Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Valóban jól néz ki, de robeszba akartam (Piaggio NRG MC3 AC) 35W xenont, ami nem jött össze sajnos, mert a világítása nem akksiról megy, azt meg nem nagyon akartam variálgatni, így kapott 2db 15W izzó helyett egy 20W izzót.
Viszont így megmaradt a xenon, amit szeretnék felhasználni és ebből jött az ötlet. :)
Ez lenne az egyetlen nagy fogyasztója a tekercsnek, mert led-es hátsó lámpa és indexek lennének (hátsó lámpa már megvan).

Milyen gyújtás lenne jó rá szerinted?
én inkább befaragnék egy robogó gyújtást a szimóba
sosem volt 12v-os szimóm de kétlem hogy tudna az akkuba tölteni 14v körüli feszültséget a világítótekercs
de ami a legtutibb az egy ilyen kicsi pénzért: http://www.aliexpress.com/item...
simán betenném a lámpabóra mögé, épp a robogón agyalok hogy átalakítom ilyenre
Sziasztok!

Megszakítós Simson S51N-re szeretnék 12V 35W lámpát, meg akksit is bele.
Azt tudom, hogy kell egy 12V töltőtekercs meg egy 12V 42W világítótekercs.
Hogyan lehetne megoldani, hogy állandó legyen a fényerő és az akksi ne jusson el a mélykisülés állapotára?
Tehát nagyjából úgy szeretném, hogy amikor nincs olyan nagy fordulat, ne világítson gyengébben, hanem egyenlítse ki az akksiból.
Hülyeség vagy megoldható?

Köszönet előre is!
Kissé Badacsonytól messze vagy.
szia hajdúböszöménybe lakom ki lehet próbálni
Elgondolkodtató amit kérdezel! Mert a fotó alapján tényleg nem lenne szabad hogy akadjon.
Helyileg hol van ez a gyújtás? Adatlapodat miért nem töltöd ki? Ki lehet próbálni?
sziasztok simson-ra átalakított gyújtás eladó 8 ezer forint
Visszatérve az S50-es berúgókar felakadásához. Találtam egy képet.

http://pctrs.network.hu/clubfo...

De mivel így áll benne a fogasív, akkor hogy akadhat egymásba a két szélső fog? Szerintem sehogy. Akkor viszont más lesz a gond. Nekem ugyanis ilyenkor egy mm-t sem mozdul, de a kép alapján ha a fogak akadnának össze, akkor mozdulnia kellene 2-3 cm-t is, legalább annyit, míg a két fogaskerék összeérne. Tévednék?
sziasztok eladó simson-ra is jó gyújtás megbízható 8ezer
Itt egy video mennyire barátibb hangja van az eredetinek és a babráltnak pedig elég
Szia!

Amikor megvettemaz enyémet annak is ki volt belezve a kipufogója. Első dolgom volt, hogy vettem bele hangtompító betétet. Nekem jobban tetszik a tompított hang mint az a recsegős. Ha erőt akarsz akkor inkább köbcenti tuning kell.
Nem kell kifúrni elég ha kiveszed, nincs belehegesztve! És akkor látni fogod a fogyasztást és a "teljesítmény" növekedést is. Az ugyanis nem nagyon lesz nagyobb csak a hangja , hogy minden rendőr azonnal rá figyeljen. A Simsonnal 50-el folyamatosan lehet haladni még húzós emelkedőn is tudja a 40-et. a fékek és a váz is ekkorát tud, ha nagyobb teljesítményt akarsz, vegyél egy 1000-es Hondát és megvan.
Eladó!
sziasztok ha a simsonon a kipufogóban kifúrom a sípot, erő fogyasztás arány az hogyan változik?
Lehet sikerül szereznem egyet kompletten....
Ragasztó maradvány van a felszínén. Legyen mondjuk 1300Ft+posta. Tudom, némelyik webshopban már ennyiért majdnem lehet venni.
50-es simsonos ismerősnek is akad bár csak picit és nem mindig. Az a bizonyos "német precizitás" az oka!
szarul van kivitelezve. nem teljesen jó a fogas ív meg egy kis holtjátéka is van azt megszorul... kolega meg erölteti rugdossa azt vagy letörik a fog vagy le kerekedik. de a bolti az szart sem ér tapasztaltuk
Azt megköszönném.
Meg találj ki rá egy árat.
Egy ilyenem, van valahol. Ha érdekel, előtúrom.
Üdv.
Keresnék gyári,működő kilóméterórát és hozzá tartó konzolt.
pergelaci@freemail.hu címen lehet hamarabb észreveszem ha írsz.
Egyáltalán hogy tud foghegyre kapni kerék és fogasív
találkoztam bontatlan 50es blokkal az nem csinálta ezt
Észre vehették volna már a gyártáskor.