Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Topless? :))))
És a belső értékek az smafu? :))))))
ez érdekes téma!október végén már lelassultam mint az őszi légy a fagyott kezektől...

állítólag a fűthető kesztyű az ász, a markolatfűtés csak belülről fűt (az okosok szeirint)
várjuk a tippedet! :)

Zoli
Igen lehetséges, mert az én fojtottam is élérte a 18o,-at szélcsendben.
Nincs két egyforma moci, a végsebesség beállítás és szerencse kérdése,
Eddig én sem találkoztam még 170-el közlekedő fojtottal.
Ja és ne feledd, ez csak az analóg óra szerint ennyi!
Jó reggelt mindenkinek!
Már megvan a vasam 4 hónapja és eddig úgy tudtam, hogy le van folytva. A papírjában is az van hogy 25kw. Eddig csak járattam a gépet és megnéztem, hogy mit bír. Tudom, hogy túra motor és arra is használom, de lehetséges az, hogy 34 pacival 170-et menjen? Mert az összes ismerősöm azt mondta, hogy ilyenkor csak 150, max 160-at szoktak menni. Már volt olyan problémám vele, hogy sokat evett annak ellenére hogy le van folytva, de ez már megoldódott.
Sziasztok! Ha még nem késtem le, én is csatlakoznék a bukócső projekthez. Már, ha nem probléma. Amúgy olvastam a markolatfűtéssel kapcsolatos eszmefuttatást... Ha holnap lesz rá alkalmam, lefotózom a vasat és küldök képet arról, hogy én hogy motoroztam pl ma is úgy pár órácskát, hogy nem fázott a kezem. Sőt!
Üdv.
T.
Dorcsi: lükenyúl vagyok. Természetesen Zs is Boldog Szülinapot kíván! Na megye áomszusszanni, mert sok lesz holnap a munka. Dógoz, ahogy Koma mondja....

mindenkinek!
Nincs kizárólag használati joga, csak ez olyan egyedi név, nem gondoltam volna, h ilyesmi eszedbe jut. de imádom ezt a nevet is.
Jó estét Népek!
Jó nagyot dolgoztam ma is...

Dorcsi! Doldog szülinapot kívánok Neked!

Bali! Vedd meg a dobozt, mert tényleg a platni után jó legyártani a konzolt. Elég, ha egyet veszel első körben. Ugyanis a Moto-Detail doboz mehet hátra is és oldalra. Így a 3x42 liter már majdnem nagyobb, mint egy kisebb autó csomagtartója. Tehát, mintának elég egy is.

No, megyek elteszem magam holnapra.

Jóccakát az alvó Pógároknak!
Hagytad magad.
Tény hogy drágább, de a fenntartása szerintem nem, kivéve a hátsó gumi ára a mérete miatt (160 vs 180). Bizonyos sebesség felett kevesebbet eszik a nagy, legalábbis a lég-olajos banditáknál így van.
Nekem akkor azért volt lyen ismerős ez a fazon!
Nállúnk még minden fehér szép szép de csúússzzzííííkk .
In szint úgy.
GRAAAAAATÚÚÚÚÚLAAAAAAA. .

Jól tedted nem is kel nagyobb. Hisz énis kissebre válltóttam..
Boldog Szülinapot Dorina DRÁGA. . . . . . .
Alegjóbbakatmindenkinekdenállunkmégjégvan. . .
Nem, magamtól alkottam meg ezt a nevet. Vagy kizárólagos használati joga van rá Zsnek?

Szeretnék egy ilyen példányt beújítani, elhiheted! Tudom, Apu, ébredjek fel...
Hűűűhaa! Köszikösziköszi!
Dorcsi!

BOLDOG SZÜLINAPOT, KICSI KERESZTLÁNYOM!
Észérvekkel és anyagi vonzatokkal!
Mivel gyöztek meg?
De igen, de a mocisbarátok meggyőztek a 650-essel!
Bammeg,lefotóztak a budapestparádé egyik kamionján?