Tudom, hogy mennyit kéne fogyasztania, de sajnos nem tudom hogy a valóságban mennyit fogyaszt. Ennél kevesebbet nem fog fogyasztani (valószínűleg), súber legalacsonyabban, keverék jó, (gyertya picit kormos, de a közepe barnás és a korom könnyen lejön, most belenéztem a gyertya nyílásán a hengerbe, dugattyúnak a széle felé láttam olajos lerakódást. Valószínűleg ez mind azért volt mert amíg a csodás minőségű úton mentem kb 800 métert, addig az alacsony fordulat miatt bekormolta.) szépen megy, tartja az alapjáratot. Gondolom a hideg miatt is többet fogyaszt, nekem ez még elmegy fogyasztásnak, mégha egy picit bántja is a szemem.
Nem szoktam nézni a "szemőlcsöt", de 40 km-en max 1-1,2 litert fogyaszthat egy jól beállított nem szarrá kopott simson max! Amikor elmegyek vele vagy 250 km-t , akkor szoktam tankolni 6-7 litert.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az S51-es tankban hány liter benzin fogyhatott el a kis "szemölcsig"?
Természetesen csurig töltött tank esetében. A gép kb 40 km-t ment, elég dombos terepen,
"dinamikusan" haladva
Eladó egy frissen faragott osztott kipufogó-, és beömlőablakos hengerszett (4századra illesztett henger).
~17,5mm magas ahp-tól mérve (tehát 170-175fok közötti), paláston 48mm széles kipufogóablakkal, hogy alul és középen is legyen erő benne!
Pozícionált/ültetett hengerfejjel, 1 gyűrűs középen hátul stiftelt Keystone dugattyúval.
Igény esetén tudok adni phbg19-21-hez való átalakító műanyag csonkot, a terveit, valamint kipufogó-tervet is.
40.000Ft
Eladó egy félig elkészített Chopper Simson a képen látható állapotban! Ár: 15.000Ft
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen! Itt az oldalon ne küldj belső üzenetet mert nem tudom megnyitni!
Eladó a képen látható gyári Simson oldal csomagtartók és a hozzá tartozó hátsó csomagtartó. Ajándék lámpával és kipufogó tartó vassal! Ár: 5.000Ft
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen! Itt az oldalon ne küldj belső üzenetet mert nem tudom megnyitni!
Eladó egy eredeti sérülésmentes Enduró dekni szett közép résszel és a hozzá tartozó szintén sérülés mentes még gyári festéssel rendelkező tank! Ár: 15.000Ft
Eladó egy hibátlan, komplett babetta gyújtás! I.ár: 10.000Ft
Hali!
Véleményt szeretnék kérni gyujtás kérdésében.
Egy ducati energia gyujtást szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy valamit át kell e átalakitani hozzá a blokkon.
S50 amin 60/5 henger van.
Köszönöm a válaszokat.
Projekt változás miatt eladó 2 darab 17-es 2,15 széles felni (3-3,5-ös gumi megy rá) ideális akár Supermoto építéséhez Simsonból. Kívülről aránylag szép a krómozás, belül van némi felületi rozsda, de nem vészes.
6500 darabja.
Ha mindkettőt viszed 12-be odaadom, és adok hozzá egy ebbe az agyba való lánckereket, (de utóbbinak feltétele hogy megtaláljam :) )
Személyes átvételt preferálnám, hogy lásd élőben, Tápiószecsőn vagy esetleg Vecsésen, de postázom is ha kell de csak előre utalással, a postát a vevő állja.
Alkudozni nem tudok és nem is szeretnék!
Elég izé, akár még fel is lehet rakni pont jól, 1x már volt hogy pár hónapot használtam így a 70-est (60-as hengerrel), de mindenképp jó lenne ha valami legalább 1-2 tizedremegvezetné, szerintem.
Az a köszörülés meg gondolom marás/kiesztergálás volt, tekintve hogy alut nem szokás köszörülni.
Előre is köszönöm