tedd rá a "krovafejet" az anyára, aztán utána nyomd rá a hosszabbítót
nem fog teljesen belemenni de elég lesz ahhoz hogy ki tudd tekerni
összerakáskor meg kell venni normális anyát hozzá
hát én elvagyok keseredve, normális szerszámok híjján már a hengerfejet sem tudtam levenni, 2 tőcsavar kicsit hosszabb és nem ér le a krova az anyáig. így feladtam :( :(
köszönöm a segítőkészségedet, hát már rég kimentem volna szerelni csak tegnap utánfutóval hozattam haza a motort és még mindig rajtavan addig meg próbálok érdeklődni a dolgokról
Még megpróbálhatod a lendkeréknél megforgatni hátha más gond van de simán levehetnéd a hengerfejet kb fél perc alatt megvan. Nekem nincs azzal a fajta dugóval tapasztalatom de szerintem ugyan annyit bír mint a bolti ezért nem éri meg.
hali! ma délután menet közben kerregő hang kuplung azonnal be, fék és azóta nem tudom lenyomni a berugó kart. mindenbizonnyal besültem. Mik lehetnek a következmények? minden lehetőség érdekel a legjobbtól a legrosszabig. köszi
Ilyenkor mindig elmondom,van egy 50km-t használt 60/4-eshez,kb. 7500-8000ford.hoz tervezett rezóm(Erki László gyártotta). De az én 45évemhez már túl sportos a hangja. 13ezerért vettem,de ha érdekel,8ezerért odaadom.
Nekem is lenne egy kérdésem.Most raktuk össze havernak a motort ismét volt egy dugócsere 60/4 babetta gyújtás,rezó,21es amal karbi.Eddig 80as fúvókával ment rendesen most pedig 75össel a legkisebbre véve is kormos a gyertya...nagy fordulaton pedig lehörög és rángat,üresben szépen veszi a lapot és kiforog.Még kisebb fúvóka kellene? de akkor eddig hogy ment a 80assal? és jól ment nem volt semmi baja.
Javulni nem fog az tuti,de amit simsonhoz adnak gagyi rezó az még csúnya is,akkor inkább már ez.Egyébként nekem volt mindkét etz-men gagyirezó teljesítményben nem éreztem hogy gyengébb lenne viszonmt a hangja sokkal jobb mint egy gyárinak.
nem fog teljesen belemenni de elég lesz ahhoz hogy ki tudd tekerni
összerakáskor meg kell venni normális anyát hozzá
ha ügyes vagy csak a dugó lesz kuka, ha nem akkor más is
Vélhetően a valamelyik gürgőskosár, iletve ahézagoló egy darabja szorult be valahová.
Mindamellett, hogy a könyökméret nem stimmel, más sem:)
Amúgy az etz is csak rosszabb lesz tőle.
(de úgyis megveszed D:)