Ameddig lehet a gyári lábtartó mellett az bőven elég.Így is jobban rálehet dönteni és dönti is az ember.Mint ezek a vagány műmájer kis srácok akik csak menőznek a méreg drága 50es kávédarálóikkal.
Az lcsó és egyben szar gumik közös jellemzője, hogy nem adnak semmivéle visszajelzést.
A tpadás és a kopás, az egy dolog, de a tapadással egyenéstékűen fontos a gumi visszajelzése.
Egy szar gumival úgy kieseik alólad a motor, hogy csak csücsülsz a földön és nem érted mi történt.
Ilynekor nem te vagy hülye, hanem a gumi ergya.
Ha nemfékezed sokszór állóra a kereket,egy normális gumi simán elmegy 15-20 ezret.
Én nem vennék heidenaunál vagy mitasnál rosszabbat.
Nem igen.Vagyis kisebb csapatok össze szoktak verődni.De úgy nagy szervezés sosincs.
Mondjuk én nem igen találkoztam simsonossal itt budapesten.Mintha kihaltak volna.Pedig nem keveset motoroztam nyáron.
Mz-s találkozót meg az mz klubbon megtudod nézni.
üdv! tudom, hogy ez nem ide való kérdés de valaki megtudná mondani, hogy hogyan jutok el tömegközlekedéssel a Mofakerbe a móricz zsigmond körtérről? köszönöm :)
Itt mezei crossosításra gondoltam.
Első sárvédő kuka vagy felhoz a lámpa alá ( csak a látvány végett )
Meg a hátulját picit megemelni vagy 5 centivel és a világítás, tükröt meg minden vackot leszedni.
Nem komoly átalakításra gondoltam
De szarni bele oszt venni egy papír nélküli dt125-t
A tpadás és a kopás, az egy dolog, de a tapadással egyenéstékűen fontos a gumi visszajelzése.
Egy szar gumival úgy kieseik alólad a motor, hogy csak csücsülsz a földön és nem érted mi történt.
Ilynekor nem te vagy hülye, hanem a gumi ergya.
Ha nemfékezed sokszór állóra a kereket,egy normális gumi simán elmegy 15-20 ezret.
Én nem vennék heidenaunál vagy mitasnál rosszabbat.
Azzal nemigen lehet döntögetni.
http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
meg tudnátok mondani hogy miyen hoszú küllő kell mz tárcsás kerékagy é 16" felni összefűzéséhez? köszi
okker színű simson.
Mondjuk én nem igen találkoztam simsonossal itt budapesten.Mintha kihaltak volna.Pedig nem keveset motoroztam nyáron.
Mz-s találkozót meg az mz klubbon megtudod nézni.
Szokott lenni Szimós vagy MZ-s tali Pest környékén?
Nem tud valaki eladó simson olcson. Hajdú-bihar környékén.
jó hely, barátságosak a népek
Első sárvédő kuka vagy felhoz a lámpa alá ( csak a látvány végett )
Meg a hátulját picit megemelni vagy 5 centivel és a világítás, tükröt meg minden vackot leszedni.
Nem komoly átalakításra gondoltam
De szarni bele oszt venni egy papír nélküli dt125-t