A Simson úgy jó ahogy van . Szerintem egy folyamatosan 50-el haladni képes féldecis motortól 2,7 literes 100 km-es fogyasztással ennyi ami elvárható. Erre készült szerkezetileg, és a fékeivel. Ha nagyobb gyorsabb kellene akkor vegyél más valamit. És állítsd be a gyújtást a 95-ös benzinhez, mert fogadni mernék hogy 1,8 mm-re van állítva.
ha egy simsont és a jobb dinamikát egy mondatban akarod említeni akkor jó sokat kell ám költeni rá, nem csak megreszelni a hengerfejet
szerintem a simson maradjon simson, és ha nem elég van ezer más motor ami jobban meg tőle, a kis szimó meg maradjon egy "népmotor" amivel elberreg az ember szinte bárhol
SZiasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire bevált tuning, amikor a hengerfejből esztergálnak le valamennyit?
Több helyen is olvastam róla.
Nekem alap 51-es Simsonom van.
Nem akarok versenygépet csak hogy egy kicsit dinamikusabb legyen.
Javítana valamit a teljesítményen, ha növelném ily módon a sűrítést?
Ha működő dolog, akkor tudnátok méretezett rajzot adni?
Találtam olyan infót, hogy 1mm-t kell leszedni és az égésteret hozzá alakítani.
Na ez mit jelent pontosan?
Mennyit kell kiszedni a fejből, milyen rádiusszal?
Érdemes vele foglalkozni?
Bocs a sok kérdésért.
Érdeklődnék esetleg van e a tudomásotokban egy szolnoki fekete S51 es simson danuvia üléssel?
Anno az enyém volt, szeretném tudni mi van vele mostanában. 2007 márciusában adtam el ha jól emlékszem. Szolnokra vitték el.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ducati energia gyújtással kapcsolatban van problémám!
Nézzétek meg : http://www.sportmotor.hu/motor...
Válaszokat előre is köszönöm!
Jólvan Józsibácsi, van szalonna most is. Meg akarok tanulni kerekezni normálisan, a nagyot pedig sajnálom összetörni. Elhiszem, hogy a maga korában már nem módi ez, de én még vágyom a hülyeségre a szalonnasütés mellett..
Adjatok már légyszi tanácsokat, mert nem nagyon vagyok otthon a témában. Adott egy simson, nemtudom milyen áttétellel, felújított , már bejáratott motorral. Milyen áttétel kell ahhoz, hogy egy ilyen kis ketyerével lehessen egykerekezni? Ezt szívesebben összetöröm, mint a nagyot.
szerintem a simson maradjon simson, és ha nem elég van ezer más motor ami jobban meg tőle, a kis szimó meg maradjon egy "népmotor" amivel elberreg az ember szinte bárhol
UGYANITT KERESEK 4 SEBESSÉGES ELADÓ 51-EST.
Nem tudom.
Ezért kérdeztem.
Köszönöm a választ.
Azt hittem, ezek szerint tévesen, hogy az a jó amit én gondoltam.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire bevált tuning, amikor a hengerfejből esztergálnak le valamennyit?
Több helyen is olvastam róla.
Nekem alap 51-es Simsonom van.
Nem akarok versenygépet csak hogy egy kicsit dinamikusabb legyen.
Javítana valamit a teljesítményen, ha növelném ily módon a sűrítést?
Ha működő dolog, akkor tudnátok méretezett rajzot adni?
Találtam olyan infót, hogy 1mm-t kell leszedni és az égésteret hozzá alakítani.
Na ez mit jelent pontosan?
Mennyit kell kiszedni a fejből, milyen rádiusszal?
Érdemes vele foglalkozni?
Bocs a sok kérdésért.
Előre is köszönöm.
Érdeklődnék esetleg van e a tudomásotokban egy szolnoki fekete S51 es simson danuvia üléssel?
Anno az enyém volt, szeretném tudni mi van vele mostanában. 2007 márciusában adtam el ha jól emlékszem. Szolnokra vitték el.
A segítségeteket szeretném kérni, ducati energia gyújtással kapcsolatban van problémám!
Nézzétek meg :
http://www.sportmotor.hu/motor...
Válaszokat előre is köszönöm!
Eladó simson star, új szimeringel, friss olajal. normális gyújtással. 50000Ft-ért Képet kérésre küldök.
Eladó egy jó állapotú Simson Suhl kerék.
Ha érdekel valakit írjon az e-mailemre, megegyezünk.
http://veteranapro.hu/komplett...
Üdv Péter
Akit érdekel keressen! :)
Adjatok már légyszi tanácsokat, mert nem nagyon vagyok otthon a témában. Adott egy simson, nemtudom milyen áttétellel, felújított , már bejáratott motorral. Milyen áttétel kell ahhoz, hogy egy ilyen kis ketyerével lehessen egykerekezni? Ezt szívesebben összetöröm, mint a nagyot.
Simsonra Yamaha membrán házzal együtt+ egy rezó eladó. 5000Ft.