Nyuszkó!
Nehogy felkapd már a vizet!
Ha velem élnél, akkor engem kezdenének ki itt a fórumon, hogy öreg, stb.
Elvégre egy kikapós motoros nyúlprémről van szó!
Ja és rajta volt a tábla, hogy az év motorja 2007-ben!
Sajna 1.848.000 alatt nem adják oda, de de kérheted, hogy k8- as legyen, vagy egy csomó ajándékot!
Nem hiba, hogy nem motorozik. ne értsetek félre! De volt ilyen vére, moccozott is, de abbahagyta. Egyszerűen tök jó lenne ezeket az élményeket vele is átélni!
Te mondod, h tábortűz, meg frídom, aki soha nem ér rá?
Nem is szidhatod, hisz nem ismered. Ne aggódj nem hiszek a mesékben.
Örülök, hogy boldog vagyok, és úgy gondolom, hogy ez hosszú távon fenntartható. de valóban nincs annyi év tapasztalat a hátam mögött, hogy annyira okos legyek, mint te.
Mit meséljek, egyszerűen gyönyörű volt! Nem olyan mint egy használt, nem olyan mint a képeken v. prosoektusban, hanem ott a szalonban csillogva villogva kész gyönyörűség volt!
Ismerem a számot, Karthago!
Jajj, de milyen vagy!
Nyuszi a legszebb éveit éli boldogságban és te máris figyelmeztetni akarod a koppanásra.
Úgy sem lehet rá felkészülni, akkor meg minek parázzon előre. Majd ha koppan, jókat lehet vele motorozni kifele a világból, meg megértően hallgatni a tábortűznél.
Addig meg szánsájn, frídom, hepinessz!
Ja és meg kell védenem: az hogy Zs nem motorozik, még csak 1 hiba, sorolásnak nem nevezném.
Hát ez jó! Mielőtt félreértenéd, nem Zs-t akarom szidni, csak általánosságban mondom: Te még hiszel a mesékben, hogy megtaláltad a tökéletes párt? De nagyot fogsz még koppani, virágom.....! Az meg hab a tortán - a tökéletesség után elkezded pontokban sorolni a hibáit! Úgymint-nem mocizik, stb
Ezért mondtam, h "Állítólag hosszú távon nem kivitelezhető", mert eddig semmi olyat nem találtam, ami hosszú távon kivitelezhetetlenné tenné a kapcsolatunkat.
Nos, már csak a motorozásra kell rávenni. Szeretném kérni a szeretembandát, hogy alkalomadtán terelgesse ez irányba őt, de feltűnés nélkül! (dörzsi)
Te félig-meddig zenész vagy. Úgyhogy énekelj csak nekem arról a DL-ről, amit a kereskedésben láttál!
És még egy zenei kérdés! Ismered azt a számot, amelynek ilyen sorai vannak?: áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek.......stb
A boldogság abszolút relatív, és mindig csak utólag derül ki! Van még mit tanulnod!
Csináljak neked egy próbaalkut, hogy mi fér még bele?
Nehogy felkapd már a vizet!
Ha velem élnél, akkor engem kezdenének ki itt a fórumon, hogy öreg, stb.
Elvégre egy kikapós motoros nyúlprémről van szó!
Sajna 1.848.000 alatt nem adják oda, de de kérheted, hogy k8- as legyen, vagy egy csomó ajándékot!
Te mondod, h tábortűz, meg frídom, aki soha nem ér rá?
Örülök, hogy boldog vagyok, és úgy gondolom, hogy ez hosszú távon fenntartható. de valóban nincs annyi év tapasztalat a hátam mögött, hogy annyira okos legyek, mint te.
Ismerem a számot, Karthago!
Nyuszi a legszebb éveit éli boldogságban és te máris figyelmeztetni akarod a koppanásra.
Úgy sem lehet rá felkészülni, akkor meg minek parázzon előre. Majd ha koppan, jókat lehet vele motorozni kifele a világból, meg megértően hallgatni a tábortűznél.
Addig meg szánsájn, frídom, hepinessz!
Ja és meg kell védenem: az hogy Zs nem motorozik, még csak 1 hiba, sorolásnak nem nevezném.
Nos, már csak a motorozásra kell rávenni. Szeretném kérni a szeretembandát, hogy alkalomadtán terelgesse ez irányba őt, de feltűnés nélkül! (dörzsi)
Te félig-meddig zenész vagy. Úgyhogy énekelj csak nekem arról a DL-ről, amit a kereskedésben láttál!
És még egy zenei kérdés! Ismered azt a számot, amelynek ilyen sorai vannak?: áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek.......stb
Nagyon rosszul aludtam!
Gondoltam megjegyzem.
Jó reggelt!
Én nem. Ami "hasonszőrű" az nem pálya. Én a szép, ápolt, prémet szeretem.