vége 90-100?
volt nekem is rajta 14-es fogaskerék de ment 75-80-al de mire felgyorsult egyesben is mire kipörgött
Tettem rá 17-t és 1-2-3 így váltok igaz mondjuk 45 a vége
eladóváv vált átalakított babetta gyújtásom simsonar kompletten, felteszed és megy. közdarabbal elektronikával trafó gyújtó kábel gyertya pipa. postázom is. képet tudok még küldeni.
10.000 HUF
ÜDV!
elcserélném honda cbr 600rr pálya farok idomomat, 2006os évj.
vastag üvegszálas anyagból készült! Nekem volt már simsonon is és sokat dob esztétikailag a motoron.
csere legfőképp rezonátorra, vagy MZ karburátorra érdekelne! pestre való szállítást meg tudom oldani. ha esetleg más simson alkatrészed van, ne csüggedj írj bátran hogy mit ajánlanál érte és megeggyezünk, vagy hívj bizalommal!
e-mail: rycsy1994@gmail. com
tel. : 06206107666
sziasztok! ez a rezonátor sokat dobna a simsonom teljesítményén? http://www.sportmotor.hu/motor... (38.98-as dugattyúméret, 2 felömlő, megszakítós gyújtás)
Sziasztok :D
Elektronika ügyben kellene a segítségetek. Összefoglalva új vezetékelést szeretnék a gépbe. Ez alatt értem: Rendesen aksisra köthetős, indexekkel, dudával és persze az alap dolgokkal. Csak ott a bibi hogy én ehhez körülbeül sz*rt se konyítok .
Próbáltam értelmezni a kapcsolási rajzokat, de szinte semmire se jutottam.
Aki tudna segíteni hogy az alaplap vezetékeiből kiindulva mit hova kössek akkor nagyon hálás lennék! A gyári vezetékelés van a gépben (részben) és egy 51es B-s simsonról lenne szó. A dekni alatt volt egy feszültésg szabályzó is (ha jól tudom) de az csak fel volt csavarva, igazából világításom és gyújtásom van most. A többi egy vezeték rengeteg, vagy meg sincs...
volt nekem is rajta 14-es fogaskerék de ment 75-80-al de mire felgyorsult egyesben is mire kipörgött
Tettem rá 17-t és 1-2-3 így váltok igaz mondjuk 45 a vége
Nekem AF1 50 futurára kellene pár dolog.
http://aprod.hu/hirdetes/elado...:
tökéletes
10.000 HUF
azóta kicsit jobban redbeszetem
érdekel?
elcserélném honda cbr 600rr pálya farok idomomat, 2006os évj.
vastag üvegszálas anyagból készült! Nekem volt már simsonon is és sokat dob esztétikailag a motoron.
csere legfőképp rezonátorra, vagy MZ karburátorra érdekelne! pestre való szállítást meg tudom oldani. ha esetleg más simson alkatrészed van, ne csüggedj írj bátran hogy mit ajánlanál érte és megeggyezünk, vagy hívj bizalommal!
e-mail: rycsy1994@gmail. com
tel. : 06206107666
Sürgősen keresnék S51B-blokkos motorhoz tirisztoros gyújtáshoz való lendkereket.
üdv.
Elektronika ügyben kellene a segítségetek. Összefoglalva új vezetékelést szeretnék a gépbe. Ez alatt értem: Rendesen aksisra köthetős, indexekkel, dudával és persze az alap dolgokkal. Csak ott a bibi hogy én ehhez körülbeül sz*rt se konyítok .
Próbáltam értelmezni a kapcsolási rajzokat, de szinte semmire se jutottam.
Aki tudna segíteni hogy az alaplap vezetékeiből kiindulva mit hova kössek akkor nagyon hálás lennék! A gyári vezetékelés van a gépben (részben) és egy 51es B-s simsonról lenne szó. A dekni alatt volt egy feszültésg szabályzó is (ha jól tudom) de az csak fel volt csavarva, igazából világításom és gyújtásom van most. A többi egy vezeték rengeteg, vagy meg sincs...