Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, vazze izzíts be egy igazit! ( a nyuszkányt zstől hallottad?)
Bali, te összeállnál egy hasonszőrű női egyeddel? Mert ha igen, akkor hajrá. Ne mutogatsd a motoros összejöveteleken a szép barátnődet!
Örülnél egy ilyen Dorcsi-udvarlónak, mi? Hát hallod, fura egy ízlésed van!
ugyanmá:-)))

csupán egy hölgynek meg kell adni a tiszteletet és az Én értékrendem alapján inkább egy ilyen stilus a nyerő, mint hogy "CSÁ BABY Én vagyok a BLUE, álmaid békája:-)"
Emmá" poéta!
Ja!

Olyan dobozokat veszel amilyet csak akarsz..........illetve amire van pízzed:-)
Mindenféleképpen kell a platni, hiszen ott láttod hogy milyen magasra akarod a dobozokat, milyen távol az idomtól (mert ugye ott van egy kulcslyuk is)
És a lényeg hogy már nincs mintamotor, hiszen Én már eladtam.

De amugy is mindegy, mert pl nekem és Bexnek ugye ugyan az volt a motor.....annyiban volt különbség hogy az ővé 1,5 hónappal előbbi volt...........

No az Én első konzolomat Ő vette meg, és helyben át kellett alakítani, mert 5mm-10mm-15mm-es eltérések voltak............
Vagyis ezek a motorok nem passzolnak mm-re....hiszen nem robotok csinálják.

Így viszont mindeféleképpen kell a motor

Amugy a 14ropiban bene van minden.......és ebből az anyag valami 6-8000ft és ugye festve is van.....
szóval olyan 5-6000 a munkadíj.......De a munkáját azt már láttad........nincs rá panasz
ez volt a lényeg
Dorcsikám!

Az iskola rácsairól lassan leolvad a jég
Kicsi lány szíve a tavalyi szezonon mereng még
Lassan viszont a nap fényének melege is visszatér
S egy jóbarát motorjával eléd ér
Kiszabadít a rácsok közül, s elvisz messzire
Országutak végén - tán még a tengerre?
Mentek majd míg a motorban a lovak nem rugnak egy nagyot
Így kívánok neked Boldog Szülinapot
Ez is szimpatikus lenne. De akkor előbb vegyek dobozokat. oldalra 37l felülre a 42l MD. Vagy oldalra is lehet 42 litereset tenni?!
Köszi. Akkor addig sztornó amíg nem motorozható az időjárás.
A külföldi munka nem gond kérjen a konzolért annyit, amennyiért megéri itthonmaradni!

Persze nem. Na mindegy akkor erről ennyit egyenlőre. Hacsak nem lesz más jelentkező, aki bevállalná. Tavasszal visszatérünk rá. De köszi az infót.
Ha nem megoldható a lejutás akkor meg szólsz és elhozom a vasadat meg vissza is visszem:-)
Ugyis rég ültem már GS-en:-)
Ennek feltétele szintén az amit az előbb Dzsoki írt...........

Vagyis kell hozzá a motor........

Amugy a téma egyszerű.....
Megveszed a szükséges anyagot- amiből szeretnéd (nekem az első szett 15-ös zártszelványből volt)
Elgondolod mit szeretnél...........
Kellenek ugye a PLATNIK is......vagyis ez akkor vállik aktuálissá amikor mind a 3 dobozod is megvan már

AZT... lejössz, átmegyünk és megbeszéled vele.........
A bandithoz ha jól emlékszem cakk-pakk 14-et írtam (ebben Ő vásárol mindent meg).....szóval ebből lehet számolni.......

Elsőre Én azt mondom, hogy mindenféleképpen konzultálni kell.........
Ha ez megvan akkor 1 nap alatt megoldható, hiszen itthon van egész nap.
A gond hogy tervben van neki egy angol vagy egy francia munkavállalás - ekkor bukta mutatvány.
Szia Blue!

Lécci tekerj vissza a 25637-es beíráshoz.
Tervben volt, de önmagamat NEM KELL reklámozni - ráadásul ilyen TV-s nyálgépek közt.
Akinek ÉN kellek az megtalál......és nem csak egy nyamvadt képet nézhet
SŐT....meg is érinthet
IGAZAD van!
Sok Boldog Szülinapot!
Mikó gyüvöl?
Szijjjjjjaaaaaa!
Köszi! Csak egy a baj: hogy tényleg csak vizualizálásilag vannak...
Óóóóó! Ez tényleg sokkal jobb pasi, mint a nyuszkány féle szépfiúk! Meggondoltam magam, inkább ezt akarom!
Köszike! De a Kutyulik lemaradtak!
Hát ezaz!

Én nem értem a mai nőket! Seggre esnek ezektől a vézna cicafiúktól, pedig állítólag a nagy has a jólétet szimbolizálja! Ráadásul biztosan nagyobb craft van ebben az pacákban, mint a dokibában! Így még biztonságban is érezhetik magukat!
Na! Ez már igen! Ez igazi FÉRFI!
Szijjjasztok !
Hűha, ünneplés van ma? Boldog szülinapot Dorcsi ! Ahogy elnészem Nyuszikusz csöppet elkényeztetett vizualizálásilag .
Micsoda Macsóparádé! Beszarás!

Én is találtam egyet.
Férfinak is lehet mellrákja, és még sokkal rosszabb a prognózisa, mint egy nőnél.