Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simson teljesen alkalmatlan cross-ra, az S51E-nél is az Enduro csak fantázianév, ugyan úgy tök alkalmatlan terepre. Ha crossosítani akarod, akkor azt úgy kell kezdeni hogy szerzel valami bokorugró vázat és beleoperálod a blokkot. :)
Megkérik az árát. Mondjuk ha gyári és sértetlen akkor talán megér annyit. Bár ha azt benzinre költöd akkor elmész vele2 hónapig a xarfelnivel is.

Engem a karbi szopatott folyton.....volt, hogy ami az úszót tartja tengely azt egy letört és méretre vágott szakszerűen beszerelt bozótból lenyúlt gazzal pótoltam amíg haza értem vele
Régi szép idők
legalább el tudom vinni vállon a szimót ha defekt van
most épp azon agyalok hová lehetne tenni egy pótkereket a szimón (olyan bbkapitány minőségben)
nyáron volt egy defektem, késtem majd fél órát aztán azóta is avval baszogtatnak
engem meg az ideg széjjeltépett mert eddig még sosem csíptem ki belsőt, a szimón meg 2x is egy defekt során
mondjuk nem a gyári felni hanem az a görbe szélű vas felni arra extraszar feltenni
de a börzéken 5-7 ezreket kérnének egy majdnem jó állapotú gyári felniért... agybaj.......
S50b van nekem 3 seb fok.
Úgy vettem 17-el és végét nem láttam annyival ment de mire felgyorsultam
Aztán ugye földúton használom nagyrészt ment rá 14-es
Mondjuk így is erős szembe szélnél 3-ik félgáz mert tovább nem megy hiába húzom
Nem egy erős gép de arra amire kell pont elég. Csak mikor sár van nem lehet vele kimenni mert megragad. Lehet crossositani kellene bár már nem nyúlok, hozzá mert fater is használja.
Max veszek egy másikat oszt megfabrikálom aztat ha oda kerülök.

130 kg! EMBER vagy ember!
nekem olyan 16ossal hogy ha szembeszél van akkor vagy ráfekszem vagy visszaváltok
igaz én 130kg vagyok meg akkora a hátam mint egy ágymatrac
de gyorsan írtam oszt felcseréltem
az bevan állítva 32,5mm-re :/
hátul azon a pöckön állíts hogy nem tudjon sokat mozogni az úszó
hátha megjavul gyorsan
ksözönöm , eddig jóvolt :(
szokott olyant csinálni hogy a tűszelep fennakad, ez általában akkor sikerül amikor túl nagy az úszó mozgása és kijön teljesen a helyéről
egy időben szívtam a kisipari tűszelepekkel olyan nagy volt a furata hogy el bírt benne mozdulni oldalra a tűszelep
vagy valahol hozzáér a házhoz az úszó
ugyan ez van neked is?
sziasztok! mi a baja a karburátoromnak ha az tűszelep rendesen elzár amikor az úszóházat leveszem, de feltettem ,kinyitottam a benzincsapot és járó motornál is folyik a túlfolyón, úszószint tökéletes.
Nyugodtan vedd meg.
Nekem semmi bajom vele.Én eléggé döntögetem neki és nem 55-60al közlekedek de nem csúszik nem is kopik gyorsan.Esőben is tapad.De persze ott már óvatosabban kell vezetni
Mi még ennél olcsóbbat vettünk.
A leírtakhoz szerintem teljesen kiváló....
valami ilyesmire gondoltam
melóba járni 2x20km naponta 40-45km/h tempóval
hidegben vagy esőben nem lenne használva
csak azért kérdezem mert néha sikerül egy noname gyártónak is alkotni elfogadhatót a sok sz@r között
sokat nem akarok szánni rá nehogy a gumi miatt lopják el a motort
De D:)
Szia
Gondolom ezekre a gumikra gondolsz: http://www.mofaker.hu/fortune-...
Mi 3 ezer körül vettünk, egy sima utcai gumit hátulra. Felraktuk felfújtuk és azóta is jó. Nem tapasztaltunk semmi féle gyors kopást. Rendesen utcán van használva. Amit megjegyeznék, hogy kicsit puhább az egész gumi, de ezenkívül semmi baj nincs vele.
mofakernél kapható 5000ft-vagy alatti árfekvésben van valakinek gumi tapasztalata?
a jóidőig be kell szerezni egy garnitúrát
eltettem télire a műszert aztán a jó csehszlovák gyártmányom már nagyon repedezett
ez nem fordítva van?
simson kr51/2 4 gangos blokkal szerelt 85 os eladó! 50 ezer az irány ár hibás robogót vagy bármilyen motort beszámolok! csak Telon ! Tel.szám 06 20 3757104 0-24 ig
Skacok sziasztok!

A blokk külső polírozását mivel szokták csinálni?
2ezer ft plusz posta előre utalás esetén 500 utánvétel 1770. esetleg személyesen is.
facebookon megtalálsz
ird be zsolti czeglédi 1 af1nek látszó motor van kint
Na várjál elb@sztam.
17-vót és 14 lett rá téve.( előre) Hátra nem nyúltam.
Majd most az XT-re górok hátra 45 helyett 47-et
Szia! Végsebességet még nem mértünk, mert még bejáratós, finoman motorozok vele. Na meg hát ilyen időben egyre ritkábban sikerül vele menni.