÍGY?)
Nem, ők mondták ezt az időpontot, de ha hamarabb megvan, akkor úgy is hívnak!
A február 9. azért jó, mert az átvételt követő 20. napon kell fizetni az első részletet.
Remélem addigra már tudok dolgozni, és akkor már nem lesz gond!
Zoli99: igen, eBay.de-ről van, hetek óta vadásztam rá, megleltem, aztán 6 napig vártam és jól übereltem a többieket a végén. Ja, amúgy magánembertől vettem, Gepäcktrager-re kerestem, persze GS 500 kiegészítéssel. Ugyanígy kerestem a bukócsövet is, azt Sturzbügel-nek mondja a művelt francia. Ez utóbbinál viszont találtam egy jó helyet: Sok bontott cucc, innen baloldali kormánykapcsolót vettem, ráadásul rajta van a szívató és a bowden is, postával együtt 6100-ért. Van sok minden finomság, bár asszem pont CB500-hoz nincsenek cuccok. Mindenesetre érdemes vadászni akkor a "Gepäcktrager CB 500" -ra, pár találat most is van, csak sajna 7-8 nap még mind.
A memóriakártyaolvasó BGA-t kell átfújni hőlégfúvóval,vagy az UM eec-t,de az utübbival óvatosan mert a teló, lehet többet nem kapcsol be
Küldd el,megnézem,megjavitom,visszaküldöm.
Garanciában ezt nem veszik észre,ha csak valaki fel nem dob téged ahogy ezt elolvasta
off topic közlemény, de muszáj megosztanom veletek! :)
igazoltattak, itthon (falu!) a kocsmából autóval hazafelé menet (+ szondáztatás).
Húh... De jó hogy elhatároztam, hogy csak egy narancslé! :D És be is tartottam = negatív teszt.
Az ördög soha sem alszik! Ti se adjatok pénzt a polizainak! Így most nem ment el a csomagtartóra szánt pénz... (illetve sokkal több).
Viszonylag tényleg száraz volt, de pár helyen azért nagyon könnyen megkapart a téligumis négykerekűm, pedig finoman kezeltem a gáz-kuplungot és "csak" +10LE van a GS500-hoz képest a Feliciában. De ez legalább nem akar ilyenkor felborulni velem.
Megjött a doboztartó vasam a németektől, már itt játszom vele a szobában és arról álmodozom, gogy éppen szerelem fel a gépre, hogy mehessek túrázni... Itt-ott rozsdás, szóval kap drótkefét meg festéket, a csavarokat is mind kicserélem, aztán szép lesz. Most meg nézhetek rá dobozokat. Ja, és szépen olvadozik a hó... de jó lenne jövő héten megint a paripán menni dolgozni! A héten irigykedve néztem reggelente a kocsiból egy kedves márkatársat, egy fekete GS500 ment el mellettem a Rákóczin mindig, de jó hangja is volt!
na így lesz ebből telefonoff-topic...
kykee... 6230i-m van és egyik napról a másikra nem olvasta az amúgy jó memóriakártyám (1 gigás A-Data)... kipróbáltam a kártyát másik telefonban az olvasta, de az enyém az ő szintén 1 gigás Kingstonját már nem olvasta az enyém... mi a teendő szerinted? szoftert frissítettem a Nokiáéknál, de nem segített... garim huszadikán lejár F1 F1
és ennyi az off részemről
csókolom Struccikusz, bódog szülinapot Dorina (nem akartam bezavarni tegnap :])
3650-es Nokia......ez már a 2. darab aminek megdöglött a csengése.......
Minden ok.....rezeg, beszélni is tudok, csak se figyelmeztető hang, se csengés....mit tegyen FŐ MOBIL GURU?
Ez ahogy halottam 3650-es betegség............mert ha Én 2x szart is vettem (az egyik Panonos, a másik kártyafüggetlen, akkor a szomszéd Vodása miért szart be? UGYAN ÍGY?)
OKOSTOJÁS:-)
A telefont már darabokra szedtem, az össze csatit meghajlitottam, lekezeltem.....szerintem a membránja szállt el........
Amugy hova küldjem? Mert tényleg szeretem ezt a telót.....
Ha tudsz segíteni, akkor elküldeném és fizetnék is érte (na jó nem sokat:-)
Ha nem nyilvános akkor küld el a címed mailben
akmt@freemail.hu
A február 9. azért jó, mert az átvételt követő 20. napon kell fizetni az első részletet.
Remélem addigra már tudok dolgozni, és akkor már nem lesz gond!
Ez milyen márkajelzésű és típusú póló volt?
Ha valakinél ilyen fordul elő, akkor arról legyetek szívesek azonnal értesítsetek!
mail ment a részletekkel.
üdv
Hogy megmondtam,jössz 2000rel
Küldd el,megnézem,megjavitom,visszaküldöm.
Garanciában ezt nem veszik észre,ha csak valaki fel nem dob téged ahogy ezt elolvasta
Pagyag: oks!
Blue: üzi átadva Budnak, pont ma este taliztunk velük!
Raido: de felvágták a nyelved!
Doooorcsi:
Ez lehet még,egy régi,külső, ismeretlen eredetű folyadék okozta zárlat is!
Üdvözlettel,Dr. Mobil
Küldd el,megjavit,vissza küldd
Bocsi az OFF(ot)ért
Ebayről vadásztad? ebay.de?
Honnét érdemes? 1-2 őt találtam a németen, még az új is az ittenihez féláron van...
CB500 hoz kell majd...
igazoltattak, itthon (falu!) a kocsmából autóval hazafelé menet (+ szondáztatás).
Húh... De jó hogy elhatároztam, hogy csak egy narancslé! :D És be is tartottam = negatív teszt.
Az ördög soha sem alszik! Ti se adjatok pénzt a polizainak! Így most nem ment el a csomagtartóra szánt pénz... (illetve sokkal több).
Üdv!
CBZoli
Megjött a doboztartó vasam a németektől, már itt játszom vele a szobában és arról álmodozom, gogy éppen szerelem fel a gépre, hogy mehessek túrázni... Itt-ott rozsdás, szóval kap drótkefét meg festéket, a csavarokat is mind kicserélem, aztán szép lesz. Most meg nézhetek rá dobozokat. Ja, és szépen olvadozik a hó... de jó lenne jövő héten megint a paripán menni dolgozni! A héten irigykedve néztem reggelente a kocsiból egy kedves márkatársat, egy fekete GS500 ment el mellettem a Rákóczin mindig, de jó hangja is volt!
kykee... 6230i-m van és egyik napról a másikra nem olvasta az amúgy jó memóriakártyám (1 gigás A-Data)... kipróbáltam a kártyát másik telefonban az olvasta, de az enyém az ő szintén 1 gigás Kingstonját már nem olvasta az enyém... mi a teendő szerinted? szoftert frissítettem a Nokiáéknál, de nem segített... garim huszadikán lejár F1 F1
és ennyi az off részemről
csókolom Struccikusz, bódog szülinapot Dorina (nem akartam bezavarni tegnap :])
MINDENKI.....és a fő poén? INGYÉÉÉÉÉÉÉ mert biza nem fizetünk egy kanyit se a campingekbe csak az egyiknél:-)
3650-es Nokia......ez már a 2. darab aminek megdöglött a csengése.......
Minden ok.....rezeg, beszélni is tudok, csak se figyelmeztető hang, se csengés....mit tegyen FŐ MOBIL GURU?
A haveré is ugyan igy járt