tegnap is állítottunk rajta, még amennyit lehetett, megint jó volt egy 15 percig, szépen kiemelt, aztán most megint nem jó...
Ugyhogy csak a bowden lehet, más nem. Van valami más ötleted esetleg?
A kuplunggal belül nincssen semmi baj szerintem szépen tette a dolgát nem recsegett szépen kiemelt.
Nekem most 4 lamellás van benne, 1.8-as tányérrugóval erősítve.
De akkor mi lehet a baj, miért nem emel ki?
Csak a bowden lehet a baj, az nem bírja, és elnyúlik....?
Van a gyári 1,5 -ös felett 6-7-8-as rugó, viszont én egyszerűbbnek találtam a hosszabb kuplungot, és a plusz egy lamellát, ez még 13 loerős (mért, nem álmodott) motornál is megfelelőnek bizonyult.
Felette meg jön a vastagabb rugó vagy az s50-es kuplung belének a belefaragása, de azmármacerásabb tészta.
Az 50ccm-esZümzon eredeti puklunrugója 1,5-ös.
A 70-es modellé dettó, csak nagyob az áttétel.
Rezseltebb motor viszont esetleg még ezt is megcsúsztatjaiylankor jön a vastagabb rugó.
Nem mellesleg az ötlamellásra alakítás ugyan azt az ereményt hozza, mint a nagyobb rugóerő, csak éppen nem növekszik a kar ellenállása, mertugye vagy a rugóerőt, vagy a felületet kell növelni.
fingom nincs miről van szó de ha neki izmos bowden kell akkor lehet csináltatni
nekem mindig gyári(-ra hasonló) cuccaim voltak max a hossza nem egyezett meg
Az a baj, hogy nem a bobden lesz ott a baj, hanem a többi része..
Én is szokok 1,8-as rugót beszerelni ha ütős lett a motor, és a bovden bírni szokta.
Ha nyúlik, egyéb ziccer van..
Önmagában a 70-es kuplunghoz nem kell másik bowden.
Hosszabb az attétel, gyorsabban forog a kosár, kiesebb rugóerő is elég.
Felteszem neked valami erősebb rugó van...
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy akinek 70-es erősített kuplungja van a simsonon, az milyen bowdent vett hozzá, ami nem nyúlik meg?
Mert ilyen problémám van és szeretném minél előbb megoldani!
Előre is köszönöm a segítséget! :)
azért a fék és az alkalmas szó kicsit erős egy mondatban.
ezeknek valamiért nem az igazi a fékük, legalábbis a robogókon sokkal jobb(amikkel eddig mentem)
Addig fogsz járni a kútra még jól seggbe nem basznak és majd lesz hova költened a pénzed ( csekk formájába) és még a jogsitól is eltiltanak vagy 1-2 évig.
szerintem is elég gáz
ha rendes kinézetű a motor, és van bukó, és ugye normális a tempó akkor sokkal kevesebb az esély hogy kiveszi a yard.
de ha bármi baleset van még ha nem is ő lesz a hibás akkor elpicsázzák
Ugyhogy csak a bowden lehet, más nem. Van valami más ötleted esetleg?
A kuplunggal belül nincssen semmi baj szerintem szépen tette a dolgát nem recsegett szépen kiemelt.