Dawntez: erről az egyszerű bukócsőről nekem is csak tippjeim vannak a felszerelést illetően, de típus szerint volt meghirdetve egy német bontóban, szóval gondolom már járt GS500-on.
Zoli99: nini, ez a csomagtartó konzol nagyon hasonlít az én szerzeményemre, szerintem sem lesz gond a platnikkal, max., ahogy esSO mondta, kis átalakítás lesz...
Ha nem megy rá, akkor rá kell tenni!
Viccen kívül: ha nem passzol, akkor kis átalakítás szükségeltetik. A platni 2 féle módon megy fel: 1, átmenő csavarral a keretre, 2, tartozék bilincsekkel. Ennél az esetnél a bilincs szóba sem jöhet, ebben az állapotban. Ha jól emlékszem, a 42l-es dobozhoz kb 15×21 cm-es keret kell. Ha a méret nem passzol, akkor kis laposvas-füleket kell belehegeszteni a keretbe, a megfelelő helyekre. Nem nagy dolog.
Láttam az oldaladon, hogy lehetne rendelni doboztartót a Banditához. Ezzel az a baj, hogy MÉG nincs Banditám és nem is lesz még meg ebben az évben. Viszont mint azt jól tudod, van egy szupi GS-em. A kérdés az lenne, hogy Feri szomszéd csinálna-e nékem jó pínzért 3 dobozos rendszert a kis GS-re?! És ha igen, akkor mit jelent nála a JÓPÍNZ?!
Közben van egy harmadik variáció, ami vszínűleg olcsóbb is. Viszont nagy fantázia kell a felfogatás elképzeléséhez...
Nagyon köszi!
Nyusz! Ha el tudnád intézni, akkor a vizes pacák, meg a Sepörd doki jöhetne, angyalok nem kellenek! Meg a kutyus és persze a Kutyuli, kykeetől!
Zoli99: nini, ez a csomagtartó konzol nagyon hasonlít az én szerzeményemre, szerintem sem lesz gond a platnikkal, max., ahogy esSO mondta, kis átalakítás lesz...
Kedves Dorina: Boldog Szülinapot!
"60ezret nem fizetek konzolélt".hu :)
Terry Bleck nincs meg? Ezek után már csak ő jöhet.
Hoppá! Ezt hallottátok? MELLRÁKja van! Beszarás!
(ártatlan? akkor ez a jóképű pasi pont jó lesz neki! )
Viccen kívül: ha nem passzol, akkor kis átalakítás szükségeltetik. A platni 2 féle módon megy fel: 1, átmenő csavarral a keretre, 2, tartozék bilincsekkel. Ennél az esetnél a bilincs szóba sem jöhet, ebben az állapotban. Ha jól emlékszem, a 42l-es dobozhoz kb 15×21 cm-es keret kell. Ha a méret nem passzol, akkor kis laposvas-füleket kell belehegeszteni a keretbe, a megfelelő helyekre. Nem nagy dolog.
Férfiképed nem volt?
Láttam az oldaladon, hogy lehetne rendelni doboztartót a Banditához. Ezzel az a baj, hogy MÉG nincs Banditám és nem is lesz még meg ebben az évben. Viszont mint azt jól tudod, van egy szupi GS-em. A kérdés az lenne, hogy Feri szomszéd csinálna-e nékem jó pínzért 3 dobozos rendszert a kis GS-re?! És ha igen, akkor mit jelent nála a JÓPÍNZ?!
Nyuszi, Te valamelyik előző életedben egyiptomi lehettél, mert lassan több a szmájli, mint a betű.
!
Szerintem válaszd a kutyát, azzal jársz a legjobban. :)
Dorina Grat!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok
Csatlakozom Nyuszikához! Isten éltessen születésnapilag!
ps: Szerintem Blue gyorsan beszúrja a képek közé a saját búráját is!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Füled érjen bokáig, hogy loboghasson utánad a moccon!
Íme, választhatsz, hogy melyikük ugorjon elő a ma esti szülinapi tortádból!