Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mondja az aki azt mondja, hogy az eladó és vevő közötti párbeszédből le lehet szűrni esetek többségében, hogy ki a megbízható és ki nem. Én mint vásárló kompromisszumot kell kössek saját magammal és bíznom kell a bizonytalanban és utalni előre, vagy az eladó bízik bennem és utánvételben küldi. Nagyon hamar ki lehet szűrni ki a csaló mert azok ostobák és elárulják saját magukat. Pl. azt sem mondja meg hol található az áru, személyesen nem vehető át, keresztkérdésekre homlok egyenest mást felel stb... Miért is? azért mert nincs is neki az amit hirdet. Akinek van az kérésre képet küld azokkal a beállításokkal amiket kérek. Résen kell lenni az biztos és nem szabad elveszíteni a bizalmat teljesen. Aztán "csapadát is szoktam" állítani. Megegyezek a vételárban megadja a számlaszámot. Szólok havernak ő is jelentkezik ugyan arra a hirdetésre és neki is megadja a számlaszámot és eladja ugyan annyiért mint nekem. Hoppá ! Az normális eladó azt mondja, hogy még nálam van de már megállapodtam és elméletileg utalják a pénzt. Érdeklődjön 1-2 héten belül mert az a biztos ha már fizettek. Ha nem fizetnek Önnek adom el. Ennyi az egész.
Simsonosok! Van egy jó hírem. Tegyétek az előgyújtást 2,2mm-re, és meg fogtok lepődni. Az 1,8 mm-es előgyújtás még a megboldogult 86-os oktánszámú benzinhez volt előírva. A 95-ös benzin gyulladása lassúbb ezért kell a nagyobb előgyújtás. Ma kipróbáltam több beállítást és a legjobbnak a 2,2 mm-es előgyújtást éreztem. halkabb lett , és jobban megy ezzel a beállítással a Sámson!
Meghalt a bizalom...
Akkor mi nem kötünk üzletet. :)
Én meg az olyannal aki eleve kiköti, hogy csak előre utalással ad el, azzal sem állok. Nekem egyszer már 5200 Ft-om bánta! Sebaj! Tanulópénz volt! Kizárólag net-áruháznak utalok előre!
egy csomó mindent küldtem-kaptam már utánvéttel
sosem volt hiba
azért pár mailváltás után kb képben van az ember hogy milyen az az eladó-vevő
aki meg seggarc annak-attól nem veszünk-adunk
Én meg mint eladó nem küldeném soha utánvéttel a cuccokat. Utaljon előre majd utána küldöm az alkatrészt. Utánvételezésből csak a "jaj meggondoltam magam nem veszem át" van, aztán én meg nyöghetem a csomagküldés díját.
Előre még magamnak sem utalok, nem, hogy másnak!
Nem elég erélyes a rendőrség! majd ha az ilyenek kapnának egy rendes pénzbüntetést akkor fogynának. meg ezt hagyta ránk a komcsi-bolsi "qltúra" !
Ó már mindent próbáltam és személyesen nem lehet átvenni, képet nem küld róla közelit ( csak 1 Simson van lefotózva ) utánvétellel nem küldi, csak előre utalással. Már 2 hete próbálkozom és eddig vagy 20 hírdetővel felvettem a kapcsolatot de egyetlen egyen kívül mind zsákutca. Idősebb úriember ő utánvételben küldte komplett vázat. Fiatalok 13-15 évesek meg csak a lehúzás a fő irány :( Már a németeknél licitálok odáig jutottam kényszerből.

Valami nagyon nem jól működik itt nálunk vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a csalókat fogom ki?
Írd be a keresődbe amit keresel és kiad egy csomó linket. Átvenni személyesen, és akkor nincs baj.
Beszéltem már vele és eladta már :( Hétha a fórumozók között van valakinek elfekvőben szép állapotú. Reménykedem, mert 1 hét alatt jó pár csalóba belefutottam aki meg akart lopni.
Nekem van 4 új fékbetétem meg egy vadi uj hátsó 34 fogas lánckerekem egyik se a ratyi kategóriából ha jó a starba megegyezünk az árban.
Üdv! Eladó pár alkatrész:
51N-es váz,lengővilla, JDM matricázott középdoboz,két alukerék az egyiken van gumi is,illetve tuning célra egy honda első teleszkóp villahiddal együtt. Érdeklődni varadiistvan95@freemail.hu vagy 06306024994
Vennék S51-es tankot oldaldeknivel olyat amin szép a fényezés, egyből motorra lehet tenni.

Üdv!
Írtam mailt! Ha nem ment volna át szólj!
Üdv srácok, a kuplungom az utóbbi időben egyre kevésbé emelt ki, pár napja pedig egyáltalán nem, levettem az oldaldeklit kiállítottam alul is felül is ameddig lehet, maga a lamellák kiemelnek, tehát maga a mechanika az megy ahogy kell, de mégsem fog egyáltalán tehát hiába behúzom a kuplungkart és hiába szépen kiemelnek a lamellák, mégsem fog semmit mikor rálépek a berugóra, egy dolgot vettem észre, hogy a kuplungon a tányérrugó ami mellékesen nekem 1,6mm-es nem is domború hanem már szinte homorú, az lenne elgyengülve az lenne a baja ? Szerintetek ?
Gumiabroncsok nagy választékban, JÓ áron!

http://www.simson-keletimotor-...
Időhiány miatt lett bontva, olyan jó kezelhetőséget adott a simsonnak, hogy hihtetlen. Simán passzol mindenhova :D
Na király, Isteni gondviselés:D Pont ilyesmit kerestem volna, hogy minnél kevesebb melóm legyen vele. Lenne egy-két kérdésem, többek között, ezt így ha egybe megveszem első hátsókerekestül, satöbbi, ami a fékhez kell, és felrakom egy (teljesség igénye nélkül) gyári motorra, akkor ez passzol, és működik?:)

És miért bontódik a motor?

(Remélem még nem kelt el, ami azt illeti nyaalok, ezért nem tudtam nagyon felnézni SM-re.) Érdekelne, nagyjából mennyiért vesztegetnéd első-hátsókerékkel, villával, meg a többivel, ami nekem kell. :)

email címem: nfsdani@gmail.com
Sziasztok!

Simson star gyári, alapméretes henger, dugattyúval ( 1 gyűrű hiányzik ) , csapszeggel eladó. Beépítve nem volt még.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ki, hol szokott vásárolni, egy start újítok fel, és szeretnék mindent cserélni újra, de nem akarok silány minőségű alkatrészeket, szóval lehet-e egyáltalán jobb fajta dolgokat kapni, vagy rakjam össze pl azzal amit mofaker-en tudok rendelni