gyújtásra gyanakodtam h mikor meleg akk csinálja meg olyan mintha azért állna meg meg azért torpanna kicsit meg mintha akkor nem gyújtana kondi nem lehet?
Sziasztok olyan kérdésem lenne h a simson mikor bemelegszik akkor ha visszaengedem kicsit a gázt és utána lassan elkezdem húzni akkor pont mikor elkezdem húzni mintha egy pillanatra megtorpanna,meg még meleg azt csinálja hogy ha hagyom ketyegni alapjáraton akkor egyszer csak megáll és utána meg vmikor indul 3 rúgásra vmikor 30.ra és hidegen pedig mindig indul elsőre mitől csináálhatja fontos lenne?
hali fiúk! 1X régen mikor még simsonom volt vettem 1 ilyen karbit ami állítólag jobb mint a gyári (valami tuning cucc) megvettem kb mire hazaértem vele megvették a simsonom mert közbe árultam, tehát ez megmaradt mert az új tulajnak nem kellett! )(de haverom valamennyit használta 1-2 hónapot) valakit esetleg érdekel? úgy emlékszem 18e ft ért vettem, ha valaki mond 1 mind2 őnk számára korrekt akkor megválnék tőle! az egyetlen "baj" hogy a szivató és a tálcára való gumi tömítés része nincs meg.. fogalmam nincs hova keveredett kb 7 év alatt :D minden más megvan és zsír új kb a karbi..
Szedtem le leírást a 16n3-11-es karbi beállításáról, ott 67-es fuvókát ír, de nekem 72-es van benne és nem is lehet kapni csak olyat a boltokba, ez okozhat bármiféle problémát az alapjáratban? Főfuvókáról beszélek!
A baj az volt eddig, hogy csak hidegen volt alapjáratom és csak hidegen volt benne erő, melegen picit gyengébb volt.....de totál el volt tekergetve......
Köszi
24-es DellOrto karburátorok eladók!
Áruk: 6eFt /db 2db van, a kettő együtt 10e!
Szedtem le leírást a 16n3-11-es karbi beállításáról, ott 67-es fuvókát ír, de nekem 72-es van benne és nem is lehet kapni csak olyat a boltokba, ez okozhat bármiféle problémát az alapjáratban? Főfuvókáról beszélek!
A baj az volt eddig, hogy csak hidegen volt alapjáratom és csak hidegen volt benne erő, melegen picit gyengébb volt.....de totál el volt tekergetve......
Köszi
(mert így legalább még könyebben el tud fordulni a közepe.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...