Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
A lengővillába igen, a motortartót nem tudom.
Üdv!

A motortó szilent+ persely és a lengővilla szilent+ persely, egyforma méret?
És mindenhová 1 szilent kell!?

Köszönöm a választ!
A fenéket, már jó ideje szakad megint.
Látom a mozdonyok megint gazdátlanul kószálnak ?!
Ott is süt?
Az enyém is ilyen, nem gond.
Nézesd át egy hozzáértővel, nem kellene, hogy így legyen, nagyobb bajt is okozhat ha beugrik" sebességbe kiengedett kuplungnál. Nehéz precízen beállítani, szakértelmet, gyakorlatot igényel.
vagyis értsem úgy, hogy jól van ez így?
az alapvető felépítésbeli sajátosság okozza.
Sziasztok. Egy kérdés: van egy 4 sebességes simsonom, és a váltójában "nagyon sok" az üres. Szinte minden sebesség között tudok egy üreset is kapcsolni. Ezt mi okozhatja? Előre is köszönöm
ha jól van megcsinálva akkor szinte alig van eltérés
havernak volt hajdanán egy tábori tuningos gépe, mi olyan 50es utazót tudtunk hosszútávon neki 70es utazója volt és olyan fél literrel evett többet
részleteket nem tudok, csak hogy az új szimó lett egyből pestre küldve
Naaaaaaaaaa!Meg még egy 50 et tegyél hozzá.!
3.L körül.80 a vége de a 60-at emelkedőn is tudja.
Csak érdeklődöm: Mennyit fogyaszt a négy felömlővel ?
30ért hozom!
Majd ha lesz időm akkor még megnézzük, mert azért szívató kellene, hogy kelljen. Nekem is kell, és amíg fel nem melegszik addig nagyobb gáznál akadozik- fullad kell neki kb 200 métert melegedni, hogy rendesen menjen..
Igaz így egy rúgás és megy, mint Géza zárórakor.
egy rugásra indul azóta....és szépen megy
Sziasztok!
Van egy 60/4-es simsonom eladó ha valakit vagy ismerősét érdekli.A gép hibátlan,elektromosan motorikusan,hidegen is második rúgásra ketyeg,ha bővebb infó kell írj.Sikerült egy 350-es endúróra szert tennem,úgyhogy ő már feleslegessé vált.Kép van róla a képesmotoron.
Üdv
Pubi
Éppen ezért írtam be ide is! Hadd okuljanak a népek!
Most már második napja jársz a "táltos"-al , mi a véleményed?
Nálam pont ez volt a gond Nincs meg a tüske a trafóban....menni ment a motor,viszont nem volt alapjárat.
Azért kérdeztem mert az is okozhat ilyet, ha a kábel nincs benyomva rendesen a trafóba, akkor is lehet ilyen jelenség? Nincs alapjárat pl.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, h mekkora a simson tankfelirat mérete?

Előre is köszönöm a segítséget.

Széles utat!
Üdv. MoMatDesign
szia.
Azt nem tudom, megnézzük, de már komplett alaplap csere is volt, ami viszont működött másik motorban.
A gyújtókábelnek van az a kis menetes tüske a trafőban amire rá kell tekerni a gyújtókábelt pl? Nem zárlatos a testhez a gyújtáskör valamelyik része?
sziasztok.
S51 blokkos simsonnál hol van szikra, hol nincs. már cserélve lett gyertya, pipa, kondi, tekercs. A megszakító hézag 0,35. Mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm