Megválnék a képen látható blawback-es (a szán lövéskor hátracsapódik, mint az igazinál) green gas-os airsoft pisztolytól és Simson s51-re cserélném értékegyeztetéssel természetesen! A pisztoly csak kipróbálva volt, tavasszal vettem, de nem használtam, játékon sem volt, tökéletesen működik. Minden papírja (tanúsítvány, műszaki) megvan. Itt vannak még infók róla: http://www.militari.hu/index.p...
Ha valakit érdekel a dolog, itt lehet érdeklődni:
E-mail: kelemen.nandor.richard@gmail.com
Tel.: +36/30/500-89-97
Figyelj ajánlatom a következő oda adom ingyen nekem csak a helyet foglalja. ilyen kis apróságért nem kérek pénz ha neked ez megfelel akkor megbeszélünk egy találkát és oda adom vagy el árulod,hol laksz és el is vihetem neked.
Ez nekem szólt?
2. ha igen,képet küldj már,nem egészen értem, amit mondasz :O :D
Tehát az a kerekített háromszög alakú szar,amibe a légszűrőt azzal a kis "fémpálcával" fogatod oda?!
A simsonom/S51 lámpa/ első lámpa foncsor leugrik a műanyagról,ha meghúzom.Mi lehet az ok?Help me pls :)
megvan még a tank meg a deknik ?
Valaki tudna nekem küldeni egy linket ahonnan letudom szedni ezt : Simson tuning werksatt 3d :)
Üdv.
lowzor1209@citromail.hu
Igény esetén képeket e-mailra küldök!
Megválnék a képen látható blawback-es (a szán lövéskor hátracsapódik, mint az igazinál) green gas-os airsoft pisztolytól és Simson s51-re cserélném értékegyeztetéssel természetesen! A pisztoly csak kipróbálva volt, tavasszal vettem, de nem használtam, játékon sem volt, tökéletesen működik. Minden papírja (tanúsítvány, műszaki) megvan. Itt vannak még infók róla:
http://www.militari.hu/index.p...
Ha valakit érdekel a dolog, itt lehet érdeklődni:
E-mail: kelemen.nandor.richard@gmail.com
Tel.: +36/30/500-89-97
Lakkozott és alutompitós.
Ár.18e
2. ha igen,képet küldj már,nem egészen értem, amit mondasz :O :D
Tehát az a kerekített háromszög alakú szar,amibe a légszűrőt azzal a kis "fémpálcával" fogatod oda?!
az a lemez kellene amin a légszűrő van
Aki érdeklődik,bitos jól fog járni.
Üdv.