Mért kell neked ezeket megjegyezned én felírom eme aranyköpéseket szükségem lesz rá majd a diploma munkámhoz ott majd természetesen szigorúan a forrás megjelöléssel szerepeltetni fogom
Épp kazánt kéne gyártassak de aki csinálná több lehetőséget ajánlott mivel is kéne hegeszteni, akkor eszembe jutott van itt hegesztő ismerős mer ugye már az, így megkérdem tisztelt Józsi bácsi milyen módszert ajánlasz kazán hegesztéséhez?
Látom újra nagy a probléma itt egyes körökben a KIPUFFOGÓ FELFOGATÁS másfélnyi fórum oldal és mérnöki diploma hegyek és csak nem születik megoldás, http://coub.com/view/ozgt
Kérdés hogy hogy tudod letömíteni. Biztos te is tapasztaltad, milyen érezhető volt a gyengülés ha kifújt a kipufogó valahol. Bár ez minden kétüteműre jellemző.
az egyik szimómom megfúrtam a hollandert és fullra betekerve a csonkot is és lecsavaroztam 3 helyen
na az is fellazult
gondolom az eltérő fémek eltérő hőtágulása miatt
egy halom fos a szimó kipufogó megoldás, a rugalmas rögzítés sokkal célszerűbb
én megpróbálnék ráforrasztani egy vastag alu lapot 2-3 lukkal aztán a kipufogóra meg az ellendarabot
akár ki is lehetne marni hogy beférjen valami tömítő karika
a hts tuti megfogná
vagy egy o gyűrű klingeritből mint a robeszokon vagy egy lap a 2 felület közé telibe mit a kocsiknál volt
na az is fellazult
gondolom az eltérő fémek eltérő hőtágulása miatt
egy halom fos a szimó kipufogó megoldás, a rugalmas rögzítés sokkal célszerűbb
akár egy nyomórugós csavarozás is megoldás lenne az ilyen "fennakadásokra"
akár ki is lehetne marni hogy beférjen valami tömítő karika
a hts tuti megfogná