Benne lennék, de kellene hozzá egy CB 500, vagy egy hozzávaló sablon.
(Mindez Egerben.)
A gs-hez valót tavaly a gyári fényképéről + az én motorom méricskélésével készítette. Most e sablon alapján gyártja le a többit.
Reméltem h nem okoz gondot (már megint) az akadékoskodásom. Teddyvel (ha megsértődött, hanem) meg majd megnézzük a LÉ-t (a sörösdobozból, esetleg hordóból )
Üdv Tibkin!
Te! én nem nagyon értem ezt a te (majdnem megvett) csövedet. Ezhogyisvanez?
Bukócső GS500 Hevesből 10000 forintért:
Dawntez 1db ezüst
Köszi, gyakorolni fogok, ígérem, Karácsonykor már sikerült hoznom egy jobb szintidőt! Amúgy nagyon finom volt, és sokáig akartam élvezni az ízeket. Ja, amúgy olvasom a fórumot, csak a hozzászólásaim ritkultak...
Mivel elég ritkán írsz, ezért nem tudom, mennyire követed figyelemmel a topicot. Csak jelezni szeretném, hogy megvan az évadnyitó ideje és helyszíne: Baja, Lé Napja 2!
Tehát gyakorold addig a halevést, hogy egy napba beleférjen egy szelet elfogyasztása! (bocsi, nem gonoszkodni akarok, de legendás lett a "nem kapkodós" étkezésed!)
Beszéltem oszibával. Megegyeztünk, hogy 10 ezer fölé semmiképp nem fog menni. De szerintem annyit elkér majd. Így azt hiszem 10 ezerrel számolhatunk tutira. Ha még lesz jelentkező a napokban, még azt is elvállalja.
Ha meglesz a cucc, mindenkivel egyeztetek átadás-átvétel-fizetésileg.
Dzsoki! Csatlakoznék én is bukócső-projekthez, bár majdnem sikerült szereznem egyet jó áron eBay.de-ről, de én max. 15e Ft-ot adtam volna érte, annak ismeretében, hogy Te 10 körüli árat mondtál... Amúgy tetszett, főleg az egyszerű formája. :-) De cserébe sikerült 13-ért szerezni egy Hepco&Becker csomagtartót ugyanonnan, abból is a teljes verziót, hátsó és oldalsó tartókkal, na annak viszont örülök, már "csak" doboz kell nekem is. Ja, meg egy indexkapcsoló, riasztó, még egy bizt. lánc, szóval van még a kívánságlistámon... gyűjtöm a tapasztalatokat internetes vásárlásról.
Erik: örülök, hogy szépen halad a gyógyulás, eljárás és a motorvétel, amúgy én is a bordót választottam volna...
Na megyek kávéért...
Bukócsövesek!
Egyelőre semmi változás nem történt. Ma keresem oszibát, hogy mire jutott csőbeszerzésileg, és ez az árat hogyan befolyásolja. Amint beszéltem vele, leadom az infót.
Dawntez!
Ez nem privátos téma, mindenki tud mindenről!
értem én! nem akadékoskodok, de a múlt heti UTOLSÓ állás az volt, hogy Oszibá utánanéz a csőnek(mert a múltkori készlete elfogyott), aztán lesz ár. Tudom h 10-ért neked is (és nekem is) kell, de talán várjuk meg a gyártói árat (vagy te most azt írtad amit Dzsoki a héten neked privátba küldött?)
bocs
Jó reggelt mindenkinek!
Megvan az első gummám is! Szombaton megyek Erik uccájába szereltetni!
Erik!: még nincs kinnt a honlapon, most költöznek, egyébként 56/A a házszám. Gratula a Banditához. Ha ezt mind Te elkudtad ki (nem pedig a kereskedő akciózik "észnélkül") akkor "főhajtós szmájli", elég nagy kupec lehetsz . De mint tudjuk: Csak így lehet jó vételt kicsikarni! A bank úgyis rajtunk (is) gazdagodik meg :(
Erik! Ez nagyszerű hír! A moci mindenképp, de a lábad, és a gyógyulás aztán igazán! Csak jót tett az a szilveszteri tánci!
A mociba meg jól belealkudtad, amit lehetett!
Tényleg nem értem TE miről beszélsz?
A GS az egy egész más világ azzal azt csinálsz amit akarsz ,ugy fékezel ahogy akarsz, szinte meg se tudod csusztatni a hátulját és hirtelen gázadásra se fog kipörögni (normál esetben). Szoval még játszani se nagyon kell a fékekkel. Arra meg végkép nem utaltam hogy szar a fékje- Gs-hez megfelelő.
Szoval mégegyszer: én nem a GS-ről írtam hanem a nagymotorról: hideg időben nagyon oda kell figyelni hogyan fékez vagy ad gázt az ember, mert nagyon könnyen megcsuszik- nem ugy mint a GS!
A személyes tapasztalatom, hogy ilyen esetben nem állítják le a sort........
Amugy Kalocsán vannak.....útközben pedig mérnek..........10 esetből 7x találkoztam Yardal..........
ellenben eddig 5 év alatt 100.000km-ert motoroztam és 3x állítottak meg azt is 2-3 hónapon belül - ÉS EGYEDÜL VOLTAM!
De ez ugye nem ajánlat!
Ha elkapják akkor az már kemény dió és a saját felelősége..........
(bár ugye ismerek olyan embereket akiknek nem volt jogsjuk mégis motoroztak:-))))))
Mikor vettem át a motoromat?
És mikor lett meg a jogsim?
Hű vazze....Én is? hehehehehehe
Akkor marad az univerzális...