1., a jelen állapotában NEKEM se az álmom.... hiszen azért 3db NONFANGÓ, KAPPA, GIVI doboz sokkal szebb lenne:-)
2., ez a 2db kék táska ISZONYAT OCSMÁNY.....de hidd el FEETÉBEN sokkal jobb lesz
3., Mint írtam eleve lejebb kerül minden, szóval javul az összkép
4., EZ ÉVENTE 1 alkalommal kell....mikor eltépek 1-2 hétre........akkor meg nem mindegy?
5., 150L hely.....a hely pedig lemondással jár - főleg úgy hogy 1 LOUISOS doboz árából kihoztam az egészet!
6., Erre az egész képre gondolj még rá 2 embert is..... z összhang már-már JÓ....
7., Amugy meg kérdezett valaki?
Szóval mint írtam ez az első proba volt......a segge is még javul, hiszen nem látszik az INDEX - igy az is kap egy konzolt még, és be kell szereznem 2 db PÓT indexet is.... (NINCS VALAKINEK ELFEKVŐBEN? NEM SZÁMÍT MILYEN)
Szóval nyugalom:-)))) Tudod jól hogy ami nem tetszik az nem marad olyan...........
1., beveszi tőled 500.000-ért
2., át kell íratnia a saját nevére.......ez valami 70 tán?
3., Kell is tennie rá valamit, hogy megérje.....legyen 100.000
4., és a vevőjének kell valami kis akció is (ajándék, cigányodás...) szóval egy árrés.....hogy a vevő hadd hidgye azt - SIKERÜLT ALKUDNOM BELŐLE....
és máris elérkeztél a 700-750-es árhoz amiért el is tudja esetleg adni..........
Ezért érdemes inkább az eladónak levinni az árát mondjuk 600-650-re...és akkor TŐLE veszik meg!
Bukik 50-100-at.........de mégse 200-250.000-ret!
Banyek főni!
Ez k...a durva! Mondjuk, a célnak biztos megfelel, de ne haragudj, nekem nem tetszik. Tudom, nem is kell! De valahogy olyan nagy, durung lett az egész.
Tényleg nem akarlak megbántani - komolyan! - de ....... akár honnan nézem, akkor se. Bocs!
Természetesen..... egész addig mig JÓL FELTÖLTÖTT BANKÁRTYÁVAL UTAZOL:-))))
Nekem sajnos kell a hely, mert specc a kaját viszem magammal, nem egyedül megyek - így az utasnak is vannak cuccai.....és eleve túlbiztosítom magam SZÁRAZ ruhával:-)))) Amiből mire hazaérek NINCS tartalék:-))))
Új motor, meg új autó..... de azt is nézd meg hogy csak máig...vagyis idén ebben a 16 napban hány eljárás indult a családok ellen, mert nem tudta fizetni a kocsit, motort, jelzáloghitelt....
Meg fogsz lepődni:-((((
Neeeem? kíváncsiságból hívj fel egy kereskedőt, mintha mocit akarnál cserélni, hogy mennyiért számolná be. Előtte feltétlen ülj le! Sztem jó, ha 500-at adna érte.
Valamiért nincs msn-em.Nem lehet bejelentkezni és nem fogad el semmit.Mi a teendő ilyenkor?2 napja ezzel kinlódok,már mindent kipróbáltam.Bevallom:én és a számitógép ég és föld,de minden tőlem telhetőt megtettem a cél érdekében.
Dehogynem.....MINDEN megoldható - és ugye ha túrázni mész akkor nem DIVATBEMUTATÓN vagy.....
Persze egy Busánál az is számít hogy mit mész? Hiszen 150-él Én se tennék fel ilyet.........
Sajnos még nem jó - mert túl magasan van a 2 oldalsó tatyó és eleve magas az egész vagyis még lejebb kell vinni az oldalakat egy 5-10cm-rel. De ez már nem sok.....20 perces meló.
Utána mehet minden a fényezőhöz......és KÖSZI! ÖSSZESEN 13.000ft-ból megvan a túracumó.....
(JA! Mindenhol FEKETE TÁSKA LESZ! Ez már meg van rendelve DaráZS lévén:-)))
Szóval 3*15 euró = 45 euró = 11200ft
És egy szál 15-ös zártszelvény = 900ft (ÉRDEN)
csavarok
no akkor szép sorjában:
1., a jelen állapotában NEKEM se az álmom.... hiszen azért 3db NONFANGÓ, KAPPA, GIVI doboz sokkal szebb lenne:-)
2., ez a 2db kék táska ISZONYAT OCSMÁNY.....de hidd el FEETÉBEN sokkal jobb lesz
3., Mint írtam eleve lejebb kerül minden, szóval javul az összkép
4., EZ ÉVENTE 1 alkalommal kell....mikor eltépek 1-2 hétre........akkor meg nem mindegy?
5., 150L hely.....a hely pedig lemondással jár - főleg úgy hogy 1 LOUISOS doboz árából kihoztam az egészet!
6., Erre az egész képre gondolj még rá 2 embert is..... z összhang már-már JÓ....
7., Amugy meg kérdezett valaki?
Szóval mint írtam ez az első proba volt......a segge is még javul, hiszen nem látszik az INDEX - igy az is kap egy konzolt még, és be kell szereznem 2 db PÓT indexet is.... (NINCS VALAKINEK ELFEKVŐBEN? NEM SZÁMÍT MILYEN)
Szóval nyugalom:-)))) Tudod jól hogy ami nem tetszik az nem marad olyan...........