Nekem is ez volt az első gondolatom hogy hátha a másikban megbirom nézni de sajnos mindkét oldal tropa.Holnap elviszem egy csapágy és tömítésboltba és megpróbálok ott keresni belevalót.
Lehet, hogy fel, de a beállítással bajban leszel. Ugyanis a torokátmérő és a nagyobb keresztmetszeten lecsökkent szívóhatás miatt benzinellátási gondok lehetnek. De próbáld ki és meglátod.
Sziasztok!Valaki tudna segíteni?Olyan gondom lenne hogy szétszedtem az első teleszkópot és szét van menve az a gyűrű ami az alső szárat rögzitő pálcában van belül a telszkópban ennek a pontos mérete kellene.Sajnos a boltban nem tudtak ilyet adni.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A schwalbém tankja függőleges irányba elkezdett lötyögni, csörög csattog menet közben! Két csavar fogja alul, viszont fönt nem értem a kivitelezést, valami téglalap alakú gumi volt ott! Hogy áll az?
Na megint az osztja itt az igét a fuvóka méretről aki még pár oldallal előrébb azt sem tudta melyik furat mi a simson karbin, de elment 1 boltba megnézni az új is olyan e
a másik karburátort amit ráraktam azért azt raktam rá mer nekem van egy simson starom és avval a karburátorral éveket ment,ez szintén egy simson star blokk azér gondoltam hogy avval a karbival se megy akkor má nemtudom mi van,egyébként azt hogy érted hogy 2és fél re legyen nyitva?
Ez nem ilyen egyszerű! Meg kell nézni hol van a gyújtás, és mekkora a főfuvóka pl. Meg kell nézni az alapjárati levegőcsavar 2.5-re van e kinyitva. stb...stb.
Meg egyébként az adatlapodat kitölthetnéd. Nem a részletes adataidra vagyok kíváncsi, csak arra pl, hogy tudjam messze laksz-e?
Sziasztok! ha tudtok kérlek segitsetek. vettem egy simsont és valami nem oké vele, ugy hallatszik a hangján mintha sokat kapna nem akar menni rendesen, de az uszoszint pont jó ,ott van a jelnél,raktam rá egy ugyanolyan karburátort avval is az uszoszint ott van ahol kell de azzal meg ha elengedem a gázt ,hogy alapjáraton pöfögjön rögtön megáll,mindig huzni kell neki hogy nehogy megálljon alapjáraton nem tud pöfögni,mintha ezzel a karburátorral keveset kapna,akkor szokott olyat csinálni a simson hogy meg akar állni. lehet a szivatojával van valami? arra gyanakszok, szikra van. mi lehet a gondja? segitsetek! |
Az enyémen így van:
http://motor-szereles.hu/a-sch...
kb ilyen a karbi áthelyezés
Meg egyébként az adatlapodat kitölthetnéd. Nem a részletes adataidra vagyok kíváncsi, csak arra pl, hogy tudjam messze laksz-e?
hétvégén voltunk felétek vittem volna egy darabot