Simson S51 es váz alkatrészek eladóak és 2 db Hella lámba is amelyikben nincs foglalat de újak és hibátlanok sosem voltak használva. Írj,hogy mi kell megbeszéljük az árát. Nem adom drágán.d.i.d@citromail.hu
Sziasztok vettem minden alkatrészt megszakitós gyujtáshoz mivel nem volt a motoromon hogy kell össze "kőtni" valaki segitsen érthetően :D előre is köszönöm :D
Sziasztok!
Van egy simson star-om ami jópár éve szét szedve hevert egy pincében skerült összeraknom a blokkot de karbim nincs hozzá.
Az érdekelne hogy milyen a gyári karbija,és hogy érdemes-e azt variálni,és ha igen akkor milyet vegyek rá?
köszönöm
köszi meglesem a karburátort mert már vagy 4 éve nem lett hozzányúlva! Amúgy erős a gyanum ,hogy lendkerékfelől főtengelyszimeringes, jó az ha csak simán helyre van rakva, vagy kell valami ragasztó is?Mondjuk amikor a blokkot felujítottam (5éve kb)csak snasszba raktam bele a szimeringeket mindenféle kenyec nélkül nemis eresztett sehol,mostanáig...
Olyan kérdésem lenne hogy van nálam egy malaguti 80 as henger rá lehetne e építeni a simóra? tőcsavar furatok ugyanott vannak, elméletileg lökethossz is megegyezik.. de viszont k*va vékony a hüvely fala azon agyaltam, ki lehetne e cserélni simson hüvelyre kimarni a felömlők helyét kipu nyílás helyét szívónyílás helyét és bele rakni ez lehetséges? Vagy inkább Honda mb 80 henger?
Azt szeretném megkérdezni hogy Gecsei István magánszemélyeknek is csinál hengereket, hengerfejeket, rezókat?
Ha igen akkor valaki le tudná írni az e-mail címét vagy elküldeni az e-mail címemre, ha itt nem lenne publikus: steve20@citromail.hu
Hát végül is sima széria 51-es gépről van szó (38as dugómérettel,3 sebis) egyenlőre. 1-esben néha elég jól eltudom kapni a dolgokat,igaz 16 fogas van rajt,gondolom sokat segítene a kisseb lánckerék..
nekem 82 óta üzemel
Hol lehet venni 6v 35W-os világító tekercset?
A gyári karbija 16n1-es amit én egyáltalán nem javasolnék,rakj rá egy újabb n3-mast,ha ezzel jól belövöd nem igen lesz vele gond.
Van egy simson star-om ami jópár éve szét szedve hevert egy pincében skerült összeraknom a blokkot de karbim nincs hozzá.
Az érdekelne hogy milyen a gyári karbija,és hogy érdemes-e azt variálni,és ha igen akkor milyet vegyek rá?
köszönöm
Olyan kérdésem lenne hogy van nálam egy malaguti 80 as henger rá lehetne e építeni a simóra? tőcsavar furatok ugyanott vannak, elméletileg lökethossz is megegyezik.. de viszont k*va vékony a hüvely fala azon agyaltam, ki lehetne e cserélni simson hüvelyre kimarni a felömlők helyét kipu nyílás helyét szívónyílás helyét és bele rakni ez lehetséges? Vagy inkább Honda mb 80 henger?
és kb mikor tudd elválalni és menyibe kerülne a elkészitése kb a km ora meghajtásnak?
Azt szeretném megkérdezni hogy Gecsei István magánszemélyeknek is csinál hengereket, hengerfejeket, rezókat?
Ha igen akkor valaki le tudná írni az e-mail címét vagy elküldeni az e-mail címemre, ha itt nem lenne publikus: steve20@citromail.hu
Előre is köszi
még egy kérdésem lenne: menet közben a karbu túlfolyólyán jön egy kis benzin az mitől lehet?