Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol lehet fúratni 90-re és 4 vagy 6 felömlőt csináltatni a tábori tunningon kívül?
Előre is köszönöm
Rendben, köszönöm a segítséget! :)
Legközelebb bemérem mennyi az annyi a "szemölcs"-ig. mert eddig nem néztem.
Tudom, hogy mennyit kéne fogyasztania, de sajnos nem tudom hogy a valóságban mennyit fogyaszt. Ennél kevesebbet nem fog fogyasztani (valószínűleg), súber legalacsonyabban, keverék jó, (gyertya picit kormos, de a közepe barnás és a korom könnyen lejön, most belenéztem a gyertya nyílásán a hengerbe, dugattyúnak a széle felé láttam olajos lerakódást. Valószínűleg ez mind azért volt mert amíg a csodás minőségű úton mentem kb 800 métert, addig az alacsony fordulat miatt bekormolta.) szépen megy, tartja az alapjáratot. Gondolom a hideg miatt is többet fogyaszt, nekem ez még elmegy fogyasztásnak, mégha egy picit bántja is a szemem.
Nem szoktam nézni a "szemőlcsöt", de 40 km-en max 1-1,2 litert fogyaszthat egy jól beállított nem szarrá kopott simson max! Amikor elmegyek vele vagy 250 km-t , akkor szoktam tankolni 6-7 litert.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az S51-es tankban hány liter benzin fogyhatott el a kis "szemölcsig"?
Természetesen csurig töltött tank esetében. A gép kb 40 km-t ment, elég dombos terepen,
"dinamikusan" haladva
Eladó egy frissen faragott osztott kipufogó-, és beömlőablakos hengerszett (4századra illesztett henger).
~17,5mm magas ahp-tól mérve (tehát 170-175fok közötti), paláston 48mm széles kipufogóablakkal, hogy alul és középen is legyen erő benne!
Pozícionált/ültetett hengerfejjel, 1 gyűrűs középen hátul stiftelt Keystone dugattyúval.
Igény esetén tudok adni phbg19-21-hez való átalakító műanyag csonkot, a terveit, valamint kipufogó-tervet is.
40.000Ft

http://www.sportmotor.hu/album...
*esemény
Hali!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy Csongrádon vagy Hódmezővásárhelyen lesz az idén valami Simson os esemány??
Hali!eredeti ducati komplett gyujtás simsonra, gyujtás 20000ft indexrelés fesszabályzó 4000ft közdarab simsonhoz 6000ft mindig van!Helyileg zircen van ,vagy póstázom is 2200ft utánvéttel telefon 06304906559 több alkatrész KISENDURO : http://goo.gl/djz5Qs
Eladó egy félig elkészített Chopper Simson a képen látható állapotban! Ár: 15.000Ft
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen! Itt az oldalon ne küldj belső üzenetet mert nem tudom megnyitni!
Eladó a képen látható gyári Simson oldal csomagtartók és a hozzá tartozó hátsó csomagtartó. Ajándék lámpával és kipufogó tartó vassal! Ár: 5.000Ft
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen! Itt az oldalon ne küldj belső üzenetet mert nem tudom megnyitni!
Eladó egy eredeti sérülésmentes Enduró dekni szett közép résszel és a hozzá tartozó szintén sérülés mentes még gyári festéssel rendelkező tank! Ár: 15.000Ft
Eladó egy hibátlan, komplett babetta gyújtás! I.ár: 10.000Ft
http://www.tesztmotor.hu/felhasznalok_filmjei/brutal_street_riding_bmw_s1000rr_3_gopros
Köszi.
A blokkon semmit, a gyújtáshoz pedig kell egy közdarab, illetve egy távtartó cső az anya és a lendkerék közé.
Hali!
Véleményt szeretnék kérni gyujtás kérdésében.
Egy ducati energia gyujtást szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy valamit át kell e átalakitani hozzá a blokkon.
S50 amin 60/5 henger van.
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok.S51-re ha valakinek van eladó nem törött,hibás JOBB Oldali BLOKK fedél akkor keressen bátran.oriongi@freemail.hu
eladó egybe minden fix 25.000.-
tel:202891023
mail:mocitomi@citromail.hu
Illetve ugyan itt ugyan azon projekt okán van még egy NSR 125 18as hátsó felni, 7ezerért.
Projekt változás miatt eladó 2 darab 17-es 2,15 széles felni (3-3,5-ös gumi megy rá) ideális akár Supermoto építéséhez Simsonból. Kívülről aránylag szép a krómozás, belül van némi felületi rozsda, de nem vészes.
6500 darabja.
Ha mindkettőt viszed 12-be odaadom, és adok hozzá egy ebbe az agyba való lánckereket, (de utóbbinak feltétele hogy megtaláljam :) )
Személyes átvételt preferálnám, hogy lásd élőben, Tápiószecsőn vagy esetleg Vecsésen, de postázom is ha kell de csak előre utalással, a postát a vevő állja.
Alkudozni nem tudok és nem is szeretnék!
Megfogadom a tanácsotokat , bízom benne hogy sikerül beszereznem sértetlen 51-es blokfeleket .Köszönöm a segitséget,,,,
Elég izé, akár még fel is lehet rakni pont jól, 1x már volt hogy pár hónapot használtam így a 70-est (60-as hengerrel), de mindenképp jó lenne ha valami legalább 1-2 tizedremegvezetné, szerintem.
Az a köszörülés meg gondolom marás/kiesztergálás volt, tekintve hogy alut nem szokás köszörülni.
Jó estét kivánok! Bizomány az lesz, amit a Medve Úr mond! Két elköszörült elbszott blokkfél helyett újakat kell beszerezni!