Kicsit többet a gépről! Ha "street fighter"kodni akarsz,akkor minél kisebbet kell előre rakni, 11-es is létezik,de akkor már szerintem 3.-ban is emelgeti az elejét.
Üdv. Eladó a képen látható fejidom! Gyárilag Aprilia RX de bármire felrakható! Érdeklődni itt, vagy a kispeter10@indamail.hu-n. Debrecenbe személyesen is átvehető.
úgy kb 13 éve használok iylan mitas m06-ot.
Eredetielg a profilmélysége egyenlő középen és a szélén.
Előre szerelve úgy 10-12 ezer km kell,(utcán) hogy látványosan kisebb legyen középen a profil.
Jah, igen, ez a fajta gumi egyáltalán nem hajlamos úgy a kirepedezésre az oldalán (sem) mint a heidenau, egy több éves, sokat futott gumin sincs rendszerint semmiylen repedezés.
2 ilyen gumit rendeltem ujan, a másik még fel sem került motorra, biztan állíthatom hogy nagyon keveset kopott ahhoz képest! Ámbár ha valaki érdeklődő ír szívesen megmérem neki a mélységet, fitymákodónak nem szándékozok :)
csak sikerült kipiszkálni azt a k.... kormányzárat
fél flakon féktisztító ment rá, előző gazdi bőszen olajozta a kormányzárat és mindig szarabb lett
emlékeztem én hogy csak forgatni kell a kulcsot de a sok retektől nem tudtam hogy hol
Bazzeg ne legyetek mán ennyire értetlenek.
Te magad is mondtad hogy a rugómerevség nem fog változni az előfeszítéstől lineáris rugónál. Ez tök nyilvánvaló. Akkor miről beszélünk? Ha van két egyforma rugód, az egyiken 20 kiló van, a másikon meg 120, mindkettőre ráteszel még 5-5 kg-t, mennyivel fognak jobban összeülni? Az egyik jobbant mint a másik? Nem, kurvára ugyan annyira. Ez pontosan ugyan az mintha az egyik x mm-re lenne előfeszítve a másik meg 6x-re.
és kb mikor tudd elválalni és menyibe kerülne a elkészitése kb a km ora meghajtásnak?
Eredetielg a profilmélysége egyenlő középen és a szélén.
Előre szerelve úgy 10-12 ezer km kell,(utcán) hogy látványosan kisebb legyen középen a profil.
Jah, igen, ez a fajta gumi egyáltalán nem hajlamos úgy a kirepedezésre az oldalán (sem) mint a heidenau, egy több éves, sokat futott gumin sincs rendszerint semmiylen repedezés.
A menet,borda ép legyen, a hüvely mind1 milyen.
06705305174
fél flakon féktisztító ment rá, előző gazdi bőszen olajozta a kormányzárat és mindig szarabb lett
emlékeztem én hogy csak forgatni kell a kulcsot de a sok retektől nem tudtam hogy hol
2000Ft Csongrádon
06 20 351 2316
vagy üzenetben
Hogyan szereld a szimódat.
De most akkor nem fogunk tudni aluni euroringig
Te magad is mondtad hogy a rugómerevség nem fog változni az előfeszítéstől lineáris rugónál. Ez tök nyilvánvaló. Akkor miről beszélünk? Ha van két egyforma rugód, az egyiken 20 kiló van, a másikon meg 120, mindkettőre ráteszel még 5-5 kg-t, mennyivel fognak jobban összeülni? Az egyik jobbant mint a másik? Nem, kurvára ugyan annyira. Ez pontosan ugyan az mintha az egyik x mm-re lenne előfeszítve a másik meg 6x-re.