Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Nincs műbőröm.....Amit láttál az valódi bőr.
Ülésnek az nem jó
Szép Napos jó reggelt Pogi! Neked nincs fehér műbőröd?! Mert mintha láttam volna , de lehet rosszul emlékszem.
Köszi a segítséget! :) ja azt a szürkét láttam én is . majd csináltatok egyet valószínű :)
Találtam világos szürkét....http://e-motorparts.addel.hu/4...
Szia Szeki!
Fehéret nem hiszem hogy kapsz boltban vagy webáruházban.
De ha veszel fehér műbőrt,abból meg lehet varratni egy üléshuzatot ami kb 10 perces munka.
Ez hamar elkészíthető,és egy nő a családban akinek van varrógépe hamar el tudja készíteni.
Fekete bőrfestékkel meg ráírod a kívánt feliratot....vagy mintát.
Nem emlékszem. Várj kicsit van egy simsonos motorostárs, a Pogi , őt kell megkérdeznem, mert bőrrel foglalkozik. Én sárgát vettem, mert sárgára festettem a motort, hogy jól látsszon!
Néztem sok helyen de Sehol nincs fehér színű, csak sárga kék ,fekete sárga,fekete piros ,fehér nincs, nemtudod biztos hogy hol volt?
Van fehér sárga piros fekete kék, csak meg kell keresni. Sajnos kitöröltem, de motoralkatrészekkel foglalkozó oldal. Keresd meg.
Sziasztok ! Simsonra honnan tudnék szerezni fehér üléshuzatot? Esetleg tudtok valamilyen weboldalt ahol van?
Látom ez már a rögeszméddé vált, de majd ott kijózanítanak bár az ilyen korban fellépő szellemi leépülésen ők sem tudnak segíteni! Meg most mi ez a magázódás a rengeteg KURVA ANYÁD után csak nem elkezdted olvasgatni az illemtankönyvet amit mindíg emlegetsz, de hiába az állapotodon már csak egyvalami segít
Így is nézhető volt!
Nem állítottam be hogy álló legyen. Később jöttem rá, az ablakba tettem a telefont.
Megnéztem a videókat, az egyik fekve jött, gondolom elfáradt!
Azt elfelejtettem, hogy csak egy villanymozdony volt! Gondolom nem olyan hangos mint a dízelek!
A két Nohab-on kívül volt vagy 8 mozdony, aztán két páncélos sinautó hajtányok meg egy modern töltésépítő is. Vagy másfél órát nézelődtünk, az aprónép a gőzösön még utazhatott is!
Gondolom a szokásos orosz műszaki "finomság", és precizitás!
Még szép, hogy olajos, van benne bőven.
Megy mindjárt.
Le . Küldjed, ha csak nem kell a leszedéshez speciális képzettség.
Ez is igaz. Le tudsz tölteni 16 Mb videót ha átküldöm e-mail?
Könnyen beszélsz Te ! Minden nap menned kell. A Honda-ban 20 000 körül van mióta én lovagolom. a Cordobába pedig 70 000 körül tettem!
Ma volt Tapolcán "Vasútmodell " kiállítás 2 Nohab és orosz és egy gőzmozdony is megnéztük felszálltunk rájuk , én párnak a motorját is megnéztem, de az orosz gyártmányúnak a belseje csupa olaj volt!
45 190 km.
"Rodrigó" firkálhat ide amit akar! Én magával nem tárgyalok. Majd a bíróságon !
Habár már ezzel is voltam, Zegerszeg-Nagykanizsa Badacsony távon is!