Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kép2 helyes linkje:
kép2
eladó 90 ccm hengerszett karbival,kipufogóval eggyütt nem kell valakinek?vagy egy tank?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Az energia azt hiszem pont jó rá.Lényeg hogy a lendkerék kúpja jó legyen,aztán kell egy közdarab és kész is.Könnyű lendkerék pörgős is lesz,és lesz bőven delej is amivel minden gond nélkül elmegy.
Mire figyeljek ha egy ilyen "modern" gyújtás vásárlásra adom a fejem, melyek azok amik biztosan fel is szerelhetőek a simóra vagy esetleg van olyan amit nem lehet rá rakni sehogy sem?
Vagy nézegettem yamaha jog és hozzá hasonló robesz gyujtásokat, és ahogy nézem nem drágábbak mint ez a babszi gyula
Mondjuk egy ducati energia ?
Mindenképp kalapács egy samu megoldja a gondod nem jó ez a babetta gyújtás semmire,esetleg ha mind a három tekercsed gyújtó akkor bírja szuflával,tegyél rá egy robogó gyújtást mondjuk.
Az miért van, hogy a babszigyulám...
És akkor e kérdés meg is lett válaszolva.
Üdv, miért van az hogy a babszi gyulám kis gyertyahézaggal magas fordulaton szépen teszi a dolgát, magyarán leforog ahogy kell, de alul viszont szaggat vele, nem egyenletes a járása, illetve ha mondjuk 4-be kb 40-el megyek még bőven a rezó sáv alatt szaggatva jár a motor kigyorsításnál is ki ki hagy de a rezó sávba meg már jó, de fordítva is ez a helyzet nagy hézaggal alul szép egyenletes nem hagy ki sehol kigyorsításkor de mikor eléri a rezósávot ott csak dadog nem bír tovább forogni, üresbe is csak ledadog olyankor, gyertya új, gyújtó teki új, szerintetek kalapács vagy nagy balta az igénye ?
háát persze
12k? Akkor gondolom még motorban nem volt és vadi új...
valakinek simson 4 es váltó? dob nélkül 12E
érd
uazosember@gmail.com
Simson kipufogó csonk kellene, nem enduro!
Hűha,az nincs hozzám közel!
bocsi Békésmegye Békésváros
Pl ezért mondom hogy egy hülyeség a p20karbi,nincs hozzá alkatrész így nem egyszerű feladat jól hozzáhangolni...
Akkor az a régebbi 50-es blokk ugye?
Megyét még mindig nem irtál.
turbó hűtéses blok van benne
Hali.
Hol laksz,melyik megyében?
50-es vagy 51-es blokkja van?
üdv
valakit nem érdekelne egy swalbi jól működő motoral rosz festésel kilómétr óra nélkül 30 az irány ár akinek kel kép az szóljon
Egészen pontosan én keresem a simson robogót Segítsetek!
Üdv mindenkinek! Ha volna valakinek egy simson robogója eladó, normális áron, elfogadható állapotban, az kérem jelezze . Ha lehetséges akkor vas megye és környékéről érdekelne! Köszi a segítséget!
Üdv.
Valaki tudna nekem instrukciókat adni P20-as karbi beállításában, a problémám az, hogy alapjáratot nem tudok beállítani rajta, mert a levegő állító csavart hiába tekergetem nem reagál rá!
70/4-es henger van rajta, hozzá való rezóval! A motor nagyon megy, csak alapjárat nincs! :)
Köszi előre is!
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy az ár tükrözi a minőséget...