csupán egy hölgynek meg kell adni a tiszteletet és az Én értékrendem alapján inkább egy ilyen stilus a nyerő, mint hogy "CSÁ BABY Én vagyok a BLUE, álmaid békája:-)"
Mindenféleképpen kell a platni, hiszen ott láttod hogy milyen magasra akarod a dobozokat, milyen távol az idomtól (mert ugye ott van egy kulcslyuk is)
És a lényeg hogy már nincs mintamotor, hiszen Én már eladtam.
De amugy is mindegy, mert pl nekem és Bexnek ugye ugyan az volt a motor.....annyiban volt különbség hogy az ővé 1,5 hónappal előbbi volt...........
No az Én első konzolomat Ő vette meg, és helyben át kellett alakítani, mert 5mm-10mm-15mm-es eltérések voltak............
Vagyis ezek a motorok nem passzolnak mm-re....hiszen nem robotok csinálják.
Így viszont mindeféleképpen kell a motor
Amugy a 14ropiban bene van minden.......és ebből az anyag valami 6-8000ft és ugye festve is van.....
szóval olyan 5-6000 a munkadíj.......De a munkáját azt már láttad........nincs rá panasz
Az iskola rácsairól lassan leolvad a jég
Kicsi lány szíve a tavalyi szezonon mereng még
Lassan viszont a nap fényének melege is visszatér
S egy jóbarát motorjával eléd ér
Kiszabadít a rácsok közül, s elvisz messzire
Országutak végén - tán még a tengerre?
Mentek majd míg a motorban a lovak nem rugnak egy nagyot
Így kívánok neked Boldog Szülinapot
Ennek feltétele szintén az amit az előbb Dzsoki írt...........
Vagyis kell hozzá a motor........
Amugy a téma egyszerű.....
Megveszed a szükséges anyagot- amiből szeretnéd (nekem az első szett 15-ös zártszelványből volt)
Elgondolod mit szeretnél...........
Kellenek ugye a PLATNIK is......vagyis ez akkor vállik aktuálissá amikor mind a 3 dobozod is megvan már
AZT... lejössz, átmegyünk és megbeszéled vele.........
A bandithoz ha jól emlékszem cakk-pakk 14-et írtam (ebben Ő vásárol mindent meg).....szóval ebből lehet számolni.......
Elsőre Én azt mondom, hogy mindenféleképpen konzultálni kell.........
Ha ez megvan akkor 1 nap alatt megoldható, hiszen itthon van egész nap.
A gond hogy tervben van neki egy angol vagy egy francia munkavállalás - ekkor bukta mutatvány.
Tervben volt, de önmagamat NEM KELL reklámozni - ráadásul ilyen TV-s nyálgépek közt.
Akinek ÉN kellek az megtalál......és nem csak egy nyamvadt képet nézhet
SŐT....meg is érinthet
Én nem értem a mai nőket! Seggre esnek ezektől a vézna cicafiúktól, pedig állítólag a nagy has a jólétet szimbolizálja! Ráadásul biztosan nagyobb craft van ebben az pacákban, mint a dokibában! Így még biztonságban is érezhetik magukat!
csupán egy hölgynek meg kell adni a tiszteletet és az Én értékrendem alapján inkább egy ilyen stilus a nyerő, mint hogy "CSÁ BABY Én vagyok a BLUE, álmaid békája:-)"
Olyan dobozokat veszel amilyet csak akarsz..........illetve amire van pízzed:-)
És a lényeg hogy már nincs mintamotor, hiszen Én már eladtam.
De amugy is mindegy, mert pl nekem és Bexnek ugye ugyan az volt a motor.....annyiban volt különbség hogy az ővé 1,5 hónappal előbbi volt...........
No az Én első konzolomat Ő vette meg, és helyben át kellett alakítani, mert 5mm-10mm-15mm-es eltérések voltak............
Vagyis ezek a motorok nem passzolnak mm-re....hiszen nem robotok csinálják.
Így viszont mindeféleképpen kell a motor
Amugy a 14ropiban bene van minden.......és ebből az anyag valami 6-8000ft és ugye festve is van.....
szóval olyan 5-6000 a munkadíj.......De a munkáját azt már láttad........nincs rá panasz
Az iskola rácsairól lassan leolvad a jég
Kicsi lány szíve a tavalyi szezonon mereng még
Lassan viszont a nap fényének melege is visszatér
S egy jóbarát motorjával eléd ér
Kiszabadít a rácsok közül, s elvisz messzire
Országutak végén - tán még a tengerre?
Mentek majd míg a motorban a lovak nem rugnak egy nagyot
Így kívánok neked Boldog Szülinapot
A külföldi munka nem gond kérjen a konzolért annyit, amennyiért megéri itthonmaradni!
Persze nem. Na mindegy akkor erről ennyit egyenlőre. Hacsak nem lesz más jelentkező, aki bevállalná. Tavasszal visszatérünk rá. De köszi az infót.
Ugyis rég ültem már GS-en:-)
Vagyis kell hozzá a motor........
Amugy a téma egyszerű.....
Megveszed a szükséges anyagot- amiből szeretnéd (nekem az első szett 15-ös zártszelványből volt)
Elgondolod mit szeretnél...........
Kellenek ugye a PLATNIK is......vagyis ez akkor vállik aktuálissá amikor mind a 3 dobozod is megvan már
AZT... lejössz, átmegyünk és megbeszéled vele.........
A bandithoz ha jól emlékszem cakk-pakk 14-et írtam (ebben Ő vásárol mindent meg).....szóval ebből lehet számolni.......
Elsőre Én azt mondom, hogy mindenféleképpen konzultálni kell.........
Ha ez megvan akkor 1 nap alatt megoldható, hiszen itthon van egész nap.
A gond hogy tervben van neki egy angol vagy egy francia munkavállalás - ekkor bukta mutatvány.
Lécci tekerj vissza a 25637-es beíráshoz.
Akinek ÉN kellek az megtalál......és nem csak egy nyamvadt képet nézhet
SŐT....meg is érinthet
Sok Boldog Szülinapot!
Köszi! Csak egy a baj: hogy tényleg csak vizualizálásilag vannak...
Én nem értem a mai nőket! Seggre esnek ezektől a vézna cicafiúktól, pedig állítólag a nagy has a jólétet szimbolizálja! Ráadásul biztosan nagyobb craft van ebben az pacákban, mint a dokibában! Így még biztonságban is érezhetik magukat!
Hűha, ünneplés van ma? Boldog szülinapot Dorcsi ! Ahogy elnészem Nyuszikusz csöppet elkényeztetett vizualizálásilag .
Én is találtam egyet.