Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Forgácsoló műhelyemben vállalom motorkerékpárok hengerfúrását, hónolását (dugattyúval, gyűrűvel, ha szükséges), főtengelyek köszörülését, felújítását (csapszegekkel, hajtókarral), illetve egyéb, forgácsoló munkákat.
Kérdésetekkel, kérésetekkel keressetek bátran!
norbi.szilagyi@gmail.com
10W40 vagy 15W40, hajtómű olaj nem jó!
Én is 15W40-est használok. Sosem volt még panaszom rá.
Jó bele hajtómű olaj,vagy sima 10/15W motorolaj mindkettővel tökéletes lesz.
Sziasztok!
Schwalbe-ba szeretnék olajat cserélni milyet tegyek bele,váltó vagy motor olaj mert mind2 olvastam már és mennyit?
Előre is köszi.
Ami a henger belsejében van folt az nem fémsérülés, hanem olajfolt. :)
Köszi szépen!Beszéltem is Sajtossal,megrendeltem a dugattyút!:D
János.
sajtos biztos tud adni Szeged dorzsma ő csinálja a keystone vékonygyürüs dugókat hivd fel rákeresen a neten sajtos szücs józsef
Kép?
Nintcs midt.
Eladó 4 sebességes simson fúrott henger, hengerfejjel és dugattyúval együtt. Ár.: 5.000,-Ft
Kőszcsí mégedjszer
Kitettem pár hyelre.
Kösz, ez eddig nekem is tiszta. Gondolok itt olyanra, hogy a hengerfejben miért olyan a lerakódás, amilyen, és ez jó-e pl.
sziasztok!lassan rakjuk össze a 70-es simsont de nincs normális dugattyúm!tudnátok ajánlani márkát vagy elérhetöséget vagy akinek van?45.25 vagy hasonló méret kéne
Próbáld meg állítani azért,a vonóéket nem jól mozgatja és ezért lehet mondjuk,ha másnem vedd le a kuplung oldali deknit úgy látod be-e ugrik rendesen,ha rosszul van beállítva pont ilyen és hasonló hibák vannak mint a te esetedben is.
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ma hajnalban, a IX. kerület, Tűzoltó utca 93 számú ház zárt lépcsőházából ismeretlen rosszakaróim eltulajdonították Okkersárga Simson S51 típusú mocimat.
Ismertető(nek vélt )jegyei:
- Jobbára gyári állapotú volt, a hátsó sárvédője kicsit fel volt vágva.
- Gyári simó (tehát nem állítható) hátsótelók.
- Oldalsó díszelemeken az embléma fehérre volt pingálva, akárcsak a blokkfedeleken a SIMSON felirat.
- A jobb oldali műszerfoglalatban be nem kötött orosz hőfokmérő volt.
- Motorszáma egyébként 5527039, Vázszáma pedig 6009766

Ha valaki netán találkozna vele, kérem jelezze akár itt a fórumon, vagy az adatlapomon megosztott e-mail címre írva. Ha pedig az utcán látnád, egyben, akkor kérlek vidd haza egy próbakörre, és szólj, hogy megvan :D

De rendesen léptet meg minden, meg mitől állítodott volna el? mert ott nem piszkáltam. Meg mért kell mindig betolni hogy legyen uténa 2. 3.?
Vélhetően csak a váltón kellett volna állítani.
(lyaly)
Sziasztok... SOS segítség kellene..
Van egy 51-es simsonom és most lett felújítva de a váltóval gondok vannak.. Olyat csinál hogy ha berúgom és berakom sebességbe utána kidobja a 2. 3.-at és nem is lehet hassználni addig amég be nem TOLOM a mocit ha betolom kezdődik előről kb 50 métert lehet menni vele és ennyi.. Ja és hozzáteszem hogy emiatt húztam szét már 4szer de minden jól volt összerakva szóval kén egy kis segítség.. köszi előre is a válaszokat
Sziasztok!
Gyujtást szeretném belőni a star-omon.
Valaki le tudná írni vagy linket bedobni, nagyon szépen + köszönném
Jobb hátsó felömlő szépen tisztít, többinek meg valószínűleg nagyobb a fellövése.
A gyertyát meg ahányszor lefényképezed, annyiszor lesz a képen tök más színe, szóval nézd meg ha őzbarna, akkor kb jó. (bár hozzá tenném, hogy nekem van hogy tökre szar beállításokkal is barnára ég:) )
Elrontottam, bocsánat. Ezt akarmtam második képnek.
kép2