Szia!
A lendkerék mozog vagy a főtengely is? Ha a főtengellyel együtt mozog akkor, az alábbi videóban szereplő 13. hozzászólásnál olvashatod a problémád megoldását: http://www.sportmotor.hu/motor...
Ellenben ha csak a lendkerék mozog akkor a kúpos felület nem rögzít rendesen vagy kikopott esetleg az ék előtte elnyíródott.
Üdv mindenkinek! Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Van egy S51es Simsonom. A probléma az lenne, ha a lendkereket megfogom akkor tengely irányba mozgatni lehet. Járó motornál is szemmel láthatóan sokat mozog. Emiatt állandóan szimeringes lesz. Ez mitől van?
A segítséget előre is köszönöm.
Igen így van! Nekem ilyen ledugózott van fenn , először én is azt hittem, hogy az előző gazda volt a tettes, de egy újat megnéztem a boltban és az is le volt dugózva. Így én sem bántottam.
Viszont a tűszelepe elég gyenge , most próbálkozom gumizott végút más karburátorból valót tenni bele a réz helyett, mert a simo a konyhában áll, és előfordul, hogy néha benzinszag van ha nem zárom el a benzincsapot!.
Ha jól nézem akkor a 9-es számhoz tartózó csatorna volt a kérdés számomra de az le van tömitve egy darabon és utánna viszont átjárható gondolom van egy rés ahol a levegő szabadon járhat és azért van letömítve hogy a motor szívó hatása ne érvényesüljön a kiegyenlítés során. De javítsatok ki ha hülyeséget írtam.
Nem ! Tudom, mert az elmúlt évben egy pótkocsin hazahozott 51-est javítottam fel, vagy 10 évig egy pincében rozsdált! Tettem be neki 35W-os világító tekercseket, ( a testelésüket megszüntetve) feszültségszabályzóval, led-es indexekkel és reflektorral. 1670 km-t mentem vele eddig. 2,4l/ 100km! 1989-es gyártmány.
Sziasztok!Valaki segítene? BVF16N1 es karbinál a légtoroknál alol van 3 lyuk ebből az egyik le van ragasztva valamilyen ragaccsal ,ez mi célt szolgál vagy takarítcsam ki belőle a ragacsot.
A lendkerék mozog vagy a főtengely is? Ha a főtengellyel együtt mozog akkor, az alábbi videóban szereplő 13. hozzászólásnál olvashatod a problémád megoldását: http://www.sportmotor.hu/motor...
Ellenben ha csak a lendkerék mozog akkor a kúpos felület nem rögzít rendesen vagy kikopott esetleg az ék előtte elnyíródott.