Valóban jól néz ki, de robeszba akartam (Piaggio NRG MC3 AC) 35W xenont, ami nem jött össze sajnos, mert a világítása nem akksiról megy, azt meg nem nagyon akartam variálgatni, így kapott 2db 15W izzó helyett egy 20W izzót.
Viszont így megmaradt a xenon, amit szeretnék felhasználni és ebből jött az ötlet. :)
Ez lenne az egyetlen nagy fogyasztója a tekercsnek, mert led-es hátsó lámpa és indexek lennének (hátsó lámpa már megvan).
én inkább befaragnék egy robogó gyújtást a szimóba
sosem volt 12v-os szimóm de kétlem hogy tudna az akkuba tölteni 14v körüli feszültséget a világítótekercs
de ami a legtutibb az egy ilyen kicsi pénzért: http://www.aliexpress.com/item...
simán betenném a lámpabóra mögé, épp a robogón agyalok hogy átalakítom ilyenre
Megszakítós Simson S51N-re szeretnék 12V 35W lámpát, meg akksit is bele.
Azt tudom, hogy kell egy 12V töltőtekercs meg egy 12V 42W világítótekercs.
Hogyan lehetne megoldani, hogy állandó legyen a fényerő és az akksi ne jusson el a mélykisülés állapotára?
Tehát nagyjából úgy szeretném, hogy amikor nincs olyan nagy fordulat, ne világítson gyengébben, hanem egyenlítse ki az akksiból.
Hülyeség vagy megoldható?
De mivel így áll benne a fogasív, akkor hogy akadhat egymásba a két szélső fog? Szerintem sehogy. Akkor viszont más lesz a gond. Nekem ugyanis ilyenkor egy mm-t sem mozdul, de a kép alapján ha a fogak akadnának össze, akkor mozdulnia kellene 2-3 cm-t is, legalább annyit, míg a két fogaskerék összeérne. Tévednék?
Amikor megvettemaz enyémet annak is ki volt belezve a kipufogója. Első dolgom volt, hogy vettem bele hangtompító betétet. Nekem jobban tetszik a tompított hang mint az a recsegős. Ha erőt akarsz akkor inkább köbcenti tuning kell.
Nem kell kifúrni elég ha kiveszed, nincs belehegesztve! És akkor látni fogod a fogyasztást és a "teljesítmény" növekedést is. Az ugyanis nem nagyon lesz nagyobb csak a hangja , hogy minden rendőr azonnal rá figyeljen. A Simsonnal 50-el folyamatosan lehet haladni még húzós emelkedőn is tudja a 40-et. a fékek és a váz is ekkorát tud, ha nagyobb teljesítményt akarsz, vegyél egy 1000-es Hondát és megvan.
szarul van kivitelezve. nem teljesen jó a fogas ív meg egy kis holtjátéka is van azt megszorul... kolega meg erölteti rugdossa azt vagy letörik a fog vagy le kerekedik. de a bolti az szart sem ér tapasztaltuk
Valóban jól néz ki, de robeszba akartam (Piaggio NRG MC3 AC) 35W xenont, ami nem jött össze sajnos, mert a világítása nem akksiról megy, azt meg nem nagyon akartam variálgatni, így kapott 2db 15W izzó helyett egy 20W izzót.
Viszont így megmaradt a xenon, amit szeretnék felhasználni és ebből jött az ötlet. :)
Ez lenne az egyetlen nagy fogyasztója a tekercsnek, mert led-es hátsó lámpa és indexek lennének (hátsó lámpa már megvan).
Milyen gyújtás lenne jó rá szerinted?