Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért adod?
vége 90-100?
volt nekem is rajta 14-es fogaskerék de ment 75-80-al de mire felgyorsult egyesben is mire kipörgött
Tettem rá 17-t és 1-2-3 így váltok igaz mondjuk 45 a vége
engem érdekel. milyen aprilia alkatrészeid vannak?
Nekem AF1 50 futurára kellene pár dolog.
Még mindig eladó! Alkudni lehet, sőt kötelező!

http://aprod.hu/hirdetes/elado...:
van tárcsa is az ára 2e tökéletes
esetleg tárcsa nincs vagy nem tudsz hozzá? az kb menyi lenne még pluszba? köszi
van az ára 6e a normál féknyeregel és 8e a brembo féknyereggel itt a kép
tökéletes
okés
komplett hátsó fékrendszer? képpel? köszi
eladóváv vált átalakított babetta gyújtásom simsonar kompletten, felteszed és megy. közdarabbal elektronikával trafó gyújtó kábel gyertya pipa. postázom is. képet tudok még küldeni.
10.000 HUF
pofás:) sajna most elfele adok nem veszek:s de köszönöm:)
amúgy apriliákat bontok nem érdekel alkatrész?
az 1 házilag készitet kipufogo de jól meg van csinálva nicns nagy hangja!
azóta kicsit jobban redbeszetem
érdekel?
kipufogó helyén mi z a hurka töltő?:D
helló nekem van eladóm!
ÜDV!
elcserélném honda cbr 600rr pálya farok idomomat, 2006os évj.
vastag üvegszálas anyagból készült! Nekem volt már simsonon is és sokat dob esztétikailag a motoron.
csere legfőképp rezonátorra, vagy MZ karburátorra érdekelne! pestre való szállítást meg tudom oldani. ha esetleg más simson alkatrészed van, ne csüggedj írj bátran hogy mit ajánlanál érte és megeggyezünk, vagy hívj bizalommal!
e-mail: rycsy1994@gmail. com
tel. : 06206107666
És még jó sz@rul is néz ki!
Sziasztok.
Sürgősen keresnék S51B-blokkos motorhoz tirisztoros gyújtáshoz való lendkereket.
üdv.
köszönöm a gyors választ
ez egy fosch, de legalább jó drága.
sziasztok! ez a rezonátor sokat dobna a simsonom teljesítményén? http://www.sportmotor.hu/motor... (38.98-as dugattyúméret, 2 felömlő, megszakítós gyújtás)
Sziasztok :D
Elektronika ügyben kellene a segítségetek. Összefoglalva új vezetékelést szeretnék a gépbe. Ez alatt értem: Rendesen aksisra köthetős, indexekkel, dudával és persze az alap dolgokkal. Csak ott a bibi hogy én ehhez körülbeül sz*rt se konyítok .
Próbáltam értelmezni a kapcsolási rajzokat, de szinte semmire se jutottam.
Aki tudna segíteni hogy az alaplap vezetékeiből kiindulva mit hova kössek akkor nagyon hálás lennék! A gyári vezetékelés van a gépben (részben) és egy 51es B-s simsonról lenne szó. A dekni alatt volt egy feszültésg szabályzó is (ha jól tudom) de az csak fel volt csavarva, igazából világításom és gyújtásom van most. A többi egy vezeték rengeteg, vagy meg sincs...
köszönöm megpróbálom
Nekem a karbiban a kis felöntés alatt kb fél milliméterrel jó. Eddig csak szívtam vele.