Szia Szeki!
Fehéret nem hiszem hogy kapsz boltban vagy webáruházban.
De ha veszel fehér műbőrt,abból meg lehet varratni egy üléshuzatot ami kb 10 perces munka.
Ez hamar elkészíthető,és egy nő a családban akinek van varrógépe hamar el tudja készíteni.
Fekete bőrfestékkel meg ráírod a kívánt feliratot....vagy mintát.
Nem emlékszem. Várj kicsit van egy simsonos motorostárs, a Pogi , őt kell megkérdeznem, mert bőrrel foglalkozik. Én sárgát vettem, mert sárgára festettem a motort, hogy jól látsszon!
Látom ez már a rögeszméddé vált, de majd ott kijózanítanak bár az ilyen korban fellépő szellemi leépülésen ők sem tudnak segíteni! Meg most mi ez a magázódás a rengeteg KURVA ANYÁD után csak nem elkezdted olvasgatni az illemtankönyvet amit mindíg emlegetsz, de hiába az állapotodon már csak egyvalami segít
A két Nohab-on kívül volt vagy 8 mozdony, aztán két páncélos sinautó hajtányok meg egy modern töltésépítő is. Vagy másfél órát nézelődtünk, az aprónép a gőzösön még utazhatott is!
Könnyen beszélsz Te ! Minden nap menned kell. A Honda-ban 20 000 körül van mióta én lovagolom. a Cordobába pedig 70 000 körül tettem!
Ma volt Tapolcán "Vasútmodell " kiállítás 2 Nohab és orosz és egy gőzmozdony is megnéztük felszálltunk rájuk , én párnak a motorját is megnéztem, de az orosz gyártmányúnak a belseje csupa olaj volt!
Nincs műbőröm.....Amit láttál az valódi bőr.
Ülésnek az nem jó